Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-02-10 16:39:34

Hétfő körül kéne megjönnie! A hasam már görcsölget, de ami nem igazán jellemző mensi előtt, hogy nagyon érzékeny a mellem. Meglátjuk, ha hétfőig semmi, akkor csinálok tesztet mindenképpen! :-) Ha viszont megjön, akkor jöhetnek a teák, meg folytatom a hőmérőzést és remélem szépen kimutatja majd a peteérést.

erikasz
2018-02-10 15:53:12

Amandeen :Én szabolcsi vagyok ,nyíregyházán lakom .
erikasz
2018-02-10 15:51:30

Lion :sajnálom ,hogy negatív a teszt ,2 nap múlva meg kell ismételni !
gyémánt7
2018-02-10 15:44:05

Lion! Sajnálom, de azért még van remény!!!!! Várj még 2 napot és tesztelj újra!!!!
Lion86
2018-02-10 15:34:23

Még csak halvány árnyék sincs :(
Amandeen
2018-02-10 14:33:07

Esetleg Pécs környékén? Pécsre jártam suliba.
Amandeen
2018-02-10 14:31:36

Anita34, elfelejtettem írni, hogy már hónapok óta szedek E vitamint, meg Q10-t is, meg D vitamint is, de ezek szerint nem használnak. :(
Baja környékén valaki?
Anita34
2018-02-10 13:37:44

Amandeen, ez a helyes hozzáállás, így kell!
Melyik megyében élsz? Hátha tudnánk ajánlani orvosokat, lehet valaki épp a környékedről származik.
Az Aviva torna iránt én is érdeklődtem anno, de ahogy Te is írtad neten alig van valami. Jó lenne ha tudnád csinálni. Ismerősöm ennek a segítségével (is) lett babás anno.
Amandeen
2018-02-10 12:18:13

Lányok, köszi a támogatást! Nélkületek még nehezebb lenne.
Persze, ahogy írtam is, nem szeretnék itt megállni, hanem több szakembert is felkeresni. Sajnos tegnap nem dolgozott az a nőgyógyász, akit ajánlottak, mert beteg, így kerültem egy másikhoz.
Nagy valószínűséggel a privát dokikon kívül egészségbiztosítón keresztül is elmegyek meddőségi kivizsgálásra, szóval kérek beutalót, stb.... mivel ha lombikra kerül sor, mi azt nem tudnánk megfizetni, jobb ha azt a TB-n keresztül csináljuk. Persze emellett felkeresek majd meddőséggel foglalkozó magánklinikát is, néhány vizsgálatot lehet ott is megcsináltatok majd, kíváncsi vagyok mit mond a többi orvos. Aztán remélem csak ráfutok majd valakire, aki tudja, mit kell tenni.
A jövő hetem sajnos nagyon sűrű lesz, pont most jött össze egyszerre egy csomó rohangálós intéznivaló, ami halaszthatatlan, úgyhogy nem tudom, hogy tudom megoldani, hogy orvoshoz is eljussak. Persze attól is függ, hogy mikorra tudnak időpontot adni.
Nem vagyok Bp.-i, sőt, elég messze lakom tőle, de ha minden húr szakad, akkor felutazgatunk majd vagy nem tudom.

Aviva tornához van valami linketek? Mert csak rövid videókat találtam, amiből még nem tudom megtanulni. Honnan tudnám esetleg letölteni? Van hozzá DVD vagy csak könyv?
erikasz
2018-02-10 12:17:56

Encsy883: Ez hogy a hő stagnált szuper menszi előtt ,utal babára !!!!:)
Kettő nap múlva te is tesztelhetel HCG- vel, akkor leszel 15 DPON szerintem ! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!