Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool, az a baj, ha ez PCOS, attól tartok, a nőgyógyászom nem nagyon fog érteni hozzá. Ehhez elvileg endokrinológus kell, az meg nincs a környéken.
Lion86
2018-01-29 20:51:16
Gyémánt, az egyik az lehet, hogy még vár, hogy fent marad-e a hő, vagy az ovu keresés módján kell változtatni. Nálam advanced van bejelölve és 26-ra húzta az ovut.
El vagyok keseredve az lh miatt, nem hiszem, hogy ilyen erősnek kéne lennie, szerintem ez nem normális :( Már nagyon kiakasztó, hogy 2 hónapja csak azon agyalok, hogy "na most volt, vagy most, vagy inkább most...? "A hőm meg csak ugrál összevissza. Most épp nem, de képzelem mit mérek holnap... :(
gyémánt7
2018-01-29 20:20:34
Lányok képzeljétek bevittem az adatokat az általatok is sokat emlegetett fertility progiba és nem észlel ovut! 15.re húzta be de aztán ahogy írtam a többi hőadatot, ki is vette! Tipp hogy miért?
Anitacool
2018-01-29 19:49:36
Lion a hődből kiindulva ez a majdnem +Lh teszt a leszállóág lehet az lh szintedben. Azért tesztelj holnap is, mert ki tudja! Minden esetre ha gyanakszol pco-ra (bocsi nem emlékszem, csak úgy rémlik a hormonarányok miatt talán így van), akkor sajna az lh tesztek nem megbízhatók. Akkor viszont azért lh tesztelj, hogy mondhasd a dokidnak, amikor mész nem sokára!
Lion86
2018-01-29 19:14:44
Mégis teszteltem. Lányok, én ezt nem értem. A nyák, fájdalom és méhnyak alapján tegnapelőtt volt az ovu. Ez egy 30-as teszt...
https://www.kephost.com/image/ERL8
BKATA77
2018-01-29 18:37:07
LION igen másak vagyunk és a működésünk is más...
Lion86
2018-01-29 18:25:18
Kata, neked biztos szabályosan termelődik a progi, de nem mindenkinek ilyen. Nekem pl. főleg nem :) Irigyellek :D
De van akinek meg alig nő a hője, hiába normális a progeszteron szintje.
Lion86
2018-01-29 18:18:09
Fbara, ma érkezett meg az LH tesztem, de lehet hogy már nem is kell. 31 vagy 1-re vártam az ovut, de valószínűleg már meg volt. Majd kiderül, de azért lehet, hogy tesztelek :)
BKATA77
2018-01-29 17:56:00
Ez meg a mostani. Elég nagy fokú a fehér folyásom ma is