Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2018-01-30 15:09:19

Gyémánt: a hő alapján valóban úgy tűnik, mintha már megrepedt volna, mert felment már. Majd a harmadik magasabb hő után fogja betenni a rendszer is
Az lh tesztek nem mindenkinél működnek
Anita: na igen, mi is kombinált tesztre megyünk, bocsi kedden :)
Az 5d-ről majd mesélek, az még odébb lesz
erikasz
2018-01-30 15:01:27

Niki : Tudod én nagyon aggódtam érted el sem hiszed !!
Sógornőddel meg ne foglalkozz ,kerüld ahogy tudod a társaságát !
Zsolti és a gyermekek azok a fontosak ,többit sz @-le !
Anita34
2018-01-30 14:54:39

Niki, örülök, hogy minden rendben! :) Ne idegeskedj és pihenj ha tudsz. Én sem mérek már egy jó ideje, mert reggelig felkelek vagy 2x pisilni.... Akkor megvan mit nem szeretnek a Picikék. :D Nálam akkor van csak hányás, ha jól teleeszem magam napközben, estére pedig.... De megvisel, nekem is fáj ma reggel óta a fejem, gondoltam is rá, hogy ez a hülye időjárás teheti. Mi holnap megyünk kombinált tesztes vérvételre, Febr.16-án meg az 1. genetikai UH-ra. Alig várjuk! :D

Gyémánt, én napról napra erősebbnek látom a tesztedet. A mai a legerősebb. Most lesz még csak az ovu. Lehet azért görcsölgettél, mert növekszik a tüsző és ezt érzed. Amint pedig eléri a kellő nagyságot megreped. A hőd alapján pedig azt mondanám, hogy megvolt a tüszőrepedés mert 29-én felugrott. Na ebből menjen ki az ember lánya........

Erikasz, minap mértem magam sógornőméknél, 50 kg voltam. :D Jó lenne ha ettől már csak több lennék és az pedig a legjobb ha utána rajtam is maradna. :D :)))
Niki111
2018-01-30 14:47:03

Gyémánt: köszönöm a tippet, én eddig is kiiktattam, de nem bírja befogni a száját, mindig beszól valamit és állandóan bánt engem. (a válásom miatt)
A tesztek közül én nem látok köztük pozitívat. Az biztos, hogy a legfelső a legerősebb eddig.
gyémánt7
2018-01-30 14:41:16

Niki! Nagyon örülök hogy így látatlanból de megnyugtatott a doki! Ne idegeskedj! A sógórnőt meg most felejtsd el egy időre!
Niki111
2018-01-30 14:40:43

Anita34: rájöttem, hogy ha valamilyen disznóhús keveredik az ételbe, azt nem szeretik. Anyukám csinált vasárnap száraz kolbásszal töltött csirkemellet. Nagyon finom volt, iszonyú jót ettem húslevessel és kb fél óráig volt bent :)
Téged nem visel meg ez az időjárás. Nekem most picit fájdogál a fejem, +11 fok van kint. Melegem volt a kabátban, mikor mentem a védőnőhöz.
Kedden megyünk uh-ra és az integrált vérvételre.

Barbi: jaj, nagyon drukkolok neked !!! Neked is :)

Amandeen: mi okozhatja ezt a hosszú ciklust?
gyémánt7
2018-01-30 14:37:29

https://www.kephost.com/image/EdcK
gyémánt7
2018-01-30 14:36:51

Niki beszéltél már dokival?

Lion igen csináltam tesztet! Vicces de lehet hogy igazad van mert megint erősebb mint a tegnapi! És ma a többnél több tojcsis nyákom van! És görcsölgettem ismét! De akkor az előző görcsök mitől lehettek? És hogy mérhettem ekkorát?Áhhh...Nekem még sokat kell tanulnom !!De az a baj hogy másnapra mindig halványodik az előző napi teszt! És nehéz összehasonlítani!

Erikasz javaslatodra kiveszem a mai mérést
Niki111
2018-01-30 14:35:20

Sziasztok!
Köszönöm, h aggódtatok és megosztottátok velem a tapasztalataitokat.
Beszéltem védőnővel, a dokimmal is telefonon.
Hát.... finoman közölték, egymástól függetlenül, hogy ne idegeljem magam ezzel, és ne méregessek.
a dokim azt mondta, hogy ő max a 8. hétig javasolja, utána már nem. És Erika képzeld ő azt mondta, hogy simán mehet lejjebb a terhesség előrehaladtával, a coverline alá esés, ami nem jellemző, de még az sem jelent semmit, ha nincs semmiféle egyéb tünet a vetélésre. És , hogy ez a 36,6 még mindig a coverline felett van. Vérzéssel, barnázással, görccsel nem járt, így megkért, h ne aggódjak.
Ha előzőek valamelyikét tapasztalom, akkor természetesen azonnal menjek be a kórházba.
Én kapok progi pótlást.már, mióta barnáztam. Pedig akkor meg nem esett le a hőm.
Szóval, én úgy döntöttem, hogy holnaptól nem mérek.
A hétvégém úgyis szörnyű volt, sajnos az utálatos sógornőm megint alakított, úgyh eléggé felzaklatott.
Követlek titeket természetesen és mindenkiért izgulok és írni is fogok .
erikasz
2018-01-30 14:34:35

Anita :Ilyenkor a fáradság ,természetes :)
Örülök hogy nem hánysz már ,legalább marad benned valami !:)
Mit gondolsz ?
Niki :megy orvoshoz ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!