Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-03-19 20:41:12

Kerie:Ezt olvastam még és vegyél gyorsan !

Nekem fél éve 4,46 lett a TSH-m és egyik doki sem adott rá gyógyszert ( az egyik a nőgyógyász, a másik az endokrinológus). A patikában vettem JÓD Plusz étrend-kiegészítőt. A doki mondta, hogy ha akarom akkor szedhetem nyugodtan. 2x1-et szedek belőle, most voltam nem rég újból vérvételen és 1,6 lett a TSH-m. Nekem be jött, lehet, hogy másnak nem. Én nem akarok senkit rábeszélni!
Encsy883
2018-03-19 20:39:01

Erikasz: mit gondolsz a negatív tesztjeimről? Szerinted most mi van? Lesz még ebben a ciklusban ovum szerinted? Azt hittem a nagy hő leesésből csak lesz valami.
erikasz
2018-03-19 20:35:37

Kerie :Gyorsan barátcserje kapszula ,kárt nem csinálsz vele az agyalapi mirigyre hat !
erikasz
2018-03-19 20:31:10

Anitacool :Nagyon örülök hogy minden rendben van veletek és a gyermekkel is !:D
Nekem igen jól eltolódott ,hátha ez az én hónapom lesz !:)
Köszönöm érdeklődésed jól érzem magam ,hála az ÚR-nak ,a húgom is jól van csak ki van merülve fizikálisan ,pihenni kel neki !
De ebben a világban lehet pihenni ............?
Szép a görbéd ,ovu közeleg ,ugy látom !:)
Izotopon voltam eredmény holnap majd meg írom ,érte kel menni !
De ma is gyalogoltam mert biciglire nem lehetett felülni 45 perc oda -vissza ,a sport megvan már reggel !!!!:D:D
Kerie
2018-03-19 19:55:35

Sziasztok! Voltam ma UH-n, hát a szerdai inszemet áttettük péntekre, mert kicsi a tüsző is és vékony a nyálkahártya is. 13. ciklusnapon vagyok, 1 db 13 mm-es tüszőm van a jobb oldalon, de a nyálkahártya még csak 6mm. Viszont így legalább pénteken és szombaton is lesz inszemináció, csütörtökön nem tudtam volna menni.
Most megkaptam és megnéztük a 02.09-i hormonprofilt. FSH, LH, prolaktin teljesen rendben van, de sajna a TSH elszállt, pedig novemberben már 1 volt :( most meg 5,22!!! Írtam gyorsan az endokrinológusomnak, hogy mi legyen, mert csak április11-re van hozzá időpontom.
Mutatom a görbém is, hátha valakinek segít.
Egy kicsit most elkeseredtem, nem tudom mit tegyek még a pajzsmirigyemmel :(
Lion86
2018-03-19 19:44:56

Köszönöm Anitacool, most már azért jobban. Hát a ruhával bajok vannak 2 hete vadászok varrónőt, és csak ma jutottam el, megnézte, erre nem tudja vállalni. Kicsit be kéne venni belőle. Tiszta ideg vagyok, pénteken lesz az esküvő és nem jó a ruhám. Lehet, hogy gyorsan keresnem kell egy másikat.
Anitacool
2018-03-19 19:31:43

Erikasz hogy van a szíved? Hogy van a testvéred?
Anitacool
2018-03-19 19:30:15

Szia Erikasz! Néha bekukkantok! ;-) Mérek, hogy tudjam, mikor jön meg ;-) Tudod most más projekten vagyunk, de ez az utolsó hónap lesz, amit kihagyunk, a következőben már rámegyünk a baba projektre ;-)
A görbém semmi extra! A tied viszont jól kitolódott, reméljük a változás egy hatalmas pozitív teszttel zárul! Amúgy jól vagyunk, köszönjük az érdeklődést!

Lion hogy halad az esküvő projekt? Jobban vagy már?
Amandeen megy a drukk neked! Szívből kívánom, hogy ez legyen a ti hónapotok! ;-)

Kismamáink hogy vagytok? Jelentkezzetek, ha olvastok!
Chill, rég láttalak! Hogy vagy, hol tartasz?
erikasz
2018-03-19 19:13:42

Anitacool : Jól van a család ?
De jó hogy itt vagy ! :)
Mutasd a görbéd légy szíves ,ha egyáltalán mérsz ! :)
Anitacool
2018-03-19 18:52:43

Encsy nekem aznap, mikor LH csúcs van mindegy, hogy reggeli elsőből, délben, vagy este 10-kor tesztelek. Ha legalább 2 órája nem pisiltem előtte, fullos pozitív az LH teszt :-) De ezt is úgy tapasztaltam ki, hogy napi 3x teszteltem az egyik ovum közelében. Próbálgasd és kitanulod a tested működését! ;-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!