Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kisscsillagh
2017-12-23 09:53:12

Niki 12 evésen ennyire érett és tisztelettudó legyen egy fiú. Nagyon büszke lehetsz rá. Édes pofa :)
Sushi
2017-12-23 09:52:01

Jó Reggelt Lányok!

Elképesztő ilyen csodás hírekre ébredni és olvasni az izgalmakat és a kis csodákat! :o))
Szívből gratulálok Anita34, ennél varázslatosabb karácsonyi meglepetés ajándék már nem is létezik a családnak!
Niki úgy szintén, szívből gratulálok Neked is! Látod, mindenki drukkolt, küldte a pozitív energiákat és hogy hited legyen és lásd a kis babszemeid élnek-virulnak - csak még bujkáltak doktorbácsi előtt :DD
Erikasz, neked is nagyon alakul a bébigörbéd ;) imádkozunk és drukkolunk Neked is!
Amandeen, Anitacool nektek is ott a remény még erre az évre, ne adjátok fel, húzzatok bele, szurkolunk :o)
Kira csodás erővel bírsz, ennyiszer talpra állni és továbblépni, biztos, hogy nagyon nehéz lehetett, de felálltál mert hiszel és van bizodalmadban magadban és a családodban, hogy fog sikerülni. És így is fog történni;)
Fbara, Lion nálatok is ovu volt/lesz mostanság? Izgalmas következő napok érkeznek. Hajrá lányok!
Kisscsillagh, teljesen egyetértek veled, nagyon szép lelkű, jó emberek csoportjába csöppentünk, akiktől rengeteg támogatás, segítség, hit és pozitív kisugárzás jön. Örülök, hogy rátok találtam és köszönöm, hogy itt lehetek köztetek és megoszthatjuk egymással a nehézségeket, örömöket.
Remélem együtt babásodhatok veletek nemsokára;)
Boldog karácsonyi készülődést kívánok!
erikasz
2017-12-23 09:51:30

Amandeen : Nekem most megjött, de szerintem még bizakodok mert nekem mindig megvolt terhesség alatt tegnap az orrom is vérzett .:(
erikasz
2017-12-23 09:48:28

Amandeen : Majd megfordul hidj !! Még a coverlinét nem éri !
Amandeen
2017-12-23 09:48:06

Erikasz, mondjuk Te? :-) lehetsz a következő a sorban! Én majd jövő évre maradok, ha isten is úgy akarja.
Amandeen
2017-12-23 09:46:18

Niki, milyen kis jópofa a fiad! Cuki, hogy így utánanézett! :-) és milyen türelmesen kivárta, hogy megmondjátok neki, nem ő kérdezett előbb.
erikasz
2017-12-23 09:44:56

Anita34 : Jó Isten ajándéka ! Megajándékozott ,egy csodával ,boldogsággal. kell ennél szebb ajándék ? Kivántam mindenkinek nem rég a jó Isten ÁLDJON meg benneteket gyermekkel !!!! :D Ugy is lett :D Boldog vagyok :D:D Gratulálok !!!!!!!!!!!
Vigyázzon rátok az UR ,a MINDENHATÓ !!
Már Niki ,Anita ki fog következni ?
Kisscsillagh
2017-12-23 09:42:16

Animációk rajtam nem múlik. Örömmel babáznék Veletek. Istenem, annyira jó lenne!

Itt az én legeslegelső görbém :D Amin sokmindent még nem látni de már alig vártam hogy én is feltehessék egyet :D
Kisscsillagh
2017-12-23 09:39:48

Jó reggelt!
Anita34 repdes a szívem! GRATULÁLOK! Vigyázz nagyon magatokra és boldog babavárast kívánok! Mennyi remek hír! Könnyezem mintha én lennék babás :D Veletek örülök csajok! ♡♡♡
erikasz
2017-12-23 09:36:38

Kisscsillagh: Én drága, csak a málnára és a palástfüre gondoltam ! A cickafarkot én veszéjenek tartom vigyázni kell vele ! Máj vese károsodást is okozhat ! Régen TBC tuberkolozisra használták gyogyitásra !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!