Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara, rikasz, sajnos nem voltunk egyutt. A parom pont mensi utan erkezett. Ugyhogy ha az akkor ovu volt tenyleg es nem betegseg miatt ugrott a hom akkor most csak imadkozom hogy legyen megegyszer ovum a szokasos idomben. Meg remenykedem
fbara90
2017-12-23 13:24:42
Erikasz köszönöm szépen. :) Én is szeretlek titeket, olyan jó, hogy veletek meg lehet beszélni ezeket a dolgokat! és csoda mennyi mindent tanulunk egymástól! :)
Annyit segítesz nekünk Te is! :)
Remélem már semmiféle vérzés nem lesz :D Neked se legyen! :D :D
Anita34
2017-12-23 13:24:30
Sushi, tényleg olyan, mintha menzi alatt lett volna ovud. Utána már meg is emelkedett a hőd nem is akármennyire. :)
Erikasz, te tudod késleltetni az ovut......ha legközelebb is így lesz akkor esetleg Sushi kipróbálhatnád. De miket beszélek, ne legyen legközelebb, mert babás légy! A hőd pedig szuper! Csak így tovább!
erikasz
2017-12-23 13:23:37
Sushi : A betegség ...... nem vagyok én biztos abban :D Voltatok menszi előtt együtt pároddal ? ha igen lehet terhes lettél !!
Sushi
2017-12-23 13:19:32
Erikasz, a mensim vegen sajna elag ramatyul voltam. Nem lehet hogy inkabb hoemelkedest mertem? Ha megis ovum volt, akkor vajon lesz e meg most??
fbara90
2017-12-23 13:19:23
Sushi olyan mintha már menzi alatt ovud lett volna! :-O kíváncsi vagyok mi sül ki ebből. Bár most kicsit lejjebb ment a hőd. Még le is eshet. Lehet csak a hormonok játéka most ez a nagy emelkedés az első napokban. :) Majd a napokban mutasd mit mérsz. :)
Anita34
2017-12-23 13:19:07
Sziasztok Lányok!
Itt vagyok, lomolgatok, főzök közben. Na meg van úgy, hogy bemegyek és előveszem a titkos rejtekhelyről a tesztet és megnézem, hogy ott van-e rajta a 2 csík. :D Senkinek nem mondjuk el, csak a 12. hét körül. Férjem és Ti tudjátok.
Csajok, mindannyian nagyon-nagyon aranyosak vagytok, hogy így osztoztok az örömünkben! Nem tudom elmondani mennyire sokat jelent ez nekem. :) Köszönöm! :))) Az biztos, hogy holnap elmegyünk a templomba a misére! :)
Fbara, én is láttam ám a képedet, majd leugrik róla a 2 csík olyan erős. Holnap megtörténik a tüszőrepedés biztosan feljebb megy a hőd is. Nekem is 2 napig állt egyformán, majd utána megugrott 0.4 tizedet. Drukkolok nagyon, és Apára fel!!!!! :) :D Apa végül is beadta tegnap a derekát?
Niki, akkor a Picurkák álmosítanak? Pihengess közben kicsi! Vagy még úgy lehet rosszabb? Vigyázz a melóval, csak óvatosan!
Kira, olyan a hőd, mintha ovud lett volna, úgy felment. Akkor már így azt mondanám, hogy az a vércsepp lehetett az ovulációra utaló jel is. Most olvasom, hogy Fbara is arra gondol. Nekem is volt ovu előtt 1-2 nappal ilyesmi, világosbarnás nyák, majdhogy meglett az ovu el is múlt. Jujj, jó lesz az! Egyértelműen ovus vérzés, pecsételés van most nálad! Maradjon csak így a hőd szépen!!!!! Megy a drukk oda is!
Lion, szerintem mostanság van akkor ovud. Én is arra gondolnék, hogy több tüsződ érett meg. :) Hát hogyne lenne....mi a kislányunknál ovu előtt 3-4 nappal voltunk együtt anno. Simán lehet, még szerintem későbbi akcióból is. :D Nagyon drukkolok! Nagyon szépen felment a hőd is.
Amandeen, sajnálom, hogy leesett a hőd. :( A következő hónap lesz a Tietek, meglásd.
Kisscsillagh, még most lesz csak ovud! Drukkolok Nektek! Tessék tessék csatlakozni a klubhoz! Úgy legyen, a jó Isten adja!
Erikasz, sajnálom a menzit, de ha terhességed alatt is megvolt anno akkor ez most nem jelenti azt, hogy nem lehetsz babás! Mindenesetre nagyon szorítok Neked!
Sushi, neked is köszönöm! Ahogy olvastam a soraidat, a véleményedet a csoportról, hát bevallom megborzongtam. Szívemből szóltál. Nekem is annyi energiát, kitartást adtatok, hogy hihetetlen, hálás vagyok is ezért Mindnyájatoknak!
Anitacool, tüneményes vagy! :) Teljesen elérzékenyültem ahogy írtad a szoptatásról és a kisfiadról. Én is biztosra veszem, hogy ha majd a kicsikédnek nem kell a tejcsi akkor hamar babásodni fogsz!
Lányok, szeretnék Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni és jó készülődést az Ünnepekre!
Van néhány kérdésem, légyszi segítsetek benne.
Szerintetek mikor "érdemes" elmennem az orvoshoz? Ha most megjött volna akkor Jan.3-án mentem volna vissza tüszőt nézetni UH-ra. Várjak addig ugye? De lehet szükségem lenne valami progeszteron pótlásra. Csak azért gondolok erre mert ugye a kislányunk closti mellett sikerült és az orvos adott a biztonság kedvéért akkor Utrogestant a terhesség 12.hetéig. Nem voltam veszélyeztetett, nem véreztem de akkor az megnyugtatott.
Mit szóltok?
erikasz
2017-12-23 13:15:52
Sushi : Ez tipikus menszi ovu ez biztos olyan mint az enyém lehet a tiéd sohasem fog leesni :D
erikasz
2017-12-23 13:12:35
Fbara : Hát ez természetes ,alig vártam ovud legyen !!!:D
,De a tea rendbe fog hozni!
Már a jövöhonap ha lessz ezekután vérzésed! :D
Nem kapod be a legyet rögtön! :D
De ugy legyen ,hogy bekapd !!!
Akkor ,ha mégis megjön ,már remélem normális hosszuságu lesz a ciklusod 28 napos !!!!
Ha a szervezeted hamar reagál mert egyén függö !!
A teát igyad a málnát a lutelárisban is minden másnap, 1 pohárral gyengére ne tegyél csak teás kanállal, ezt estére csináld, gyerek adag ,reggel a palásfüvet éhgyomorra ! Jó drága ugy szeretlek benneteket el sem hiszitek :D
Sushi
2017-12-23 13:09:12
Fbara, hat en igy allok most. Fogalmam nincs mi lesz ebbol. Alt. 12-14 napon szokott ovum lenni. Elkezdetm az lh tesztet en is, egyelore negativ de remelem alakulok nemsokara