Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2018-01-31 14:37:03

Lion, köszi az infót! Bocsi a triplázásért, nem akarta elküldeni, csak töltötte és ez lett belőle........amúgy alig jön be nekem most ez az oldal nem tudom miért.
Szerintem simán lehetett 2 tüsződ is amelyek eltérő napokon repedtek meg, vagy pedig lehet egyszerre is. Ott van pl. Niki a Dupla Dinamittal.

Lion86
2018-01-31 14:36:23

Köszi Anita :) Nálam mondjuk az az érdekes, hogy nagyon vékony vagyok, de lehet, hogy túlsúly nem feltétel ehhez :D
Lion86
2018-01-31 14:33:35

"Billings módszer

A menstuációs ciklus alatt a méhnyak nyák összetétele, mennyisége és minősége az ösztrogén hatására változik, folyamatos vizsgálatával nagyjából megállapítható, melyek a termékeny napok.
Az ovulációt megelőző időben a cervixnyák nagy mennyiségben termelődik, áttetszővé válik, két ujjunk közé fogva fonal húzható belőle. A nyák mennyisége az ovulációt követő napokban csökken, az áttetszőség megszűnik, ragadóssá válik. Ezen időszak, valamint a menstruációt követő napok biztosak a fogamzásgátlás szempontjából."

Vagyis nem törvényszerű, hogy rögtön átvált krémesre.
Anita34
2018-01-31 14:28:30

Lion, annyiban jó lesz, hogy tisztában leszel végre a dolgokkal és utána elkezdhetitek a kezelését. Meglásd, így sokkal hamarabb fog jönni a baba is. Lehet egy kis gyógyszeres kezelés kell majd vagy életmód váltás egy kis diéta, mozgás stb. Ismerős csajnak PCOS-a volt, majd lefogyott és babás lett természetes úton. A diagnózisa előtt meg lombikra küldték, ami persze nem sikerült.
Hiszem, hogy meglesz a gyümölcse a kitartásodnak! Jó úton haladsz, csak így tovább!
Anita34
2018-01-31 14:28:24

Lion, annyiban jó lesz, hogy tisztában leszel végre a dolgokkal és utána elkezdhetitek a kezelését. Meglásd, így sokkal hamarabb fog jönni a baba is. Lehet egy kis gyógyszeres kezelés kell majd vagy életmód váltás egy kis diéta, mozgás stb. Ismerős csajnak PCOS-a volt, majd lefogyott és babás lett természetes úton. A diagnózisa előtt meg lombikra küldték, ami persze nem sikerült.
Hiszem, hogy meglesz a gyümölcse a kitartásodnak! Jó úton haladsz, csak így tovább!
Anita34
2018-01-31 14:28:05

Lion86
2018-01-31 14:27:24

Azért gondoltam, hogy két oldalon is volt tüszőrepedés (ha létezik ilyen), mert egész decemberben a bal oldalam szúrt és a "vízáradatkor" is ott fájt nagyon. De akkor semmi más ovus tünet nem volt, csak előtte 2 nappal.
Lion86
2018-01-31 14:21:51

Valahol olvastam, hogy ritkán, de van olyan.

Nekem múlt hónapban végig krémes volt, most egy napig olajos érzetű-vizes és fent volt a méhnyakam is és puha, az összes többi napon középen és kemény volt.
Lion86
2018-01-31 14:19:00

Anita34, igen holnap megyek végre :) Én is PCOS-re gyanakszom és amellett vagy ezzel együtt arra, hogy nem volt decemberben tüszőrepedés. Igazán sose volt pozi a teszt, de állandóan hullámzott. Meg a hőm is. Most egyenletesebb az előzőhöz képest, de tesztelni később kezdtem el, mert hétfőre jött meg a teszt És szombaton voltak ovugyanús érzéseim. Azért még tesztelek, mert a diagnózisnál az is fontos lehet. Régebben mondták párszor az ultrahangon, hogy sok viszonylag nagy tüszőt láttak, de akkor még nem is hallottam erről a betegségről.

Fbara, micsoda hozzáállás ez?! :D Amúgy tényleg gyanús ;) Drukkolok nagyon.
Anita34
2018-01-31 14:17:48

Lányok, van olyan, hogy ovu után még 2 napig tojásfehérje nyák van, kis mennyiségben? (a hőm már ekkor régen felment) Ezt figyeltem meg magamnál a feljegyzéseim alapján. Tehát nálam csak ovu után 3. nappal váltott krémesbe - ami azóta is van. Köszönöm a segítségeteket!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!