Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-01-30 14:31:40

Bocsánat :) Nem margaréta, hanem Gyémánt :)
Anita34
2018-01-30 14:30:37

Erikasz, köszönöm jól vagyok! :) Már egyre kevesebb a rókázás, mondjuk 1 héten 1x előfordul még. :D Fáradt és álmos vagyok egész nap, na de most ez az időszak van. :))
Igyekszem olvasni és nyomon követni az eseményeket. Mindenkinek nagyon szorítok, hogy minél előbb babás legyen!
erikasz
2018-01-30 14:29:19

Margaréta :A mai hőd ne ird be és vissza rakja a gép a magas hőd !
Holnap meg meglátjuk mit mérsz ,lehet a mai hőd nem jól mérted vagy nem ugy aludtál !
erikasz
2018-01-30 13:47:48

Anita :Szia ! :D
Köszönöm ,hogy drukkolsz nekem,aranyos vagy ! :D
Te jól vagy ?

Lion :Én is korán kelek mindig ,pedig aludhatnék ,nem kell még dolgozni mennem .
Hát én nem vagyok biztos abban ,hogy a hő leesik a normál szintre egy idő után, ez hülyeség !!!
Hogy lehet normál szinten ha a progeszteron magas ????
Szerintem sehogy !!!
Lion86
2018-01-30 12:54:45

Erikasz, igen, korán szoktam kelni, 5 legkésőbb 5.30-kor mérek. Tényleg egy hőmérsékleten vagyunk most :)
Niki, terhesség alatt is visszaáll alacsonyabbra a hő pár hét után, de nem tudom az mikor szokott lenni. Az a biztos, ha megkérdezed a dokit.
Amandeen, elég pozitív-gyanús volt az a teszt, remélem a mostani esés már amiatt van :)
Gyémánt csináltál LH tesztet? Szerintem még ezután lesz ovud, a korábbiak elég halványak voltak még.
Kira, a lényeg, hogy felfelé tartasz. Az LH teszt még mindig mutatna valamit szerintem, ha nem lett volna meg. Amandeenek is folyton viszonylag erős csíkjai vannak.
Margaréta, azt mondják, minimum 3-5 óra nyugodt alvás után kell mérni. Ha visszafeküdtél, szerintem sokat nem befolyásol.
Anita34, sajnos nálunk a régi szokások alapján dolgoznak a dokik, akikből amúgy is hiány van. Teszteltem délelőtt is, talán kicsit halványabb, majd este is fogok. A progeszteronom alacsony, az biztos, azért erre majd felhívom a doki figyelmét.
Anita34
2018-01-30 11:20:42

Bocsi Lányok, nem akartam duplán. :D
Anita34
2018-01-30 11:19:57

Sziasztok!

Niki, ha nem barnázol szerintem nincs gond, de az a biztos, ha elmész dokihoz. Ne idegeskedj, az a legfontosabb. Akkor többször sem tetszett Bogyónak és Babócának a menü.

Amandeen, én is úgy látom, hogy a legutóbbi teszted a legerősebb. Úgyhogy ez a leesés lehet tényleg már a ovu közeledtét jelzi.....adná az Úr! Az is biztos, hogy ez a fajta kazettás teszt "selejtes" azért ilyenek rajta a csíkok. Én netről rendeltem de a végén már azok is ugyanilyenek voltak, mint ez. Így sajnos nem tudom ajánlani még netről sem, hogy vegyél. De ahogy Lion is írta a zöld az többeknél bejött már és kevesebb rá a panasz is. Nem tudok sajnos jó tanácsot adni, hogy menj el olyan messze és vegyél, vagy mégsem. Esetleg ha jársz arra, ahogy mondod, akkor.

Lion, a tegnapi Lh teszted elég erős. Nem lehet, hogy most lesz még csak az ovu? Mondjuk írtad, hogy nálad az Lh nem vált be, tehát az is lehet hogy már volt. Ne haragudj Lion, de a dokid nincs ezek szerint a helyzet magaslatán. Nincs más ott a környékeden aki jobban foglalkozna veled és kezelni tudna? Nem mindegy azért, hogy kezelget x ideig és beszél a habokba, vagy minden tőle telhetőt megtesz, hogy mihamarabb babás légy. Tesztelj szorgalmasan.....jópofa. A barnázásnak is biztos oka van, progihiány szerintem.

Erikasz, milyen szépen látszik, hogy megvolt az ovud! Nagyon drukkolok!

Fbara, nagyon szép a görbéd. Kívánom, hogy a végén ott legyen a Babóca!

Anita34
2018-01-30 11:19:56

Sziasztok!

Niki, ha nem barnázol szerintem nincs gond, de az a biztos, ha elmész dokihoz. Ne idegeskedj, az a legfontosabb. Akkor többször sem tetszett Bogyónak és Babócának a menü.

Amandeen, én is úgy látom, hogy a legutóbbi teszted a legerősebb. Úgyhogy ez a leesés lehet tényleg már a ovu közeledtét jelzi.....adná az Úr! Az is biztos, hogy ez a fajta kazettás teszt "selejtes" azért ilyenek rajta a csíkok. Én netről rendeltem de a végén már azok is ugyanilyenek voltak, mint ez. Így sajnos nem tudom ajánlani még netről sem, hogy vegyél. De ahogy Lion is írta a zöld az többeknél bejött már és kevesebb rá a panasz is. Nem tudok sajnos jó tanácsot adni, hogy menj el olyan messze és vegyél, vagy mégsem. Esetleg ha jársz arra, ahogy mondod, akkor.

Lion, a tegnapi Lh teszted elég erős. Nem lehet, hogy most lesz még csak az ovu? Mondjuk írtad, hogy nálad az Lh nem vált be, tehát az is lehet hogy már volt. Ne haragudj Lion, de a dokid nincs ezek szerint a helyzet magaslatán. Nincs más ott a környékeden aki jobban foglalkozna veled és kezelni tudna? Nem mindegy azért, hogy kezelget x ideig és beszél a habokba, vagy minden tőle telhetőt megtesz, hogy mihamarabb babás légy. Tesztelj szorgalmasan.....jópofa. A barnázásnak is biztos oka van, progihiány szerintem.

Erikasz, milyen szépen látszik, hogy megvolt az ovud! Nagyon drukkolok!

Fbara, nagyon szép a görbéd. Kívánom, hogy a végén ott legyen a Babóca!

Margaréta88
2018-01-30 11:18:20

Nekem tegnap mar eleg halvany volt az ovu teszt. Ma reggel meg alig mertem magasabbat, mint elozo nap. Viszont meres elott 3 oraval fel kellett kelnem. Az szamithat vmit?

Kira84
2018-01-30 10:35:03

Niki, Ami nálam még tünet volt hogy elkezdtem barnázni, majd hol élénk piros hol rendes vér volt.. Néha néha görcsőltem is. Már későn kaptam progi pótlást, és az orvosok sem foglalkoztak velem, 2,5 hétig szenvedtem így sajnos nem nőtt a hcg hormon sem nem fejlődött úgy ahogy kellett volna..Felrakom az akkori görbémet én akkor csak addig mértem a hőmet amíg megvolt az első le esés. utána már nem mértem mert totál ideg voltam....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!