Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Figyeld csak meg mit fog írni a tüneteidre Erikasz! Ő megmondja a tutit mindig!!!!! :))) Valahogy ráérez vagy nem is tudom.....
Erikasz, tőlem függetlenül írd meg a véleményedet légyszi. De már sejtem előre a válaszodat.
Anita34
2018-01-31 14:08:33
Na látod, csak pozitívan!!!! :)) Én nagyon szorítok Neked! És a hőd is nagyon szép!
fbara90
2018-01-31 14:08:18
Meg mondjuk ebben a hónapban életemben először éreztem az ovut :) az kifejezetten menzis hasfájás volt, azzal a hülye fura lábgyengeséggel meg fáradtságérzettel :D de ezt is a teának tudom be egyenlőre :)
fbara90
2018-01-31 14:06:15
Nekem igazából egyedül a mellfájás a gyanús, mert soha-de soha nem fájtak, ugyanúgy mint a hasam se. Se ovukor, se menzeszkor. :) úgyhogy egyedül ez ad okot egy kis bizakodásra :D
Anita34
2018-01-31 14:05:26
Fbara, ne mondj ilyet! Csak tudd, hogy mindig a feladott, esélytelennek hitt hónapokban kopogtat a gólya! :))))
Anita34
2018-01-31 14:03:58
Huúú Fbara, nagyon gyanús vagy Te nekem! :D Ez a fázós, melegség dolog......én is majd meg fagytam éjszakánként a meleg takaró alatt 24 fokban. :D Ez konkrétan nem tudom mikor jelentkezett már, de ezt tapasztaltam többször is. Mell érzékenység volt, de azt betudtam menzi előttinek, mert szokott lenni, annyira nem volt vészes. Most viszont majd leszkadnak, éjszaka nem is esik jó hason feküdni miattuk. :))
Meg ovu után viszonylag hamar éreztem nagyon enyhe menzis görcsöket, hasfájást. Még írtam is, hogy ha nem tudnám hogy ovum volt azt hinném nemsokára megjön. Erikasz írta is, hogy ne butáskodjak, ilyen hamar nem szokott megjönni hisz 2 hét általában meziig ovu után.
Na de persze Fbara ezek a jelek nem törvényszerűek mindenkinél, úgyhogy ne légy elkeseredve ha te másakat tapasztalsz vagy még akkor sem ha nem is tapasztalnál semmit.
Azt pl. biztosra vettem volna, hogy ha babás lennék ismét lenne beágyazódási vérzésem, mint anno. Néztem is, de semmi. Ezt csak arra értem, hogy minden eset más és más.
Nagyon-nagyon drukkolok, a tüneteid alapján én bízom benne, hogy ott van a babó!!! :))))
fbara90
2018-01-31 13:54:17
de úgyis az lesz a vége ennek a ciklusnak is mint a többinek...
90%... :D
fbara90
2018-01-31 13:53:40
meg 2 napja éhesebb vagyok szerintem reggelente :D és alig bírom ki ebédig :D bár nekem jó étvágyam van amúgy is :)
fbara90
2018-01-31 13:49:31
hát elég fagyos vagyok alapból,szóval nálam nem meglepő ha fázom, inkább úgy vagyok hogy hullámokban egyszer megfagyok, egyszer meg ég a fejem,arcom :D aztán megint fázok, vissza a pléd alá, utána megint elkap a melegségérzet, és így tovább... :D ez megy egész délután-este :D ki-be a takaró alól meg pulcsiból
Meg a cicik érzékenyebbek reggelente, mintha köveket hordoznék bennük :D de amúgy meg nem kemények :D mondjuk ez lehet csak a tea miatt van mégis, mivel gondolom most a hormonokat azért a reggeli+esti tea dolgoztatja... remélem nem csak olyan "művi" tüneteim vannak :D bár erikasz szerint ilyet a tea nem csinál :D 8.dpo-n volt olyan, mikor felébredtem reggel, hogy azt éreztem kiszakadnak a helyükről :D meg érintésre a mellbimbók érzékenyebbek, de ruha-melltartó nem zavar.. most pl nem érzek semmit.
Nektek mikor jöttek az első tünetek?
Anita34
2018-01-31 13:43:31
Fbara, nekem lenne egy tippem, hogy miért nem bírtad meginni. :D :))) Esetleg nem fázol, vagy nincs nagyon meleged? Vagy egyéb valamilyen tüneted? :D :)))
Erikasz, tőlem függetlenül írd meg a véleményedet légyszi. De már sejtem előre a válaszodat.