Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2017-12-24 21:42:27

eriksz, ez nem pálinka volt csak likör, a pálesz én nem szeretem még a szagát sem.
erikasz
2017-12-24 21:40:17

Kira a málnát inni kellene legalább két naponta nem ugrálna a hőd ennyire !!!!
De, te tudod !
erikasz
2017-12-24 21:30:50

Kira : Olvasd el .Lion is érdekes !
Ha egy szabályos ciklusokkal rendelkező nőt veszünk alapul, akkor középidőtájt van peteérés. Ez eddig ok. Viszont minden legtermékenyebb időszakában levő nőnek (20-30 között) van legalább egy-két olyan ciklusa, amelyikben e pete nem lökődik ki (anovulációs ciklusnak hívják). Ennél fiatalabb vagy idősebb nőknél több ilyen is lehet, illetve a fiatalabbaknál sokszor még be sem állt a rendszer, tehát ott még másfajta "felfordulás" s lehet.
Ilyenkor az történik, hogy a rákövetkező ciklusban bármikor kilökődhet az a petesejt, akár menstruáció alatt, vagy közvetlenül utána, de az is lehet, hogy a következő ciklus "szabályos helyén" lökődik ki.
Másik eset, hogy egy adott cikluson belül az ovuláció késhet, szinte bármennyit, lehet tehát közvetlenül vérzés előtt is.
Ezeknek a folyamatoknak sok oka lehet, p. betegség, gyógyszer szedés (antibiotikum), vagy lelki okok (stressz), bármi.
Ebből következik, hogy ha az ember nem követi, hogy mikor van ovulációja, akkor nyilván nem tudja, tehát "bármikor" lehet.
A furfang, hogy a hímivarsejtek átlag 3, de szélső helyzetben akár 5 napot is képesek várakozni a kilökődésre, tehát a megtermékenyülés nem feltétlenül az aktuskor történik, lehet napokkal később is.

Azt jól tudod, hogy a menstruációkor leválik a méhnyálkahártya, és nincs hol beágyazódnia a petesejtnek. Csakhogy. Feltételezzük, hogy a menstruációd előtt 2 nappal volt peteérésed, és meg is termékenyültél. A menstruáció szépen lezajlik, mondjuk 4-5 napig vérzel, viszont eközben a megtermékenyült petesejt még csak a petevezetőben vándorol a méh felé, útja minimum 7 nap, de lehet max. 12 nap is. (Mivel pici csillók hajtják előre.) mire beér a méhbe, addigra a méhfal már újra megvastagodott, és vidáman befogadja a kicsi életet.
Hát így.
Hát a pálinka igen, még ha megnyalod is mást fogsz mérni !!!!
Kira84
2017-12-24 21:22:38

erikasz Mit gondolsz bele szól a hőbe hogy vacsora előtt ittam egy kis Cherry likört, meg egy kis tojáslikört,, Csak egy kicsit ittam. Anyóséknál voltunk vacsorán és nem akartam megsérteni hogy nem koccintok vele meg a társasággal..
Kira84
2017-12-24 21:16:49

erikasz, Málnát már nem iszom csak a palástfüvet. A Ciklus 19 napján kezdtem vizesedni de csak majd a 21-22 napon lett páfrány mintás a ovus microskop.. Ami biztos hogy az együttlétek a ciklus 6, 8. 13.17,20.22.25 napján voltunk együtt talán valamelyik jó lehet hátha nem maradtunk le róla..
erikasz
2017-12-24 20:20:40

Kira : Hol vagy?
erikasz
2017-12-24 19:35:21

MINDENKINEK BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK !!! :D
erikasz
2017-12-24 19:17:51

Kira : A málnalevelet iszod még vagy nem ?
Én azt gondolom vagy 36.2 a coverline és ovud ciklus 5 napján .
Vagy coverline 36.4 és ovud ciklus 16.napja, mert a hőd felment 2,5 tizedet akkor is meglehetett az ovud mert 2 vagy 3 nap a hő vissza eshet még nagyon is !
Ez magyarázza a vérzést ciklus 24,25 napján a luteláris 8,9,napja a beágyazodás 24 én lezuhant a hőd is !
most volna a 11DPO ilyenkor is van leesés az ösztrogén és progi miatt és ha sikerült a beágyazodás hirtelen ,de lehet 0,1 tizedes emelkedéssel vissza megy a 36.7 vagy annál is többre
Kira84
2017-12-24 17:40:47

Lányok mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok...
erikasz nézted a görbémet? ,Nagyon fura ez a hő le esés,ma enyhe görcseim voltak de vérzés nem volt..Felrakom megint hogy megtudd nézni...
erikasz
2017-12-24 17:18:59

Sushi: A ciklus 4 napjára tenném az ovud a nagy leesés!
Mert utánna 36.0 rol felment 36.45 rögtön majdnem 36.5 és ha a hő felmegy 0,3 tizedet megtörtént az ovu ,és a tiéd mégfeljebb és mégfejebb, mert azota le nem is esett le ,! D
Már beteg sem vagy,vagy igen ?
Irtad hogy az eggyüttlét férjeddel ,régebben volt,az előttelévő ciklusod is küld el !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!