Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gyémánt beágyazodási leesés is lehet !:D Az ivás jó jel, mert aki teherbe esik sokat iszik !!
Kira :Nagyon szépen fent van a hőd !:D
Iszod a palást ?
Encsy883 :Csak igy tovább lehet nem kellesz a málna mert babás vagy ,még mindig vonalzó a görbéd !
Nagyon igéretes !!!!!!
Itt az enyém ,hasi szurka még most is van ,lehet még most történik meg, mert tojcsi folyás van,méh száj nyitva fent ,és nagyon puha !
Anitacool
2018-02-11 09:35:49
Sziasztok!
Velem egyelőre nem sok minden, várakozó sorban vagyok. Sűrűek a napjaim. Azért igyekszem be-bekukkantani.
gyémánt7
2018-02-11 08:42:14
Sziasztok! Nekem kicsit lentebb ment a hôm , viszont az feltűnt hogy nagyon nagyon szomjas vagyok pár napja! Ez nem tudom mitől lehet!
Encsy883
2018-02-11 08:08:29
Jó reggelt, sziasztok! :-) Na ma én még mindig ugyanúgy állok! Melleim nagyon érzékenyek, de a hasam is görcsölget, szóval szerintem ma-holnap biztosan meg is jön...
Ti hogy álltok?
Kira84
2018-02-11 07:36:24
Jó reggelt,Egyenlőre vonalzó a görbém :) Ki hogy áll?
Kira84
2018-02-10 22:33:58
Lányok olyan érzékeny a mellbimbóm hogy már fáj,nagyon kellemetlen ,, :( Alig birom elviselni a melltartót,meg zuhanyozás után a törőlközőt...