Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Margaréta88 : Szerintem hiába huzta az ovud oda én ciklus 12 napjára tippelek !!!:D
Dankol
2018-01-06 11:09:28
Jó reggelt Lányok!
Niki111 biztos én is lemeredtem volna a 3 babától,de mindenkinek annyit ad az Isten, amennyit elbír! Szóval nem kell aggódni és elkeseredni sem, mert a tenyerén hordoz mindenkit.
Kisscsillagh, ha babát vársz és barnázol az utalhat progeszteron elégtelenségre, így ha nem jön meg, akkor menj orvoshoz, hãha meg kell kissé támogatni a progit, hogy semmi baj ne legyen.
Lion86 szép a görbéd és sztem nincs veszve semmi.
Erikasz és Margaréta88 szuper megvolt az ovutok, mostmár nincs más dolgotok csak visszaszámolni és tesztelni! ;)
Nekem nincs nagy változás 36,6ot mértem, de délután nincs az a forróságérzés, ami az ovu megtörténte után szokott, lehet ez is hosszabb lesz, mint a legutóbbi...
Fbara90 ne keseredj el, itt az én múlt havi görbém, sztem hasonló a tiedhez...
erikasz
2018-01-06 11:07:23
Sushi Ugy emlékszem mintha te irtad volna !
Bocsi ha nem !
Sushi
2018-01-06 10:59:42
Anitacool koszi az infot. Nagyon jo hallani ilyen szuper elmenyrol!:)
Erikasz, mi az a TH ertek es mirol gondolod hogy az nekem magas?
Margaréta88
2018-01-06 10:56:09
Erikasz: Nekem is behúzta az ovut, csak az a baj, legalábbis szerintem hogy én már a hőingadozás miatt kicsit feladtam erre a hónapra és lehet "nem jó" időben voltunk együtt. Hát most meg ez aggaszt. De ma már magasabbat mértem. :)
Fbara: sajnálom hogy így alakult. :(
Lion86
2018-01-06 10:47:22
Niki, én csak úgy általában gondoltam, higy mi a fene lehet ez :D Régebben volt már ilyen, de nem emlékszem mitől lehetett.
Anitacool
2018-01-06 10:39:29
Sushi az én orvosom a Maternity magánklinikán dolgozik, de ott 500.000 Ft a szülés. Nekünk az nem fért bele. De ő csinálta végig a terhesgondozást, egy szuper orvos! Akinél szültem, őt és a szülésznőt a 36. héten fogadtam fel. Több kórházat megvizsgáltam és a SOTE2-re esett a választásom. Egyetlen percét sem bántam meg. Nekem csodás élmény maradt a szülés :-)
Niki111
2018-01-06 10:36:20
Sziasztok!
Barbi: sajnálom, h megjön. Ha teheted kezd el a méhpempőt, amikor elmúlik. Szerintem nekünk segített. Zsoltim is ette.
Lion: nekem égett a talpam, miután lefutottam a maratont :D bocsi :) nem tudom, sztem annak nincs köze a terhességhez.
Erika: ez a görbéd jól indult. Volt néhány nap a menzi és az ovu között, az jó :)
Sushi: igen, Csuti is írt az Aviva torna jótékony hatásairól. Emlékszem rá.
Anita34: jobban vagy? mikor mész orvoshoz?
Csuti: te hogy vagy? Te mikor mész megint dokihoz?
erikasz
2018-01-06 10:29:35
Sushi :Neked már régen a Barátcserjét kellene inni ,az hejre hozza a magas TH értéket !!!
Most még nemszabad mert terhesség alatt nemlehet !
Ha most nem vagy terhes ,és megjön , menszi alatt rögtön innám ,van kapszulába is !