Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion ha budapesti vagy, akkor tudok ajánlani egy szuper lelkiismeretes endokrinológust, aki szerintem a legjobb elérhető szakember.
fbara90
2018-01-29 21:16:09
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Igen, jól emlékeztek,pont az esedékes ovukor lettem nagyon beteg,igy az az ovuláciom kimaradt konkrétan. Az akkori görbe íve alapján legalabbis. Mutatom. Olyan mintha menstruacio meg ovu nélkül 2 görbe összenőtt volna. A valaha volt leghosszabb ciklusom volt. Emlékezni sem akarok rá. ..
Lion86
2018-01-29 21:15:02
A dokim azt mondta, hogy csak teszteljek szorgalmasan, nem izgatta az előző érdekes sorozatom :D
Lion86
2018-01-29 21:13:19
Szerintem maradj a zöldeknél inkább. Ha nem tesztelsz, lehet, hogy azon fogsz stresszelni, én is úgy jártam, hogy miért nem rendeltem előbb. De Te érzed, hogy hogy lenne jobb.
Ha ma rendelsz, holnaputánra biztos megkapod.
Amandeen
2018-01-29 21:10:08
Lion, és képzeld, megint elfogytak az LH tesztjeim, már csak holnapra maradt egy. Pfffff, most vegyek megint még? Pedig már azt hittem, hogy elég lesz ennyi, amit vettem, sőt azon gondolkodtam, hogy feladom az egészet és nem stresszelem magam ezekkel az nyomorult LH tesztekkel, amik sose lesznek pozitívak....
Lion86
2018-01-29 21:09:40
Ha jól emlékszem, Fbara azt mondta beteg volt és csúnyán fogalmazva ilyenkor a szervezet nem a fajfentartással foglalkozik, hanem küzd a betegséggel, ezért késhet a peteérés.
Amandeen
2018-01-29 21:07:15
Bkata, igen, látom szépen fent van a hőd mindig, bár mondjuk neked az alaphőd is magasabb, úgyhogy nem meglepő, ha luteálisban ott van 37-nél. A lényeg végülis abban van, hogy meglegyen a 2-4 tizedes különbség, azaz ugrás, és nem az számít, hogy kinek mennyi a hője. Meg hát a luteális hossza az, ami még számít.
Fbara, a luteális állandó, az nem változik, szóval azzal számolj amilyen hosszú a tiéd szokott lenni. Ha a 41. napon volt az ovud, nem lehet, hogy nálad is kimaradt egy ovu? Gondolom nem ilyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid, vagy csak simán kitolódott valamiért a fullikuláris szakasz?
Lion86
2018-01-29 21:06:43
Hát nem semmi, egyikünk azzal küzd, hogy nem lesz teljesen pozitív, másikunk, hogy állandóan szinte az, akkor is mikor elvileg nem kéne...
Lion86
2018-01-29 21:04:51
Szerintem ez egész közel van a pozitívhoz, de nem vagyok benne biztos, hogy az.
Amandeen
2018-01-29 20:56:15
Lion, na ez a "majd most, na majd most" nálam is érvényes.
Most LH teszteltem, és képzeljétek, szerintem erősödik, vagy tévedek?
Vagy most pozitív?