Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Margaréta :Most lesz!
A teszt nem mindig jó ,pláne ha nem jó időben csinálod,vagy többet iszol hígabb a vizelet !
Vagy neked jó szokott lenni a teszt ?
erikasz
2018-03-18 09:19:41
Gyémánt :Nagyon sajnálom ,hogy megjött !:(
Encsy :Ha lassan megy a hőd akkor,ciklus 14 ,15 napján lesz az ovud ! :)
Margaréta88
2018-03-18 09:18:43
Sziasztok!
Lion: örülök hogy jól sikerült a lánybúcsúd, ha régimódi is lenne a baba, mindjart itt az esküvő, jönni fog. :D
Gyémánt: sajnálom hogy megjött.
Nekem már lenn a hőm, és ma már szerintem (bár ebben még nem vagyok járatos) megjelent a tojcsis nyák is, de tegnap este nagyon halvany volt az ovu teszt. Most nem igazán értem magam. :)
erikasz
2018-03-18 09:14:44
Lion :Nem jön meg mert terhes vagy !:D
Ez a hő még szuper 36.8 tökéletes ,holnap magasabb lesz !
Örülök hogy jó volt a leány búcsú és jól érezted magad !:D
Lion86
2018-03-18 08:58:33
Gyémánt, remélem a hazassági évfordulótokra a legszebb ajándékot kapjátok :)
Most a lánybúcsú is jobban sikerült, mint az első esküvőm előtt, hátha ez is szerencsét hoz és utoljára megyek férjhez :D
Szerintem 3-án volt ovum, úgyhogy ez most már tényleg a mensi előtti leesés lehet. 15.dpo-n már estiből is mindig pozitív volt a teszt. Hát úgy látszik a baba megvárja, hogy összeházasodjunk. Biztos régimódi :D
gyémánt7
2018-03-18 08:45:12
Lion nagyon szurkolok neked! Remélem holnap reggel megint felfelé ível majd a hőd, bár még ez is tökéletes ! Biztos feltöltött egy kicsit a lánybúcsú, hidd el meghozza a szerencséteket ez a szép meghitt időszak! Én úgy végig csinálnám megint!!!! Persze ugyan úgy a férjemmel :) most leszünk áprilisban 5 éves hàzasok de 10 éve vagyunk együtt ! Remelem egyszer egy kerek évfordulón megkéri ujra a kezem !
Encsy lehet hogy csak lassan megy fefelé a hőd!! Neked is sikeres hónapot kívánok ! :)
Lion86
2018-03-18 07:51:52
Nagyon sajnálom Gyémánt :(
Encsy, vagy a 13. napon volt, vagy ezután jön. Milyen a nyákod és a méhnyak? Mikor volt az az erősebb teszt? Azért csinálj ma is. Köszönöm, szuper volt a lánybúcsú, nagyot jót beszélgettünk :)
Még nem jött meg, nem tudom mi lesz.
Encsy883
2018-03-18 07:39:53
Csak lemaradt ...
Encsy883
2018-03-18 07:39:38
Sziasztok! Én ma így! Szóval még nem volt meg az ovum?!
Lion: hogy állsz? Milyen volt a lánybúcsúd? :-)
Erikasz: te mit mértél?
Amandeen: milyen volt az esküvő? Mértél aztán reggel?
Gyémánt: sajnálom, hogy megjött!
gyémánt7
2018-03-18 07:19:44
Sziasztok! Én sajnos így állok :( Encsy kíváncsi vagyok mit mértél! Lion hogy állsz, ugye tartod még a magas hőt??
Margaréta :Most lesz!
A teszt nem mindig jó ,pláne ha nem jó időben csinálod,vagy többet iszol hígabb a vizelet !
Vagy neked jó szokott lenni a teszt ?