Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-03-06 08:25:19

Sziasztok :) Én ma nem mértem, ha ott a baba, úgyis ott van, inkább aludtam :D Ősfáradsság van rajtam , meg ma is olyan megmagyarázhatatlanul furcsán érzem magam :D én nem tudom mi a fene ez :D majdnem hogy a gyengeség és becsiccsentett állapot keverékéhez tudnám hasonlítani, vagy mint mikor leesik a vércukrod :D nem is tudom bódult vagyok-e vagy mi :D azért még nem élem bele magam semmibe ... :)
Margaréta88
2018-03-06 08:20:18

Sziasztok!

Erikasz: tényleg úgy néz ki, hogy a mostani ciklusod hosszabb lesz, nem szokott neked ilyen ugrálós lenni. Érdekes.

Fbrara: mértél ma????

Én még fenn, de nem tudom meddig.
Amandeen
2018-03-06 07:22:24

Jó reggelt! Mai mérésem. 36,2-36,3-t vártam, erre 36,6.
erikasz
2018-03-06 06:45:38

Niki ,Anita34 : Jól vagytok !
Minden rendben veletek ?
Anita : Tudsz már valamit ?
erikasz
2018-03-06 06:42:38

Margaréta ,Fbara :Ilyen magas hőtök még nem volt nektek, adná az Úr babások lennétek !!!:D
erikasz
2018-03-06 06:37:01

Encsy :Remélem csak pecsételés mert nem hiszem hogy ilyen hamar megjönne 16 a lutelárisod most 10 az lehetetlen !!!!!
Alig várom hogy jelentkezz ,a hirekkel hogy csak pecsét volt már elmult !
erikasz
2018-03-06 06:32:42

Jó reggelt mindenkinek szép napot ! :)
Hála Istennek semmi baj csak kimerültség sokat dolgozik a hús boltban hentes vállalkozó !
Köszönöm mindenkinek az aggodalmat aranyosak vagytok !!!:D
Én ma igy állok de avus fájdalmat mint szoktam nem éreztem egyáltalán !
Hosszú lesz a ciklusom az tény én érzem !

Fbara nagyon drukkolok neked ,adná a Jó Isten babás légy !!:D
Remélem fent a hőd ,és hányingered is van !
fbara90
2018-03-05 22:20:18

Köszönöm szépen mindenkinek a sok jókívánságot! :$ :)))) Tündérek vagytok! :)

Encsy majd meséld el mi volt a dokiknál. Kíváncsi vagyok. Lehet holnapra már nem is lesz semmi vérzés. Jelentkezz mindenképp!

Erikasz semmi baj, Köszönöm szépen! :) van épp elég gondod most, ahogy olvasom :( Nagyon sajnálom, hogy a testvéred is kórházba került, szorítok érte, hogy olyan hamar rendbejöjjön, mint Te! Erősek vagytok! Biztosan tudom! :-*

Amandeen
2018-03-05 21:29:45

Fbara, boldog szülinapooooot!!!!!!! Úgy izgulok, 1-2 nap és kiderül, hogy milyen "előszél" volt ez a mai szédülés! :)
Amandeen
2018-03-05 21:24:24

Erikasz, nagyon sajnálom a testvéred, de bízunk benne, hogy minden rendben lesz! Majd jelentkezz!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!