Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen: szerinted a hő igazolja azt, hogy meg is reped a tüsző? Vagy azt az se igazolja?
Amandeen
2018-03-18 14:46:00
Lion, de sajnálom!!!!! Viszont, lehet úgy lesz, ahogy a párod mondja! :-)
Amandeen
2018-03-18 14:39:36
Erikasz, ha most ilyen tartományban marad a hőd, illetve feljebb megy, akkor most volt ovud a 22.-23. napon.
Encsy, így van, a teszt akkor pozitív, ha egyforma erős vagy erősebb a csík a kontrollnál. Elvileg úgy van, hogy a pozitív LH teszt után 12-36 órán belül bekövetkezhet az ovu (a pozi teszt nem feltétlenül garantálja, hogy meg is reped a tüsző), és amikor megreped, akkor onnantól számított 12-24 keresztül még megtermékenyíthető a pete. Szóval ebbe még belefértek simán, főként hogy bőséges nyákod van. Azt is mondják, hogy aznap van az ovu, amikor legminőségesebb nyújtható nyák van.
Amandeen
2018-03-18 14:29:39
Encsy, igen, száradás után, már mást mutatnak a tesztek, úgyhogy frissen kell nézni. Vannak olyan tesztek, amelyek simán kifakulnak, a többiek meg olyanok, hogy erősödik rajtuk a csík, ahogy száradnak, szóval utólag már nem érvényes, amit mutatnak.
fbara90
2018-03-18 14:15:17
Köszönjük szépen! :)))) Semmit sem sejtettem! :D nagy meglepi volt :) ő a legédesebb nekem a világon :))) imádom :))) nagyon készült rá, a legnagyobb titokban :)
Encsy883
2018-03-18 14:01:55
Fbara, de jó, gratulálok!!! :-) Akkor szuperül sikerült a hétvégétek! :-)
Amandeen
2018-03-18 14:01:09
Fbara, gratulálok Nektek! Nahát, milyen cuki a párod, hogy így időzítette a lánykérést! :-) Sejtetted, hogy mit tervez?
fbara90
2018-03-18 13:44:02
Sajnalom, hogy megjött csajok! :(
fbara90
2018-03-18 13:40:23
Szaisztok Lányok! :)
Visszatértem. Véget ért a hosszú hétvége, hazautaztunk az ünneplésből, Immár menyasszony és vőlegényként! :D nagyon boldogok vagyunk. Most van a 10. évfordulónk! Nekem is ez a 3. teázós ciklus, ma már én is mértem, meg azt hiszem nekiállok ovutesztelni is. :) a mai a 12. ciklusnapom. :)
Encsy883
2018-03-18 13:33:33
Gyémánt: én ugyanígy vagyok! :-D májusban leszünk 4 éve házasok és már több, mint 9 éve együtt vagyunk, de bármikor újra hozzámennék a férjemhez! :-) és én is szoktam neki mondani, hogy milyen jó lenne, ha majd egy szép kerek évfordulón újra megkérné a kezemet :-D imádtam azt az időszakot, bár sok intéznivalóval és idegeskedéssel is járt természetesen, de bármikor újra csinálnám vele! :-)
Én is tesztelek mindenképpen este is, aztán meglátjuk mit mutat! Lányok, ha magasan van a méhnyak, akkor azt úgy képzeljem el, hogy tényleg alig érem el? Szóval akkor a méhszájat is alig érzem? Ti napközben többször is szoktátok nézni, ha várható az ovu?