Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-03-11 18:33:33

Fbara: igen persze, már 3. napja tesztelek, mióta nem mensizek. Őszintén szólva, nagyon remélem én is hogy még nem volt még, de így ahogymondod majd a hő úgyis mutatja. A héten nem megy dolgozni a férjem, elmegy dokihoz, aztán itthon kúráljk, pihenget majd. Remélem hamar meggyógyul!

Erikasz: köszönöm, hogy segítesz! :-)
fbara90
2018-03-11 18:32:25

Akkor jo! :)
Nem mértem,mert tudom hogy nekem ilyenkor még felesleges. :)
erikasz
2018-03-11 18:30:53

Fbara : Hát persze hogy voltunk :):)
Ilyesmiről nem maradok én le :)
Végre elmúlik a menszid !
Nem mértél egyáltalán ?
erikasz
2018-03-11 18:22:40

Encsy :Igen ha 36.3,36.2 lesz a hő reggel akkor reménykedhetsz de ha 36.4 ,36.5 ,36,6 akkor megtörtént ezért nem mutat az LH teszt semmit ! :(
Sajnálom nagyon tiszta szívből,csak tanítalak !
Ha nekem is 36.5 menszi után rögtön ,már tudom hogy jön az ovu ,akkor is ha stagnál menszikor már felkészülök ! Pld . Neked 36.3 ,36.3 ,már légy résen ! Menszeszed is kevés volt mondtad is, de nem volt vizes nagyon a menszesz mert már akkor is gyanakodok jön az ovu !

Gyémánt: Csúcs magasság gyönyörű nagyon szép !:):)
fbara90
2018-03-11 18:17:53

Smagi hatalmas gratuláció a pozitív teszthet! Örülök hogy hozzásegítettünk kicsit mi is. :) vigyázz magatokra, jó egeszseget és sok boldogságot kívánok a babához! :) mióta mértél és teáztál? Megmutatod a görbéd és hogy mikor voltatok együtt? Tapasztalatok,ilyesmi? Hátha te is tudsz segíteni nekünk! :)))

Erikasz örülök h megvolt az ovud,és hogy most kicsit kitolódott. :) voltatok együtt Apával? :D

Encsy en nem gondolnám h már volt ovud. De a napokban a hő úgyis igazolja. Mindenestre amikor tudtok legyetek együtt,mert a hőből csak utólag derül ki az ovu. Nehogy azért maradjatok le,mert azt hiszed már megvolt. Ovutesztelbi szoktál? Sokat segít. Ha kell már menstuacio alatt kezd el ha ilyen bizonytalan mikor van.
Remélem hamar meggyógyul a párod.

Én ma már csak barnázok. Szerintem holnapra nyoma se lesz a menzinek. Aztán megint jön egy hét aktív munka :-D
Puszi nektek!
Encsy883
2018-03-11 15:22:07

Erikasz: hiába próbálok én is ilyen görbét csinálni, nekem nem húz be semmit se rá, nem értem miért. Amúgy nagyon el vagyok kenődve ... szóval az az egy esély van arra, hogy nem volt még ovum, ha 36.3-at mérek reggel?! Azért vagyok nagyon csalódott, mert ha mostantól mindig mensikor lesz a peteérésem, akkor kb sose lesz tesó ... párom nem szeretne olyankor együtt lenni, meg igazából én se, teljesen természetesen alakult ez így ki nálunk. Nem tudom mi lesz, ha mostantól mindig így lesz. :-( Nem vagyok egy negatív ember abszolút, mindig mindenkinek azt mondom, hogy csak pozitívan mindenhez. De most nagyon elkenődtem. :-( Ha megvolt az ovum mensi alatt, akkor ez a ciklus is elúszott. Egyre jobban izgulok már a hormonvizsgálat eredménye miatt is.

Lányok! A hormonvizsgálat eredménye is hasonló formátumú, mint egy sima vérvételé? Rajta lesznek a kért hormonok határértékei és az eredmény? Dokim ugye most nem lesz 2 hétig, majd csak 26-án lesz újra elérhető. Látni fogom, ha lesz eltérés?!
gyémánt7
2018-03-11 15:11:20

Encsy én sem gondoltam volna a helyedben !!! :/
Encsy883
2018-03-11 14:51:02

Erikasz: akkor ez a ciklus is sikertelen lesz ... :-( erre meg aztán abszolút nem számítottam, hogy mensi alatt peteérés. :-( le vagyok törve na, ez az igazság.
gyémánt7
2018-03-11 14:27:39

Én most így állok! Behúzta oda ahova kellett !!!! Akkor csak jól látta a doki is meg a nyák is jól árulkodott , meg a teszt is !!
erikasz
2018-03-11 11:40:24

Gyémánt :Hogy állsz ?
Amandeen :Leesett a hőd ?
Kira :Hogy érzed magad ?
Milyen a hőd ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!