Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-03-19 09:29:01

Margaréta, akkor majd meglátjuk, ha ma is tesztelsz. Most nekem is 36,7-nép volt ovukor a hőm 2 napig és utána ment még feljebb.
Lion86
2018-03-19 09:27:27

Velem meg nem tudom mi történt, azt mondják szülés után elmúlik ez a "betegség", az első után sokáig nem is volt, csak az előtt két hónappal, hogy megfogant a második fiam. Nincs is neki rendes neve, csak valami nagyon erős menstruációs fájdalom szindróma. Reggel alig bírtam felkelni és iszonyatos görcseim és vérzésem van, hányás, hasmenés, erős szédülés, (régebben még el is ájultam ilyenkor). Az első ilyennél régen azt hittem terhes vagyok, de a kórházban kiderült, hogy nem. Azt hittem két szülés után már nem lesz ilyen :(
Az mondjuk furcsa, hogy akkor is az első végigteázós hónapban volt ilyen, mielőtt jött a kisebbik fiam. Lehet, hogy most tesz majd jó alaposan helyre a tea :D Remélem, ha már így szenvedek :)
Margaréta88
2018-03-19 09:24:12

Lion: ez a baj, hogy egyáltalán nem volt pozitív az ovu teszt. Ezért nem értem.
Lion86
2018-03-19 09:18:31

Erikasz, nagyon kíváncsi vagyok most már, hogy alakul a továbbiakban :) Ha mégis korábban volt az ovud, akkor gyanús ez a görbe :)
Encsy, szerintem tesztelj még mindenképpen. A nyák már 5 nappal is jöhet előbb, ahogy olvastam és ha most feljebb van a méhnyakad, valószínű, hogy csak ezután lesz. Ha a teszt most erősebb lesz, akkor lehet, hogy holnap.
Margaréta, tegnap pozitív volt a teszted?
Fbara, nagyon örülök, hogy összeházasodok :) Úgy tűnik, akkor mégsem volt annyira házasságellenes a párod, vagy csak neki is meg kellett érni rá :) Nagyon sok boldogságot kívánok :)
Encsy883
2018-03-19 09:16:20

fbara: igen, én is úgy tudtam, hogy a jóstesztet kell a reggeliből, amúgy meg úgy szoktam, hogy dél körül, meg ha este akkor ilyen 7 körül! Ebben a ciklusban még tényleg nem volt pozi tesztem, és visszanéztem a 33 napos ciklusaimat, az egyiknél 14. napon volt pozitív a teszt és 15-16. napon lehetett az ovu, a másiknál pedig 15. napon volt pozi és ott a 16-17. napon volt ovum. Most eredetileg is így vártam, ha visszaáll a ciklusom! Csinálok akkor mindenképpen tesztet dél körül megint! :-)
fbara90
2018-03-19 08:56:11

Encsy visszakerestem a képeket az ovutesztjeidről. Ezek közül még egyik sem pozitív. És a hő sem igazolt ovut. Tesztelj tovább. és mindig az a pontos eredmény, amit frissen mutat. És nem a reggeli első pisivel kell csinálni-nem tudom ki írta, de ez hülyeség. Ovutesztet mindig délelőtt csináld, vagy délután (vagy mindkettő) :) én délelőtt 11 fele, meg olyan este 6 felé szoktam ellőni. :) lényeg h előtte 2 órával már ne egyél-igyál. Csak a jóstesztet csinálják a reggeli első pisivel :)
fbara90
2018-03-19 08:40:20

Jó reggelt! :)

Encsy mindenképp folytasd a tesztelést, ha kell délelőtt és estefele is csinálj egyet-egyet. Még nem volt sztem ovud,a hőd alapján legalábbis tuti nem. Ha ma lett volna, tegnap már látni kellett volna az ovuteszten. Kicsit le vagyok maradva a történtekkel. volt vmikor a ciklus folyamán ovus tüneted, vagy erősebb teszted? Nekem mikor beteg voltam, a 3. próbálkozásra repedt meg kb a tüsző, látszdott is a görbémen hogy próbálkozik a szervezetem. Lehet hogy kicsit kitolódik most neked is. De ha most lesz a napokban, az még mindig teljesen normális. Ne aggódj, az idegeskedés, meg a ráfeszülés csak tovább tolja az ovudat.. :)

Én így állok, hát ebből egyenlőre még semmi sem derül ki :D de ma ovu-tesztelek én is :)
Margaréta88
2018-03-19 08:27:51

Encsy: szerintem nem vesztesz semmit, ha csinálsz, az a tuti. Mensinek még korai lenne a görcsölgetés, nem?
Előző ciklusod milyen hosszú volt? Bocsi, de nem emlékszem rá :)
Encsy883
2018-03-19 08:16:51

Mit gondoltok lányok, érdemes ma még tesztet csinálnom? Vagy már teljesen felesleges? Méhnyak magasan van, épp hogy elérem. Görcsölget a petefészkem körül, meg szurkálódik, remélem nem a mensi előjele és ovum se lesz ebben a ciklusban. :-( gyanús nekem, hogy nem megy fel a hőm ... vélemény?
Encsy883
2018-03-19 07:24:08

Erikasz: szép napot neked! ;-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!