Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kerie: üdv itt! :-) még én is új vagyok, szóval inkább a többik fognak tudni segíteni ebben a kérdésben!
Lányok: hüvelyi ultrahangot fognak csinálni, hogy a petefészkeket megvizsgálják? Csak hogy miként készüljek, hogy vetkőzzek le a vetkőzőben :-D
erikasz
2018-03-12 19:58:14
Kerie :Töröld le az ovuig a hőértékeket és befogja rakni ,szerintem a rendszerrel baj volt !:)
erikasz
2018-03-12 19:52:22
Karie :Üdvözöllek köztünk !
Itt a görbéd mindet nem irtam be mert berakta az ovud ciklus 15 napjára már rögtön !
Kerie
2018-03-12 19:33:37
És a görbe
Kerie
2018-03-12 19:32:27
Jövő héten lesz a harmadik inszeminációnk, de bevetünk egyéb eszközöket is: meditáció, méhpempő, pg53, vitamin, teák, etc.
Amit szeretnék megosztani veletek, a januári görbém, mert akkor az inszem miatt többször volt uh, ami egyértelműen megmutatta hogy volt tüszőrepedés, de lám nem írt be termékeny időszakot. Szóval asszem az, hogy nem húzza be, nem feltétlenül jelenti hogy nem volt. Persze az is lehet, hogy én mértem rosszul.
Kerie
2018-03-12 19:25:15
Pff, hát vagy a fele lemaradt a hozzászólásnak...
Szóval nem vagyok még olyan ügyes görbeértékelésben, mint ti, de ebben nagyon bíztam.
Kerie
2018-03-12 19:22:44
Sziasztok, ha megengeditek csatlakozom hozzátok. 2 éve próbáljuk hozzánk csalogatni első babánkat. Hiszem, hogy minden egyes nappal közelebb vagyunk hozzá