Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-03-17 13:32:42

Igen Encsy, azok este nyolckor készültek. Azt mondják 2 naponta ajánlatos együtt lenni.
A méhnyálkahártyáról nem tudom.
Encsy883
2018-03-17 13:31:44

Lion: nem törvényszerű ám, hogy mindenképpen kimutatja!!! Ne add fel és ne keseredj el addig, amíg meg nem jön, vagy amíg nem esik le tényleg a hő!
Próbáld meg kiélvezni a mai napot, a lánybúcsúdat, és ezt az egész időszakot, hogy esküvőd lesz! :-) És úgyis minden úgy lesz, ahogy lennie kell! :-)
Lion86
2018-03-17 13:30:30

Akkor mérj most, ha nem rohangáltál túl sokat.
Encsy883
2018-03-17 13:29:39

Lion: a felsők március 1 estiek? Nagyon durva, hogy pár óra alatt tényleg mennyit változik! :-O Akkor szerinted ma este is csináljak azért? Az a baj, hogy most nem tudom akkor mikor bújjunk össze megint, minden nap nem ajánlatos nem? Tegnap este voltunk együtt, ráérünk holnapig? :-D

Tényleg lányok, aki volt már ilyen ultrahangon, hány mm volt az endometrium? Babát tervezőknek mi a legjobb ebben?
Lion86
2018-03-17 13:29:14

Teszteltem olyannal, ami hamar kimutatja. Hát itt biztos nem lesz baba. Úgy voltam vele, hogy nem fogok kiakadni, ha negatív, ahhoz képest mindentől elment a kedvem. Legszívesebben elbújnék valahova, de ma lesz a lánybúcsúm. Hát ahhoz sincs már kedvem.
Amandeen
2018-03-17 13:28:23

Lion, ma délután sajnos nem tudom ezt megcsinálni, mert esküvőre vagyunk hivatalosak. Azon is aggódom most, hogy remélem időben ágyba tudok kerülni majd, mert ha nem alszom eleget, a holnapi mérésemnek nem lesz értelme, pedig most nagyon fontos lenne pontosan követni a hőm alakulását! Ha holnap magasat mérek, akkor tuti az ovu, de ha nem, akkor nem tudom, megtörtént-e egyáltalán.
Lion86
2018-03-17 13:22:27

Encsy, akkor úgy tűnik mégiscsak pár nap múlva lesz, de azért légy résen. Hogy áll a méhnyakad és a nyák? Csak azért izgulok, mert legutóbb nekem is egyik pillanatról a másikra lett pozitív. Ha 1-én és 2-án is csak tíz-dél körül teszteltem volna, észre sem veszem. Felteszem a képet, a felsőkön az estiek vannak. Másnap délben már teljesen negatív volt.
https://www.kephost.com/image/JJo1

Amandeen, esetleg próbáld ki, hogy ha tudsz, délután pihenj 2-3 órát és mérj akkor is. A luteálisban napközben is magasabb a hő. Nem volt most nyákod előtte, mikor látta a doki a tüszőt?
erikasz
2018-03-17 12:58:24

Amandeen :Neked a multhónapi ciklusodban is úgy emlékszem visszaesett akkor is !
erikasz
2018-03-17 12:47:16

Amandeen :Hőgörbe kiértékelésnél néztem ,hogy a hő 2 nap a pé után is visszaeshet ! :)
De utána a coverline felett marad !
Amandeen
2018-03-17 12:26:12

Csatolom még egyszer a görbém, hogy ne kelljen keresgélni.
Amúgy vártam, hogy hátha a nyákbók tudni fogom volt-e ovu, mert ovu után átvált mindig fehér krémesbe, de most se krémes folyás, se semmi, igazából inkább szárazság...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!