Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion: belenéztem a videóba, nagyon jó! :-) Szerintem is nagyon fontos amúgy a mozgás is, Én tornázni és szobabiciklizni szoktam, igaz az elmúlt időszakban eléggé rendszertelenné vált, de most megint elkezdem heti 3-4 alkalommal, ahogy időm engedi! :-)
ja tesztekre visszatérve, nekem a rossmannos eddig minden hónapban mutatta az ovut, mióta használom! De igen, az igaz, hogy az ára miatt nem igazán gazdaságos napi többszöri használatra! Most még van 3 vagy 4 db itthon, azt elhasználom a napokban, aztán kövi mensikor rendelek mindenképpen zöldet!
Lion86
2018-03-19 12:56:20
https://www.youtube.com/watch?v=pRrYdAYzUR8&t=7s
Ezzel kezdtem.
Lion86
2018-03-19 12:53:08
Igen, a neten kerestem és 10 perces kezdőknek való jógával kezdtem, aztán vannak direkt női gyakorlatok is. Mellette még szoktam guggolást és más könnyebb gyakorlatokat is csinálni.
Amandeen
2018-03-19 12:46:58
Lion, igen, nagyon-nagyon reménykedem benne! Készenlétben áll már az Utrogestan is, csak azt várom, hogy végre felmenjen a hőm! Remélem, megtörténik. Apával is dolgozunk az ügyön, remélem Isten is és a természet is megsegít bennünket! Ha netán nem jönne össze, akkor jó lenne most egy normális hosszúságú ciklus, hogy elkezdhessük az inszeminációt, meg a lombikot...
Encsy883
2018-03-19 12:46:29
Lion: te írtad hogy jógázol?
Lion86
2018-03-19 12:43:30
A mozgás tényleg nagyon hasznos egyébként, az előző ciklusban még nem is teáztam, de már akkor is szebb volt a görbém és ezt szerintem annak is köszönhetem.
Lion86
2018-03-19 12:41:45
Amandeen, nagyon drukkolok, hogy most sikerüljön neki. Biztos van másik, mivel több sejt is növekedésnek indul a ciklus elején, simán átveheti a helyét egy másik a meg nem repedtnek. Az alacsony AMH se jelenti azt, hogy nem indulhat be több tüsző, csak hamarabbra tehető a változókor. De mivel javult az értéked, az esélyek is most jobbak lehetnek. De gondolom erről Te is informálódtál.
Amandeen
2018-03-19 12:38:10
Encsy, ne aggódj! Teshtelj naponta kétszer, szerencse is kell hozzá, hogy elcsípjük az LH csúcsot. Lehet, hogy csak nem jó időben nézed, de jön az! Bízzál benne! Tudom, mondom én, aki szintén tök kétségbe van esve, főként egy 70 napos idegtépő ciklus után. Remélem nem lesz benne megint részem, mert akkor meghülyülök.
Amandeen
2018-03-19 12:32:39
Lion, Encsy, hát nekem az a gyanúm, hogy az nem tudott megrepedni, és lehet nőtt egy másik, azért csökkent a hőm, és érzem a petefészkem környékén a szúrást. Legalábbis remélem, hogy van másik tüsző, ami ma-holnap megreped. Kell legyen ovum, mert szúr, és vizes-tojcsiszerű a nyákom ma is! Valaminek történnie kell! Tegnap már rá is tornáztam, hátha az segít. Majd ma is fogok. Addig ugrálok, míg meg nem reped!
Amúgy szerdán voltam UH-n, azóta eltelt 4 nap, ma van az 5.
A doktornő annyira biztos volt benne, hogy megreped majd a méretek alapján, hogy nem hívott vissza. Akkor kell jelentkezzek megint, ha esetleg újra megjön vagy akkor ha pozitív lesz a terhességi teszt. Tehát a nemvárt környékén.
Lion86
2018-03-19 12:25:34
Most is lehet, hogy jobb lett volna, ha rendelsz zöldet, az olcsóbb jóval, mint a drogériásak, én abból nem sajnáltam a 14. nap után 3-at elhasználni naponta. De lehet, hogy még most se lennél elkésve vele, nekem másnapra meg is hozták.
ja tesztekre visszatérve, nekem a rossmannos eddig minden hónapban mutatta az ovut, mióta használom! De igen, az igaz, hogy az ára miatt nem igazán gazdaságos napi többszöri használatra! Most még van 3 vagy 4 db itthon, azt elhasználom a napokban, aztán kövi mensikor rendelek mindenképpen zöldet!