Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-01-31 13:40:35

Anita34 épp ezaz, hogy nincs rossz íze szerintem, sőt, majdnem ízetlen, azért sem értem miért volt lyan nehéz meginnom.. :D de ma már tettem bele pici mézet,igaz nem nagyon szabadna ízesíteni..így nemvolt gondom.
Amúgy nem akarok előre tesztelgetni.. majd mikor eljön az ideje, ha már késik a havim.. :) Eddig a korai tesztelgetéseknek mindig rossz vége volt.. :D
Anita34
2018-01-31 13:26:47

Sziasztok!

Amandeen, mintha én is halványabbnak látnám a tegnapi tesztedet. Sajnálom, hogy még most sem ugrott fel a hőd. :( De ahogy a Csajok mondják, lehet egy hosszabb ciklus is és még csak most fog jönni az ovu, mint legutóbb Fbaránál. Ne add még fel! De ha úgy van akkor lehet megnyugtatásképpen jobb lenne felkeresned a nődokidat. Lion nem mond egyébként hülyeséget, az Aviva tornáról én is hallottam jókat. Egyik ismerősöm elkezdte és utána babás is lett. Egy próbát lehet megérne! Meg a méhpempőt edd mindenképpen az nagyon jó. A vitaminok mellett nyugodtan eheted, nem csinál bajt.

Fbara, olyan rossz ízű a tea, hogy alig ment le? Én még nem próbáltam sosem semelyiket, ezért kérdezem. Nagyon szép a görbéd szívből kívánom, hogy babás légy és persze mindenki! :)
Nem akarsz amúgy tesztelni csak ha már késik? Jujjj, izgulok! :)

Lion, nem lehet, hogy még csak most volt az ovud és amiatt volt a vizes dolog? Akkor a hőt viszont nem értem. Szépen fent van egyébként.
Máskor is volt egy cikluson belül többször pozi Lh teszted? (vagy UH-on sok kicsi tüsződ) Csak azért kérdezem, mert beszéltük ugye a PCOS-t és ha ne adj Isten az van, akkor az okozhatja a pozi Lh teszteket. De úgy az Lh sem megbízható. Na de nem akarok itt mindenfélét bemesélni neked ez csak a többszöri pozi tesztek miatt ugrott be, de az orvos úgyis megmondja majd az eredményt és a teendőket. Ne haragudj a gondolatomért, nem akartalak megbántani vele és idegesíteni sem.
Holnap mész ugye az eredményért? Mindenféleképpen gyere majd és meséld el. Várni fogjuk.

Erikasz, micsoda szép görbe! És milyen egyértelműen látszik az ovus emelkedés. Szuper, nagyon drukkolok! Hogy vagy egyébként? Pihengetsz azért ugye amikor tudsz?

Margaréta, a te görbéd is szépen alakul. Remélem sikerült elkapni Apát! :) :D Megy a drukk Neked is! Lh teszteltél egyébként? Bocsi, ha már írtad, most nem rémlik.

Sushi, ha olvasod akkor nézd meg most Margaréta görbéjét.....nála is odatette az ovut a második állandó hőjű napra. (mint nálad és nálam) Nekem egyébként sokkal később is megvariálta még a Fertis oldal, visszatette a 2 egyforma hőjű nap elé az ovut. (ahogy neked) Utána meg mégis visszatette ahogy eredetileg volt. Ne aggódj ezek miatt, a végén fogja úgyis pontosítani ahogy egyre több mérési adatot és infót viszel be.

Gyémánt, lehet, hogy neked is egy hosszabb ciklusod lesz a mostani és azért várat még magára az az ovu! Jaj, Lányok nagyon szorítok Értetek, hogy legyen már meg végre mert ez a bizonytalanság sokszor rosszabb, mintha megjönne mondjuk.
Juhéééé, most látom csak a szép pozi Lh tesztedet. Most jön az ovu, nincs semmi veszve! :) Ez egyértelműen szép pozi! Mi már ilyenkor együtt voltunk Apával és utána amíg negatív nem lett vagyis amíg fel nem ment a hőm. (nekem legutóbb 2 napig volt pozi) Mindenképpen gyere a későbbi tesztekkel is és a mért értékekkel! Ahogy mondani szokták a Csajok: Apára fel!!! :D :)))) Drukk, drukk, drukk!!!!!

Niki, hogy vagy? Sajnálom a fejfájást és a hányást, remélem jobban vagy! Sajnos én is hasonlóképpen jártam, tegnap este majd szét ment a fejem nekem is. Ahogy fordítottam úgy nyílalt bele. Hányingerem is volt és végül csak az segített hogy lefeküdtem aludni. Reggel úgy ébredtem, hogy még fáj.....most már sokkal jobb. Gyógyszert nem vettem be, nem mertem, meg nem is volt itthon Panadol. Annyi fajta variáció van amúgy, hogy mit lehet ilyenkor szedni és mit nem, hogy sokszor már alig tudok kiigazodni belőle.
Mikor is mentek a 12. heti genetikai UH-ra? Az 5D-re emlékszem, hogy Március elején.

Kira, most jön még az ovud ezek szerint, vagy csak lassan kezd emelkedni a hőd? Nem Lh tesztelsz?

Anitacool, mi újság veled? Hogy vagy? Mindig ugyanolyan állandó a hőd, mint volt?

Lion86
2018-01-31 10:31:39

Amandeen, Aviva tornát vagy jógát nem próbáltál még? Ha nincs lehetőséged élőben, Youtube-on is vannak videók én is onnan lestem el. Hátha használna.
Lion86
2018-01-31 10:26:08

Na teszteltem megint és kezdek megnyugodni, mert most meg az miatt voltam tiszta ideg, hogy ha már volt ovu, akkor miért ilyen erősek az lh tesztek. És ha nem válik be, akkor honnan tudjam, hogy mikor lesz, mert a follikulárisban óriási ingadozások vannak nálam... De úgy látszik eddig, hogy csak lassan megy le az lh szintem.
Ha este is halvány lesz, akkor megvan a magyarázat arra, hogy múlt hónapban miért produkáltam olyan hullámzó teszteket. Nyilván akkor nem volt ovu. Az első mérős hónapban kifogtam egy anovus ciklust. A fertility sem jelölt ovut decemberre.
gyémánt7
2018-01-31 10:15:41

Köszi a pontositást lion ! Már most izgatott vagyok!
Lion86
2018-01-31 10:07:08

Tegnaphoz képest gondoltam a 2-3 napot,kicsit furán írtam most, vagyis most már 1-2 napon belül várható, ma mindenképp legyetek rajta :D
gyémánt7
2018-01-31 09:55:42

Niki sajnálom a fejfájást !!hátha segít a Fbara által ajánlott spray!
gyémánt7
2018-01-31 09:53:47

Lion igen emlékeztem hogy írtad csak arra nem hogy 1-2nap vagy 2-3nap annyi minden jár mist a fejemben ,de mégegyszer köszi :-)neked holnap kell orvoshoz menned jól emlékszem?
Amadeen kitartás!!! Mindannyian szorítunk!
fbara90
2018-01-31 09:43:38

Köszi lányok, én is teljes izgalomban vagyok már. :) De én továbbra sem élem még azért bele magam. :) Inkább a kíváncsiság buzog bennem :D
fbara90
2018-01-31 09:42:17

Niki ez az, megtaláltam :)
https://sinol.hu/sinol/sinol-fejfajas-migren
írja, hogy "Terhesség és szoptatás estén kérdezze meg kezelőorvosát."

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!