Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz ez szuper, végre nem jött korán az ovud! :)
erikasz
2018-03-05 16:58:41
Fbara :Szerintem ma van ovum vérfolt volt a betéten hogy haza jöttem egy nagyon pici !
Majd holnap kiderül a hőből !
Tegnap nyillalt a hüvelyembe is ,de még a méhszáj kemény és középen van vizes folyás ,nem tojcsi .
erikasz
2018-03-05 16:51:29
Fbara :Adná a jó Isten kismama lenél !!!!:D
Amandeen :Olvastam a ciszta sok vérzéssel jár alvadékos élénk piros ,és hasi fájdalommal jár !
Neked kevés volt szerintem felszívodott !!
fbara90
2018-03-05 16:41:08
Na csajok, csak hogy jól teljen a szülinapom, olyan ájulásközeli rosszullét tört rám most hogy hazaértem, hogy ihaj.. meg reggel is furcsán éreztem magam.. Remélem ez az elképzelhető legnagyobb szülinapi ajándék "előszele" volt :))) Most leszünk együtt 10 éve március végén, minden szempontból egy csoda ajándék lenne!! :D :D
Encsy fura hogy ennyivel előbb megjött, kíváncsi vagyok mit mond rá az orvosod. Biztos a hormonháztartásod rakoncátlankodik.. :S
Lion köszönöm a drukkot :)
Gyémánt nem tudom mit érezhettél. Remélem a szűrésen minden oké lesz!!!
Amandeen én már azon aggódtam mi lesz ha megszűnt az oldal.. úgyhpgy szerintem most elkezdem lementegetni a görbéimet mielőtt a feledés homályába vesznek :D Lehet a ciszta miatt más a menstruációd.
Kira a mostani görbéd is nyugodtnak ígérkezik, drukkolok, hogy így maradjon. :)
Erikasz köszi neked is! :) Még nem volt ovud?? :)
erikasz
2018-03-05 15:53:54
Először is sziasztok lányok én is azt hittem soha nem lesz vége a karbantartásnak !
Fbara :Gyönyörű magas a hőd gratulálok !!!:):D
Encsy : A multkor hány napos volt a lutelárisod ?
Mert most 10 nap ,de ha én a ciklus 7 napján figyeltem az ovud akkor 13 nap !
Vagy biztos rendes vérzés nem pecsét ?
Margaréta :Nagyon szép magas a hőd !:D
Lion :Nagyon szép ovu és korán hála az égnek !!:D
Kira :Szépen indul már a görbéd !!!
Én ma igy :)
Kira84
2018-03-05 14:57:55
Üdv mindenkinek, egyenlőre, még nem ugrálós a görbém, remélem így is marad.
erikasz igen próbálok nyugodt maradni, most nem iszom teákat csak a vitamint kezdem el holnap...
Encsy883
2018-03-05 13:54:01
Amandeen: soha az életben nem volt még így, hogy egyszer 33 napos ciklus, aztán meg 20 napos ... de tényleg nagyon érdekes, hogy ugye augusztusban hagytam abba a fogamzásgátlót, azt követő hónapokban semmi gond nem volt, aztán ahogy elkezdtünk próbálkozni, onnan meg felborult a ciklusom. Szóval nem tudom mi van tényleg, de nagyon be vagyok parázva. Holnap megyek reggel a vérvételre, gondolom annak a héten lesz még eredménye, de a dokim most 2 hétig nem lesz, szóval ultrahang lehet csak következő ciklusban lesz csinálva még peteérés előtt. Remélem minden rendben lesz ...
Amandeen
2018-03-05 13:50:34
Erikasz, köszi a tippet a Q10-ről, meg az E vitaminról.
Eddig is szedtem őket, de nem ekkora adagokat. Pár napja növeltem meg a dózist. Eddig 100mg Q10-et szedtem, és 134 mg E vitamint, meg 10 mikrogramm D3 vitamint. Na, ezt most dupláztam. Nem merek túl sokat szedni belőle, nem tudom, mennyit szabad.
Amandeen
2018-03-05 13:42:42
Fbara, nekem is hiányzott az oldal a hétvégén, már azt hittem nálam van a gond, és csak én nem tudom betölteni az oldalt, de ez akkor általános probléma volt.
Ma olyan 36,4 közelit mértem megint, de 36,35-nek írtam. 3 napja toporgok a 36,4-nél miután majdnem 36,9-ről lezuhant. Ezt se értem amúgy, azt hittem fokozatosan esik le a hő, és nem zuhan egyszerre ekkorát, egyből kb. 0,4 tizedet!
Ami fura még, hogy ma már alig van vérzésem, szinte csak barnázásnak mondanám, kevés pirossal, szinte alig keni össze a betétem (bocsi, de másképp nem tudom körülírni), pedig ma még csak a 3. nap van. Nálam általában 5 napig szokott tartani, azzal, hogy 5. nap már alig-alig van valami.
Encsy, nem tudom, mi okozhatja nálad a 20 napos ciklust, de a nőgyógyász biztosan tudja majd rá a választ. Látod, nálam is totál összezavarodott minden! Nekem 70 nap után jött meg végre megint, de látod, úgy tűnik 3 napig tart majd csak. Hogy ez a ciklus milyen hosszú lesz, már előre félek!
Jövő héten megyek vissza a meddőségibe újabb UH-ra.
Hányinger van még ?