Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-03-18 15:17:18

Erikasz, köszi a görbét. Hát nagyon remélem, hogy akkor ma már megreped végre, és holnapra felmegy a hőm. Éjjel együtt voltunk apával, úgyhogy talán még jó is lenne!
Amandeen
2018-03-18 15:13:58

Erikasz, én még nem tapasztaltam ki, hogy is kell vizsgálni ezt a méhszáj dolgot, úgyhogy nem tudom. Nekem, amikor hosszú volt a ciklusom, tüszőrepedés nélkül, akkor végig fehér, krémes volt a nyákom, egyáltalán nem volt tojcsis. Amikor megjelent végre a tojcsis, akkor tudtam, hogy beindult valami.
erikasz
2018-03-18 15:11:21

Amandeen :Ha holnap felmegy 36.6 ra igy néz ki a görbéd !!
erikasz
2018-03-18 15:07:59

Amandeen :Mért írsz ilyet ?
Dehogy vagy selejt ,most reped a tüsződ mert leesett a hőd !
A méhnyaknak most ,középen vagy lent kel lenni !
Neked hol van ?
erikasz
2018-03-18 15:03:23

Amadeen : Most az egész szervezetem más volt az érzéseim csődöt mondtak most először! :(
Ciklus 13 napján véres volt a betét ,de csak egy pötty tojcsi folyás!
Akkor is lehetett ,de a hőm nem igazolta ugyebár ,krémes lett a folyásom utána megint tojcsi ,a ciklus 21 ,22 napján !:(
Méhnyak fent volt nyitva ,most is fent van és közepesen puha és krémes volt most száraz !
Te mire gondolnál ?
Neked is volt hoszú ciklusod!
Szerintem ha ciklus 14 napján lett volna akkor a luteláris 13 napján járnék ,nekem a luteláris 11 nap vagy kivételes esetben 12 nap !

Encsy883
2018-03-18 14:57:53

Amandeen: köszi az infót! :-) ezt azért jó tudni!
Amandeen
2018-03-18 14:55:39

Encsy, persze, a hő igazolja, hogy megtörtént! Ha nincs tüszőrepedés, akkor nem kezd el termelődni a progeszteron nevű hormon, ami megemeli a hőt, így a hőmérséklet nem emelkedik meg. (Lehet, nem azonnal emelkedik meg a hő, mert vannak, akiknél lassan reagál erre a szervezet, de pár napon belül biztosan felmegy magasabb tartományba, és ez igazolja utólag, hogy megtörtént az ovuláció). A progeszteront a megrepedt tüsző helyén kialakult sárgatest kezdi termelni, ettől megy fel a hőmérséklet.
Encsy883
2018-03-18 14:54:09

Amandeen: ne gondolj ilyet!!! Ezt sosem szabad, hogy így érezzed! Sajnos ezek a dolgok nem rajtunk múlnak!
Amandeen
2018-03-18 14:50:12

Erikasz, legyen igazad! Nem szeretnék megint egy hosszú, üres ciklust!
Egyszerűen nem értem, miért nem repedt még meg, ha szerdán már 22,5 mm-es volt! Mostanra már tuti elöregedett, vagy nincs is benne petesejt! :(
Igaziból tegnap éreztem kicsut a petefészkem, meg ma is szúrkál kicsit néha. Hát nem tudom. Tisztára selejtesnek érzem így magam! Semmi sem működik, ahogy kéne! :(
erikasz
2018-03-18 14:48:27

Encsy :Én többször nézem ,olyankor mikor ovu közeleg és hirtelen meg is szokott változni fel megy alig érni el !
Jobb mint az ovu teszt és pénzbe sem kerül a hő mérésével együtt tökéletes !
Majd ki tapasztalod a tiéd mikor, milyen helyzetben van ,mert nem mindenkinek egyforma ez is egyéni ,a hüvely folyás is !
Valakinek van valakinek nincs ,olyan nyúllós tojcsis mint neked és nekem !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!