Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Natus :Neked is mert fokozatosan zuhanás holnap neked is vagy ma ovu !
Csinálj tesztet !:)
Amandeen
2018-03-18 11:17:34
Ja, lemaradt a görbém.
Natus
2018-03-18 11:16:52
Sziasztok!
Én ma így állok, tegnap és ma reggelre is vizes állagú folyásom volt.Puhul a méhszáj, de nem nyitott még. Csináljak mostmár lassan tesztet?
Amandeen
2018-03-18 11:15:52
Gyémánt, sajnálom, hogy megjött.
Encsy, jó volt az esküvő meg utána a buli is, jól éreztük magunkat! A menyasszony büszkén mutogatta a pociját, mert babás. Úgy irigyelltem! Nem maradtunk sokáig, így reggel rendesen tudtam mérni. 36,3 lett, úgyhogy ahelyett, hogy felfele menne, inkább lefelé megy a hőm. Szóval tuti nem volt meg az ovu, de valahogy olyan érzésem van, hogy nem is lesz ebből már semmi! Megint lesz egy cisztám, hurrrá! :(
Lion, örülök, hogy jól telt a lánybúcsúd! :-) és fent van a hőd! :-)
Encsy883
2018-03-18 10:34:53
Lányok: én nem tudom, szinte az összes ovu teszt használati utasításán az van, hogy semmiképpen se reggeli vizeletből csinálják, mert az nem megfelelő rá, a déli időpontot írják. Ezek szerint ez mégse így van? :-)
Csinálok mindenképpen ma is tesztet, aztán meglátjuk!
Lion: az erősebb csíkos teszt pénteken volt! De az se volt pozitív, viszont lehet este már az lett volna, de akkor meg nem csináltam ugye. Ha mondjuk azt vesszük, hogy onnantól 24-36 órán belül, akkor még a mai nap is benne van, sőt még akár a holnap hajnal is, ha mondjuk péntek este lett volna pozitív? Jól gondolom? :-) Persze a hő úgyis holnap megmutatja!
erikasz
2018-03-18 09:53:06
Margaréta :Olvastam el is küldtem Encsynek ,hogy reggeli vizelet a legjobb olvasd el !
Margaréta88
2018-03-18 09:40:04
Erikasz: altalaban jo szokott lenni. Ma csinalok korabban mert tegnap csak este 9kor tudtam. Meglatjuk. :)
erikasz
2018-03-18 09:33:56
Fbara :Jól vagy ,minden okés ?
Kira:Merre vagy te is régen jelentkeztél ,görbéd ?
Sushi :Hogy vagy ?
Anita34 :Mi van veled ,remélem minden rendben ?
Niki :Jó nagy lehet már a pocid !:D
Hogy érzed magad ?