Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-03-13 14:39:07

Lányok! Valaki tudna segíteni, hogy miként érzem azt, ha nyitva van a méhszáj? A kék ovu teszt semmit se mutat, viszont egyre több a nyák, vizes de kezd nyújható lenni. Nem tudom mi van most.
Encsy883
2018-03-13 08:19:51

Sziasztok! Na én ma nem jutottam el reggel ultrahangra, sajnos estére belázasodott a kislányom is, hajnalban is megébredt, 39.5 fokos láza volt, lázcsillapítás után szerencsére aludt is tovább, és még mindig alszik. Nem akartam így elmenni itthonról, mindketten betegek ... meglátjuk, ma hogy lesznek, holnap még el tudnék menni. De amúgy már én is kezdem érezni a torkomat, meg köhögök kicsit, reggel 36.6-ot mértem ... lehet én se maradok ki ebből!

Ki hogy áll ma?

Erikasz: szerinted miért nem megy feljebb a hőd?
Amandeen
2018-03-13 07:33:11

Sziasztok!
Üdvözlöm köztünk az újakat! :-) Remélem tudunk majd segíteni a kérdéseitek megválaszolásában.
Gyorsan csatolom a görbém, készülődöm és indulok dolgozni. Később jelentkezem.
erikasz
2018-03-13 07:15:35

Itt a görbém :)
Jó reggelt mindenkinek !
Nem akar feljebb menni a hőm,nem értem .....!
Kriszo
2018-03-12 22:19:35

Sziasztok! Egy regi visszatero vagyok:) tapasztalt segitseg kellene:)
Olyan gorbet produkaltam amilyet elotte soha... mondjuk meg is voltam fazva. A hom ma felment. Ma volt nyak es feszult a hasam. Viszont az ovu teszt tegnap es ma csak halvanyabb csikot produkalt, amirol meg csak azt sem tudom eldonteni hogy pozitiv e vagy sem (sose volt meg olyan eros a csik mint a kontroll csik).
Szoval szerintetek volt mar, van vagy csak lesz peteeresem? :) koszi!!
Kira84
2018-03-12 22:13:54

Sziasztok lányok, Üdvözlöm az új tagokat..
Hát nálam nem sok változás van. Nem hiszem hogy lesz peteérésem, az lh teszt nem erősödik olyan 50% os szóval nem hiszem hogy ebből lesz pém. Egy kicsit ugrálós is a hőm most.
erikasz
2018-03-12 21:43:18

,Encsy : fél óra 40 perc semmit ! :)
Encsy883
2018-03-12 21:18:35

Erikasz: reggel minimum fél órával előbb kell kelnem, mint szoktam de inkább valmivel több. Hőben ez mennyire fog csalni?
erikasz
2018-03-12 20:30:50

Kerie :Köszönöm ! :)
Mindenben segítünk neked ,jó helyre jöttél!:)
Kerie
2018-03-12 20:21:03

Encsy, köszönöm az üdvözlést!
Erikasz, Neked is, plusz a korrekciót is köszi! Most tényleg jó, lehet tényleg rendszerhiba volt....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!