Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-03-06 14:01:00

Sushi köszönöm!! :)))
fbara90
2018-03-06 14:00:40

Encsy teákat akkor érdemes inni, ha felborult, rendszertelen a ciklusod. A normál ciklust szerintem előfordulhat, hogy összezavarta, Én csak azért teázom, mert nekem is volt már 2 közel 50 napos ciklusom az elmúlt időben, és szerettem volna, ha rendbe teszi. De nekem a 32-33 napos ciklus egész normálisnak tűnik, örülnék ha nekem is mindig ugyanannyi lenne :D sajna mióta abbahagytam a fogamzásgátlót, azóta várom hogy visszaáljon a rend...
Encsy883
2018-03-06 13:48:15

Lányok! Lehet hülyeség, de arra gondoltam, hogy az teljesen kizárt, hogy a teák zavarjanak be a ciklusomba? Nem tudom máshoz kötni egyelőre, csak ehhez. Hiszen előző ciklusoknál még félidőben volt peteérés és 32-33 napos ciklusaim voltak, most pedig 10. nap körül ovu és 20 napos ciklus ... nem lehet esetleg közük hozzá?
Encsy883
2018-03-06 13:44:19

Erikasz: nagyon örülök, hogy jól van a testvéred! :-)

Csajok, akiknek fent van a hőtök, nagyon megy a drukk nektek!! ;-)
Sushi
2018-03-06 12:42:24

Sziasztok,

Lányok, hajrá mindenkinek, aki már napok óta magasban van:D Kitartást odafenn:o) Mindenkinek küldöm a baba varázsport;-)

Fbara, Boldog Szülinapot utólag is! Csodaszép szülinapi ajándékot kívánok, egy szép erős pozitív tesztet!

Erikasz, sajnos a barnázásból mensi lett:( Új hónapot kezdtem vasárnap. De boldog vagyok, mert úgy fest kész vagyok a kivizsgálásokkal és készen állok. Megvan a kezelési tervem és a következő mensikor kezdődik a stimulációm, ha mindenki és Isten is úgy akarja;-)
Kira84
2018-03-06 09:41:56

Jó reggelt, ez a mai..
Encsy883
2018-03-06 09:29:20

Sziasztok! Sajnos bizony menstruálok ... voltam vérvételen, 1 hét múlva lesz eredmény. Nem tudom mire számítsak.
fbara90
2018-03-06 08:45:41

Fene tudja csajok mi ez, nincs tapasztalatom, nem tudom mit "kéne" érezni.. :D
csak reménykedem :D
Lehet hogy csak kicsit túljhajszoltam magam a napokban és azt érzem. Majd meglátjuk :) Tegnap is brutál durva napom volt a munkahelyen.. egyik munkatársam mindig a szülinapján megy szabira, hát tudjátok igaza van.. ez kellett volna tegnap nekem is :D :D jó mondjuk a munkám szellemileg kéne h kifárasszon nem fizikailag :D
Lion csodás a görbéd :) remélem mesébe illő lesz a folytatás is! ;-)
Margaréta88
2018-03-06 08:37:21

Fbara: remélem ez a fura érzésed babát jelent :D (pedig annyira vártam a mai mérésed :D )
Bár nekem még van jó pár napom a nemvártig, de ha ilyesmiket "kell" érezni, akkor én messze vagyok a babától, mert úgy fel vagyok pörögve, 100x több dolgot csináltam már ma is, mint egyébként szoktam. :D
Lion86
2018-03-06 08:32:26

Erikasz, nagyon örülök, hogy jól van a testvéred :) Kicsit fura most a görbéd, hatha ez lesz a befutó :)
Amandeen, ez érdekes, de legalább nem 36,2 :) , mensi után ahogy elnéztem a sokunknak vannak még kilengések, mielőtt jön az ovu előtti nyugodtabb rész.
Margaréta, csak így tovább :D
Fbara, pedig nagyon furkál a kíváncsiság. Nagyon remélem, hogy baba :)
Az enyém most rul szép ahhoz szerintem, hogy legyen belőle valami :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!