Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz: sajnálom, ami történt a testvéreddel, de biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!!!
Margaréta88
2018-03-05 20:07:46
Fbara: boldog születésnapot kívánok! :)
Reméljük, hogy most kapod életed legszebb szülinapi ajándékát! Nagyon szorítok neked!!! :D
Erikasz: ez tényleg szörnyű, de biztos minden rendben lesz!
gyémánt7
2018-03-05 19:50:17
Eriasz rettenetesen sajnálom a testvéred ! Kitartást ! Igazad van , nem kész semmi baj!
Fbara! Nagyon boldog születésnapot !!! Remélem hogy a legnagyobb vágyad most teljesülni fog!
Lion, doki is ugyan ezt mondta , hogy ez természetes ! El fog múlni ! Semmi aggódni valóm nincs!
erikasz
2018-03-05 19:17:44
Fbara :Nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked !
Olyan buta voltam még olvastam is még is kiment a fejemből bocsi !!!
De nem csodálkozom a hugomat szívinfartussal ,vitték be angina peroktisza van mint nekem !
Most van kivizsgáláson én meg csak várok meg várok !!!!!!!!!
Legalább 5 óra várás és mindent megtudok !
Isten seggit nem lesz baj én tudom !
Encsy883
2018-03-05 19:08:27
fbara: Boldog Szülinapot kívánok! :-) nagyon szorítok, hogy tényleg életed legszebb szülinapi ajándéka legyen az idei ;-)
Encsy883
2018-03-05 19:07:28
Erikasz: előző ciklusban 16 nap volt a luteálisom elvileg. Fogalmam sincs, hogy ez most mitől van, hogy egyik hónapban 33 napos a másikban meg 20 napos a ciklusom. Sose volt ilyen tényleg. :-(
Voltam dokimnál a beutalóért, úgyhogy holnap reggel megyek vérvételre, illetve kaptam beutalót ultrahangra is, azt mondta hogy a ciklus 12. napján menjek el a kórházba, ott megcsinálják, mert ő most sem lesz 2 hétig. 26-án lesz legközelebb, akkor hívjam az eredményekkel.
De amúgy nagyon érdekes, mert kb semmi mennyiség egész nap a vérzés ... de nem tudom, mivel leesett a hőm is, így nem hiszem, hogy pecsételő lenne, biztosan holnapra már rendesen megjön. Viszont egyelőre javítottam a mai napot pecsételőre, mensi helyett, aztán majd holnap meglátom hogy alakul.
Lion86
2018-03-05 17:28:08
Gyémánt, a méhnyakon előfordulnak időnként kis csomók, ha hosszabb ideig nem múlik el, akkor jelenthet valami bajt. Időnként nekem is van, múltkor hármat is éreztem, de pár napon belül eltűntek.
fbara90
2018-03-05 17:26:48
Köszönöm szépen Lion! :D Az biztos!!! :D
Lion86
2018-03-05 17:26:08
Boldog szülinapot Fbara, tényleg csodás lenne egy ilyen ajándék, szurkolok, hogy az is legyen :)
fbara90
2018-03-05 17:09:16
Nem volt hányingerem, csak éreztem, hogy nagyon gyenge lettem és mindjárt elsötétül a világ, ha nem pihenek le :D Most hpgy kicsit feküdtem, már jól vagyok :)