Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2018-01-31 09:36:41

Sziasztok, hát a mai mérés sem az igaz.
Erikasz mit gondolsz szerinted már elkezdhetem inni a Palástfű teát? Ez a Progeszteron nem akar be indulni pedig eszem a méhpempőt is..
Margaréta88
2018-01-31 09:36:39

Gyémánt: ez valóban pozitív! Hajrá!!!!! :D
Margaréta88
2018-01-31 09:34:42

Fbara: jujj most már nagyon izgi :D kíváncsi vagyok a következő napokra mit fogsz mérni. Drukkolok nagyon! :)

Erikasz: köszi, akkor majd meglátjuk hogy holnap igyam-e már a teát.
Viszont olvastam, hogy valakinek rosszak lettek tőle a májfunkciós eredményei. Nekem alapból baj van vele, még gyógyszert is szedek miatt. félek, hogy egyrészről lehet használna de más részről meg ártana. De múlt hónapban azért ittam :D
Jövő héten megyek dokihoz emiatt, akkor majd azért rákérdezek, hogy ihatom-e.
Niki111
2018-01-31 09:31:01

Gyémánt: Apát ne hagyd békén :D
Niki111
2018-01-31 09:30:17

Barbi: tényleg emlékszem, h már írtad ezt az orrsprayt. Nem tudom, hogy terhesen lehet-e. De utána kérdezek meg a dokimat is megkérdezem.
Nagyon drukkolok Barbi, nagyon !! :)
fbara90
2018-01-31 09:24:19

Niki február 2-3 nem várom.. :) attól függ 15 vagy 16 napos lesz a lutális. Ennél rövidebb nem volt még (meg hosszabb sem :D )
Már nem fáj a fejed?? biztos ez a buta meleg idő kínoz Téged is! Hugom is migrénes, van egy tök jó orrspray rá, csak a nevét nem tudom, ilyen teljesen természetes, kapszaicines, tesónak segíteni szokott ilyenkor. kitágítja az ereket, így segít elmúlasztani a kínzó fájdalmat. Neki is mindig róka volt a vége meg alvás. :( Esetleg legközelebb próbáld ki ezt :)
Lion86
2018-01-31 09:18:53

Gyémánt, mondtam tegnap, hogy 2-3 nap :)
Niki111
2018-01-31 09:18:28

Sziasztok!
Barbi: szép a görbéd :) nagyon ígéretes.Mikorra nem várod?
igen, valóban befejeztem a mérést. Ma reggel akkor sem tudtam volna mérni, ha akarok, mert tegnap estétől olyan migrén kínzott, hogy azt hittem megőrülök. Hajnali fél 3-kor sikerült végre hányással befejezni. Bálint rendezte Botit, Zsoltim dolgozott :( Azt hittem már összeesek, vagy elájulok vagy nem tudom, annyira fájt.
Amandeen: sajnálom, hogy ennyire elnyúlik a ciklusod. Tényleg Barbinak is a múltkor nagyon hosszú volt, emlékszel.
fbara90
2018-01-31 09:14:16

Gyémánt, igen! 24-48 órán belül ovu!! :) holnap is tesztelj! :D nekem általában 2 napig szokott pozitív lenni, de éjjel már legyetek aktívak a szerelmeddel! :D :D
erikasz
2018-01-31 08:48:12

Amandeen :Ne add fel !!
Fbarának is az elmult ciklus 40 napján volt ovu, emlékszel ?
Most már lehet beindul .......türelem !!
Nekem is volt 52 .napos ciklusom ,és nem adtam fel !!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!