Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-02-01 07:34:22

Szép reggelt Mindenkinek!

Lion nagyon örülök, hogy ti is összeházasodtok! Ez az időpont már nagyon közel van! :D Juhúúú :) Mennyi lagzi lesz idén!! :D az én párom esküvőellenes, fogalmam sincs miért, úgyhogy belőlem soha nem lesz még csak menyasszony se :( :-P de hát az a fontos hogy szeretjük egymást :)

Amandeen az LH-tesztjeiddel kapcsolatban teljesen tanácstalan vagyok.. ezekről nem lehet leolvasni semmit :S

Itt a mai mérésem csajok :)))
Amandeen
2018-01-31 22:22:51

Lion, ez a kazettás meg a lila tesztcsík előtt pont ilyet használtam.
Mondjuk pont elcsíptem egy ovu nélküli ciklust, rosszkor vetettem bele magam az LH tesztelés rejtelmeibe, így mondjuk nehéz kitapsztalnom, hogy nálam akkor most melyik is működik. Következő ciklusban majd lehet megint megpróbálom.
Lion86
2018-01-31 22:04:51

Amandeen, én ezt ajánlom :
https://fastest.hu/spl/722776/20-mIU-ml-magas-erzekenysegu

De itt is van kazettás is, de a zöld tesztcsík másoknak is bejött, hátha Neked is.
Lion86
2018-01-31 21:55:32

Köszönöm Gyémánt, Amandeen :)

Én most azon izgulok, hogy halványodjon, mert különben ha az LH teszt nálam nem működik, pont csak ovukor fogom tudni mikor van. De úgy nézem lassan, de biztosan halványodnak.

https://www.kephost.com/image/Ed4I
Amandeen
2018-01-31 21:52:21

Gyémánt, na ez az, én sem tudom eldönteni. Elég furák lesznek a csíkok ezen a kazettás teszten. Most szereztem még 4 db-ot, azaz most már csak 3 van belőle. De lehet, hogy ebből a fajtából már nem veszek többet. Vagy visszatérek a csíkokhoz, vagy lehet, hogy feladom és nem is LH tesztelek többet. Majd még eldöntöm. Tudom, hogy enni fog a kíváncsiság, ha abbahagyom, ezért vagyok gondban. :-) ha jönne már az ovu, nem kellene több teszt.... :/
gyémánt7
2018-01-31 21:47:22

Amadeen én ezt nem tudom eldönteni :-/ de talán halványabb ! Remélem tévedek, és holnapra összetévrszthetetlenül pozitív lesz!
Amandeen
2018-01-31 21:42:42

Lion, szép elhatározás, gratulálok!
Márciusban mi is lagzizunk majd, persze nem a miénkben, mert az már megvolt, hanem kolléganőm megy férjhez, tudjátok, aki nemrég bejelentette, hogy babát vár, most 7 hetes azt hiszem.

Anitacool, nekem dupla vezetéknevem lett, a saját nevem elé felvettem a férjemét (férjem vezetékneve+vezetéknevem+keresztnevem).
gyémánt7
2018-01-31 21:37:35

Margaréta tuti jó az időzítés!!!
Anitacool biztos meglesz az álom alak is!!! Csak kitartóan!!!
Lion gratulálok az elhatározásnak!!
A férjemnek és nekem ugyan az a vezetek nevünk , így maradt minden a régi :-)
Amadeen mindjárt nézem a teszteket!!
Margaréta88
2018-01-31 21:35:14

Anitacool: igen, az lenne a legjobb. :D
Az en nevem a ferjem vezetekneve+né es az en sajat nevem.
Lion86
2018-01-31 21:33:24

Köszi Anita. Még nem döntöttem a névről, de szerintem a kötőjeles verzió lesz.

Amandeen, elég nehéz ezeket értékelni, de szerintem most halvány.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!