Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Encsy : Nem értékelhető 5 perc után akkor halvány volt ! Akkor megtörtént azt nem tudom mikor a hő majd igazolja !
Lion86
2018-03-18 13:05:19
Erikasz most jónak tűnik így, de majd kiderül még, hogy mit mérsz a napokban.
Encsy, szerintem az alsó zöld hibás, nekem is volt ilyen megnyomódott és erősebbet mutatott, csináltam még egyet és az jóval gyengébb lett. Egyébként a rossmannos mintha erősödne, csinálj este is, mert szerintem ezután lesz.
Nekem meg bejött a fehér bugyi módszer (mert persze mindig akkor jön meg ha fehéret húzok), gondoltam még az is jobb, mint a bizonytalanság. Hát meg is jött. Ezek szerint rossz helyre tettem az ovumat, a 20. napon volt. Pedig a termékeny időszakban háromszor is voltunk együtt, a korábbiakban egyszer, nem tudom miért nem jött össze.
Encsy883
2018-03-18 12:43:47
Igen! Erre mindig figyelek, hogy ha tudom, hogy tesztelek, akkor előtte 1 vagy 2 óráig nem iszok, nem pisilek! De az a bajom ezzel, hogy tegnap frissen tényleg nagyon halványka volt, és azt írja a papír, hogy 5 perc után nem értelmezhető! Mit gondolsz erikasz?
erikasz
2018-03-18 12:43:38
Encsy :Ha középen a méh nyak akkor még lehet estére lesz !
A méhnyaknak magasnak kell lenni alig elérhető !
Apára fel !!!! :)
erikasz
2018-03-18 12:40:45
Encsy :A bal felét nézed a csík egyezik csak a vizelet töménysége is sokat jelent,nem szabad inni pisilni 1 órán keresztül !
Encsy883
2018-03-18 12:39:26
Ha esetlegesen azt nézem, hogy péntek délben elég erős volt a második csík, szombat délre pedig halványabb lett ,akkor lehet tényleg péntek este egyértelműen pozitív lett volna, ebben az esetben onnan 24-36 órán belül van ovu, igaz? Akkor még az is lehet, hogy most hajnalban volt ovum? Méhnyak közepesen fent még puha, nyák sok és nyújtható. Egyelőre ennyit tudok! :-)
Encsy883
2018-03-18 12:33:46
Erikasz: igen az alsó zöld nekem is gyanús pozinak, de az az érdekes, hogy tegnap mikor megcsináltam, akkor épp hogy halvány csík volt rajta ... Rossmannos is azt írja, hogy legalább olyan erősnek kell lennie a másik csíknak is!
erikasz
2018-03-18 12:27:16
Encsy: Szerintem a zöld ovu teszt az alsó pozítív !
A vízsugaras meg azt mutatja ha 2 csík akkor pozitív nem ?
erikasz
2018-03-18 12:19:36
A 36.5 kivettem mikor többször felébredtem éjjel ,plusz 1 adatot mikor 36.2 mértem ,mert azt olvastam a hőmérséklettől is függ mit mérünk, akkor a nap olyan jó idő volt és lekapcsoltam a fűtést !
Kivettem azt az adatot is mikor nagyon leesett a hőm akkor is le volt a fűtés kapcsolva !
Olyan érzékeny a test hőmérséklete ,hogy erre is reagál hő leeséssel ,lehet ez a probléma nálam !
Most ilyen a hőgörbém !
Ezt azért csináltam mert ha ott lett volna az ovum ,akkor már rég megjött volna a menszim 11 nap a lutelárisom !
Mit gondolsz Lion ,Amandeen igy jó lesz maradhat igy ?
Encsy883
2018-03-18 12:17:55
A zöldek csütörtök, péntek és szombat déliek, a tegnapi alig volt csak egy halvány, most meg ... de ugye nem az a lényeg, hogy most mit mutat, hanem amit frissen?! A rossmannos pedig tegnapi és mai déliek. Mit gondoltok?