Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool ez igy teljesen rendjen is van hogy a kisfiadra koncentralsz. Neki meg teljes mertekben szukseged van Rad! Ha pedig testverke kozben erkezni akar, o lesz a kovetkezo nagy meglepetes boldogsag
Kira84
2017-12-23 12:40:20
Niki111
Ma nem volt élénk piros vér még,az előbb néztem és csak egy kis barnás maszat volt a wc papíron, olyan mint mikor már elmúlik a mensi,
fbara90
2017-12-23 12:34:42
Niki mivel ma is pozitív az LH tesztem, arra gondolnék, hogy holnap lesz ovum. Bár este is csinálok majd egy tesztet, ha az már halványodik, (mert a mai délelőtti igaz h pozitív de nem olyan markáns mint a tegnap esti) szóval ha a ma esti halványodik, vagy semmi nem lesz rajta, akkor ma hajnalban volt. Akkor holnap fel kéne már mennie a hőmnek is. Meglátjuk. :)
fbara90
2017-12-23 12:31:22
Kira ha a mikroszkóp is úgy müködik,mint az LH teszt, simán lehetett a 23. ciklusnapodon hajnalban az ovud. :)
Niki111
2017-12-23 12:11:11
Lion : nagyon klasszul felugrott a hőd ;)
Barbi : elvileg mar meg volt az ovud ? Hátha holnap fel feljebb megy
Kira : szuperul felment a hőd ! Ma nincs piros vér ?
Anitacool : a prolaktin is közre játszik? Ha otthon tudsz még maradni a pici el az nagyon jó :)
Erika : nem semmi 3 évig szoptatni
Majd adhattak nekem Anitacoolal tippeket ;) bár ha maradnak
Az ikrek végképp nem tudom, h fogok szoptatni :D
De ez még odébb van :)
Hát csajok én takarítok, vagyis takarítanék , de a két kis szőlő mag vmi altatót
küld egyfolytában :)
Kira84
2017-12-23 11:52:24
fabra90 bocsi lemaradt a nulla...
Kira84
2017-12-23 11:51:33
fabra9 Szia ami nekem nagyon fura hogy az microskóp szerint meg 21-22 ciklusnapon volt páfrányos,. együttlétek meg meg a ciklus 22 és a 25 napján volt. Hát ez így elég fura..
A ciklus 25 napján volt az első pecsételés... amikor 36,3 mértem de én azt hittem hogy azért mértem alacsonyat hogy nem volt elég meleg a lakásban..
fbara90
2017-12-23 11:42:19
Kira most már nálad is egyértelműnek látszik,hogy ovu volt. Remélem a napokban is magasat mérsz majd! :) szerintem ovus pecsételésed lehetett. :)