Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki nem kell meg ijedni, egy bizonyos hét után nem kell feltétlen,hogy magasan legyen a hő várandósan.
erikasz
2018-01-30 09:27:26
Niki :De a félóra alatt nem mocorogtál ?
Én még mindig azt mondom, menj orvoshoz ,fő hogy megnyugodjunk meg te is !
Niki111
2018-01-30 09:20:18
Köszönöm Erika
Fel óra múlva rámertem , 36,8 volt
erikasz
2018-01-30 09:10:19
Niki : Nem kell megijedni ,neked ez csak 2 nap nekem több volt !
De minél hamarabb menj orvoshoz ,én se éreztem semmit !
erikasz
2018-01-30 09:04:08
Niki :Itt a görbém a terhes és akkor már baj volt
Niki111
2018-01-30 09:02:30
Viszont egy ideg lettem mostmár :(
erikasz
2018-01-30 08:53:20
Kira :Lassan de felmegy nem mindig ugrik nagyot !
Neked 0,1 tizedet felment az jó ,ha holnap 36.4 lesz ,lassan veszi át a helyét a progi !
Nikihez visszatérve ,csak én nem akartam megijeszteni !
Nekem is folyamatosan lejjebb ment a hőm ,de én orvoshoz későn mentem ,akkor kezdődött mikor a vérnyomásom 180 volt ,utána csak lejeb és lejeb ment a hőm utána néztem !
Rögtön orvoshoz kellett volna mennem ,lehet most velem lenne a gyermekem ,nem halt volna meg !! :(
Niki111
2018-01-30 08:52:17
Kira : neked volt vmi más is ? Mennyit ingadozott a hőd ? Semmi olyat nem érzek , amit eddig ne éreztem volna
fbara90
2018-01-30 08:51:36
Sziasztok! :)
Lion látom behúzta az ovut neked is :) nagyon örülök, remélem meg is volt, tényleg!! :) :)
Erikasz ma nem mértem, ne haragudj.. de alig aludtunk éjjel, sok papírmunkánk volt, szerintem kb a 4 óra alvás sem volt meg... így nem láttam értelmét. De maj a napokban már mérek. :) Reggel alig bírtam leküzdeni a teát képzeljétek, pedig esküszöm kb semmi íze nem volt, de mégis a hideg rázott tőle, meg majdnem visszajött :D erőlködnöm kellett rendesen, hogy ne kezdjek tőle ökölődni :D én nem is értem mi volt ez... minden reggel lehúztam eddig gond nélkül. de bevallom az utolsó 2-3 kortyot ki kellett most öntenem, mert nem ment le... :$
Niki a 36,6 talán még nem olyan alacsony, de az eddigi eredményekhez mérten mégis az...remélem minden rendben, de mielőbb irány a doki S.O.S. soron kívül!!! Ő tudja mit kell tenni! Inkább menj feleslegesen!! Jelentkezz mielőbb!
Amandeen remélem ez most már aztán az ovu lesz!!! :D szép erős volt a tegnapi teszted! :) Megy a hatalmas drukk!!!! :)
Gyémánt érdekes, hogy berakta számított értéknek! :-O De ha a napokban újra felemelkedik a hőd, akkor lehet hogy a mai mérést kivenném, hogy a magas maradjon bent. De majd a nálam nagyobb görbeszakértők biztos mondanak okosabbat! :)
Kira nem biztos az, hogy nem repedt meg.. nekem is komótosabban indul fel a hőm ovu után, nem rögtön ugrik fel, mint sokaknak. Várjuk meg a következő 1-2 nap mérését! :)
Puszi NEktek!! :-*
Kira84
2018-01-30 08:38:51
Sziasztok lányok.
Niki111 ,igaza van Erikasznak ez a hő ingadozás terhességnél nem fér bele, azonnal orvos .. Most már 3 éve lesz és nekem is pont így kezdődött de én már későn kerültem orvoshoz sajnos..
Hát én így állok ma, Nem akar felmenni a hőm, úgy látszik csak nem repedt meg,a tegnap esti lh tesztem is negatív volt