Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Tud valaki adni egy e email címet ahova kuldhetek képet? Nem tudom h ez a teszt most pozitív e :(
erikasz
2018-03-29 14:32:03
Megjelent a tojcsi nyák !:)
Most fogtok nevetni ,én hogy LH teszteltem !:D
Tegnap belemártottam amig át nedvesedett,kivettem és 5 perc és leolvastam tiszta piros volt egyforma a csík ! :D
Most olvasom 5 percig kel benne lennie és ugy leolvasni ! :D
Most ugy csináltam és nagyon halvány alig látszik ! :)
Mit gondoltok tegnap akkor megvolt az ovum a fájdalom ,a szurkálás megvolt és vizes folyás ,csak most lett tojcsis ,méhnyak fent és puha !
Lion86
2018-03-29 13:48:18
Anita012, a terhességi tünetekről :
8 terhességből hatot (a vetéléssel végződőeket) szinte csak az elmaradt mensiből meg a tesztből vettem észre. Az amúgy szokásos mensi előtti tüneteken kívül nem észleltem semmit. A nagyobb fiamnál már 2-3 nap múlva tudtam és a tünetek is nagyon gyorsan jöttek (de ezek nagyon sok más dolog tünetei is lehettek volna), egy hét múlva rengeteg pattanás, durva szédülés, embertelen fáradtság, harapós hangulat és a fogantatás után kb. két héttel csípős ételek iránti vágy.
A kicsinél meg szinte semmi. Csak annyi, hogy a cicim nem feszült a várható mensi előtt sem. Amikor nem jött meg és hirtelen dührohamot kaptam egy kis apróság miatt, akkor gyanús lett és teszteltem. Ja meg a teszt előtti nap megettem egyszerre egy egész nagy doboz raffaellot, de még ez sem tűnt furcsának :D
Anita012
2018-03-29 13:38:04
Koszonom :)) semmit se vesztek vele vegulis :) nagyon szeretnék, mar mindenem meg lenne neki ami csak kell :)
Lion86
2018-03-29 13:37:23
Margaréta, azért ne add fel. Ilyen görbével is lehet baba, lehet, hogy pont azért ilyen furcsa most. Persze nem akarlak feleslegesen hitegetni, de nem zárja ki az ilyen görbe sem hogy van ott valaki.
Margaréta88
2018-03-29 13:34:54
Lion: hát valami tuti hogy nem az igazi a mostani ciklusban. Sajna nem tudok menni progi szintet nézetni, de ugyis most lesz majd esedékes a 3. Napi vervétel szerintem kb. 1 hét múlva. Most csak azért mérem ezt végig, hogy tudjam, mikor kellene megjönnie a mensinek. Ilyen görbével nem is reménykedem.
Lion86
2018-03-29 13:19:38
Nekem meg mondjuk nem is szokott leesni, csak pár napig 36,4, aztán megugrik :D
Érdekes, most erősödött az ovuteszt, pedig elvileg még egy hetem van. Lehet, hogy ez még csak az előszele, de azért most már este is tesztelek.
Lion86
2018-03-29 13:05:57
Anita012
"A menstruációs ciklus elő felében a testhőmérséklet körülbelül állandó - 37 fok alatti -, nagyobb ingadozásokat nem mutat. Viszont a peteérés előtt körülbelül 24 órával visszaesik a testhő 0,2-0,4 fokkal, majd onnan folyamatosan emelkedik 3 napon keresztül. Még egyszer tehát: nem a visszaesés napján történik a peteérés, hanem a visszaesést követő 24. óra körül, de már ekkor érdemes nemi életet élni, ha tényleg babát szeretnénk. itt kezdődnek a termékeny napok, és tartanak egészen addig, amíg a testhőmérsékletünk magasabban van.
A menstruációs ciklus vége felé közeledve a testhő visszaesik a normális értékre, és rendszerint még akkor meg is jön a menstruáció."
Lion86
2018-03-29 12:50:47
Anita012, szuper lett így :) Azért lehet, hogy ma sem ártana egy ovuteszt, mert nem mindig a leesés napján történik. De a lényeg, hogy mostanában 2 naponta ( ezt javasolják) vagy akár minden nap együtt legyetek :)
Anita012
2018-03-29 12:27:38
Igen gondoltam, a hanyas csak utana jelentkezik :) kivancsi leszek :) ez amivel merek egy digitalis lazmero :) remelem nem csap be :D