Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-01-30 22:30:26

Fbara, nagyon drukkolok. Nekem is adna egy kis erőt, ha valakinek megint sikerülne :) Sőt inkább valakiknek :)
Nem tudom mire vélni a két napja magasabb hő mellett a tegnapi vizes dolgot. Mintha mind a két oldalon lett volna peteérés vagy én nem tudom, mert először a jobb, aztán a bal oldalon fájt pár nap múlva. Ha így is van, remélem legalább egy kiszabadult.
gyémánt7
2018-01-30 22:27:10

Amadeen szerintem is halványabb a mai! Szorítok hogy holnap még halványabb legyen ! És akkor tuti megvolt az ovu!

Fbara remélem holnap könnyebben fog lecsúszni a tea!de annak örülök hogy este nem volt vele probléma! Szorítok a holnapi magas hődért!
fbara90
2018-01-30 22:05:29

Niki örülök, hogy a dokid végülis megnyugtatott! Tényleg leteszed a hőmérést?? :) a rosszindulatú rokonokkal ne foglalkozz... Köszönöm, hogy szorítasz értünk. :) meg neked is Anita34-örülök, hogy csökkentek a rosszulléteid!!! lassan kiderül mi a tényállás nálunk... :) majd a kombi teszteredményekkel jelentkezzetek áám! :)

Margaréta holnap már magasabbra mászik meglátod!!! :)

Gyémánt reggel én is írtam, hogy szedd majd ki a mai értéket,,de a mai teszt szép erős. ez alapján még nem volt ovud :) lehet inkább mégis vissza kéne tenned :) Kiváncsi vagyok a holnapi görbédre!

Lion neked is erősödött a teszted!!! :) dehogy halványodik ... :D mit néztél te? :D gyönyörű erős ;-) a vizes folyás kifejezetten ovu gyanús

Amandeen ez egy elég meghatározhatatlan eredményű lh teszt lett, nem tudom.. nekem ez most teljesen behatárolhatatlan, de szivem szerint azt mondanám rá, hogy halványabb, ha a világos részt vesszük figyelembe a tegnapin meg a main is. szorítok, hogy ez azt jelezze hogy MEGTÖRTÉNT!! :)

Nem tudom láttátok -e a forgatagban a reggeli posztomat, hogy alig ment le a tea. az esti málnával nem volt gond, de ez mondjuk legalább finom szerintem. :) reggel mérek. kérlek drukkoljatok nagyon hogy magas legyen megint!!

Amandeen
2018-01-30 21:44:41

Gyémánt, itt a tegnapi:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=179IMG_2788.jpg

Itt pedig a tegnapelőtti:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=490IMG_2781.jpg
gyémánt7
2018-01-30 21:26:54

Hú a tegnapit is átlinkeled, mert annyi tesztet látok hogy így nehéz!
Lion86
2018-01-30 21:21:13

Amandeen, szerintem halványabb.Drukkolok :)
Amandeen
2018-01-30 21:03:44

Gyémánt, Lion, hasonló cipő.
Itt a mai LH tesztem. Szerintetek?
Olyan valóban, mintha hibás lenne a teszt, és nem egységes a csík, ennek pl. most a közepe lett erős, alul felül pedig halványabb.
Mos ez akkor milyen? Jól gondolom, hogy azért halványabb, mint a tegnapi? Vagy egyforma erős?

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=199IMG_2796.jpg
gyémánt7
2018-01-30 20:56:41

Lassan én is ott tartok hogy vagy a hőnek és a testem árulkodó jeleinek hiszek vagy a teszteknek!
Lion86
2018-01-30 20:24:55

Minden jel arra mutatott eddig, hogy már megvolt, de most ezek a tesztek. Szerintem már volt, mert abszolút nem szúr már az oldalam (jobb oldal). Csak azt nem értem, akkor miért nem megy le az LH szintem. A hőm már 2 napja fent van. Ez valahogy sehogy se áll össze.
Tegnap viszont furcsa dolog történt velem este. Hirtelen azt hittem, hogy bepisiltem :D, mert nagy mennyiségű víz folyt ki belőlem és nem pisi volt. Előtte meg fájt tompán a bal oldalam.
Egyszerűen már az őrületbe kergetnek amik történnek velem.
gyémánt7
2018-01-30 20:16:33

Akkor még neked is eztán lesz .... Ez a találgatás... wááá

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!