Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-01-31 20:18:51

Anitám, 16-án már nem is Pötty lesz, hanem egy formás kisember ;-) ;-)
Nekem kb akkor lesz csak ovum XD De most nem is érdekes, nem hajtunk a témára. Viszont elkezdtem edzeni év elejétől, hogy az esküvőre a valaha volt legjobb formámban legyek, és máris felszedtem egy kg izmot, ami kezd is látszani :-) Olyan boldog vagyok :-)

Az már biztos, hogy az Élet feldobta nekik a labdát, kell a logisztika, ahogyan Barbi is mondta. Egy izgalmas és nagyon fárasztó néhány év vár rájuk. Egy Csoda! :-) Volt neki closty kúrája azt tudom, mást nem.
Margaréta88
2018-01-31 20:07:31

Anita34: igen, sikerült elkapni Apát, már csak az a kérdés, hogy jókor-e. :D Tegnap még csináltam LH tesztet, de már olyan halvány volt, hogy ma már nem láttam értelmét.
Anita34
2018-01-31 15:43:49

Ja, és nem is tudom oda már milyen babakocsi kell (2 iker ? no de akkor Anyuka sehogy sem tudja őket elvinni otthonról egyedül), na meg az autó is cserés lesz az tuti. :)
Anita34
2018-01-31 15:38:15

Ismerősöd "jól belehúzott" atya Ég.... :) :D 3 gyerek vagy lehet 4...nem is tudom, hogy lehet egyszerre ellátni őket. Egyszerre tuti sehogy, de mégis hogy mindegyikőjüknek jó legyen. Távolabbi rokonságban vannak ikrek, 2 kislány. Voltunk látogatóban anno és láttam hogy zajlott egy etetés. Anyuka megetette (ciciztek) az egyik babát, majd odaadta Apukának. Apuka megbüfiztette, letette. Anyuka közben etette a második picit, majd őt Anyuka büfiztette. Aztán egyik pici felébredt Anyuka ismét etette, addig Apuka a másik picivel foglalkozott, majd ment ő is cicire.
Niki........elkél majd a segítség. :) Viszont öröm is szerintem egyszerre 2 kicsi szülője lenni egyből, egyszerre. :)) Együtt nőnek fel, kötődnek jobban egymáshoz.....szóval szuper. Csak az ember lánya bírja.
Anita34
2018-01-31 15:31:01

Anitacool, szia! Legalább már kimoccant kicsid a hőd. :) Nemsokára jön majd az ovus időszakod is, várjuk! :) Köszönöm, jól vagyok, fejfájás elmúlt hála Istennek. 16-án megyünk 4D-re akkor lesz a 12. heti genetikai UH és a kombinált teszt eredménye is meg. Nagyon várjuk, hogy lássuk már a Pöttyünket. :D
fbara90
2018-01-31 15:23:43

én nem is tudom mit csinálnék egyszerre ennyi gyerekkel :D
fbara90
2018-01-31 15:23:24

Aztapasztaaaaaa :-O :-O :-O oda már kelleni fog a logisztika.. még kettes ikerpárhoz is, nemhogy 3-hoz meg 4-hez :D húha :D nekik volt valamilyen gyógyszeres/egyéb rásegítés, vagy természetes úton fogantak ennyien egyszerre? :D első babák lesznek? :D Jól megnövekszik a létszám otthon :D :D
Anitacool
2018-01-31 15:19:42

Anita34 sziaa, hogy vagy? Mikor mész legközelebb babakukucskára?
Én még vagy 2 hétig nem számítok pére, szóval ez a nyugis szerelmeskedős időszak :-) A görbém ilyen.
Képzeljétek ma tudtam meg, hogy az egyik ismerősöm 3-as ikreket vár, és 2 hét múlva kell visszamennie UH-ra, mert gyanús, hogy van egy 4. is. Most arra várnak, hogy az is elkezd-e fejlődni. :-) :-O
fbara90
2018-01-31 15:02:37

Anita34 nekem ovu után mindig megszűnt a tojásfehérjés nyák. Mintha "elvágták volna" :)

Lion nagyon kíváncsi vagyok mit fog mondani az orvosod. Remélem azért minden oké lesz :) De ha van valami kis eltérés is, legalább kiderül, és utána sittysutty jön a baba majd meglátod :) :)
Lion86
2018-01-31 14:57:19

Nekem is most lassan töltődött az oldal :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!