Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Encsy :Lehet az beágyazódási leesés is! :D
Menszire ne is gondolj !
Encsy883
2018-03-30 09:54:13
Köszi Natus, aranyos vagy! :-)
Képzeljétek mértem most egy hőt, nem tudom mennyit számít, de 37.3 :-D szóval remélem, hogy reggel magasabbat mérek, mint ma! :-)
Anita012: igen, holnap már sokminden kiderülhet nálad is! :-)
Natus
2018-03-30 09:47:33
Encsy:
Ne izgulj, ebből még baba is lehet:) az is lesz! Napokon belül úgyis kiderül hogy alakul a hőd.
Encsy883
2018-03-30 09:40:30
erikasz: köszönöm! :-) holnap úgyis kiderül minden, de nagyon izgulok most emiatt. Nem tudom, hogy az befolyásolhat-e bármit is, hogy nagyon rosszul aludtam, sokszor fent voltam, korábban is keltem mint szoktam, de azért 6 órát szerintem aludtam összességében, csak nem úgy ahogy szoktam! :-D reménykedem azért még, hogy visszakúszik legalább a szokásos 36.7 re :-D akkor még mindig lenne remény
Anita012
2018-03-30 09:39:29
Hat nagyon remelem hogy emelkedik, holnap mar latni fogjuk hogy volt e ovulacio!! Nagyon remelem hogy összejott:) ket het mulva kiderül :)
Kellemes unnepeket Mindenkinek :)
erikasz
2018-03-30 09:37:59
Encsy :Emlékszel a multkor nekem is leesett és utána visszament bő tojás nyákom volt azt hittem akkor volt ovu !
De nem
Itt a multkori nekem is ,nézd meg luteláris 7 napján volt !
Ciklus 17 napján volt ovum szerintem !
Encsy883
2018-03-30 09:34:42
erikasz: ugye először ciklus 20. napjára tette az ovut, majd ahogy magasabbra ment a hőm, akkor áttette 21. napra! Szóval ma járok az 5. vagy 6. napon, ugye aszerint ahol most van az 5. de ha mégis 20. napon lett volna, akkor a 6. napon. Létezik, hogy innen még emelkedni fog megint?
Nézegettem hőgörbéket neten, és több ilyet is láttam, hogy tényleg jócskán leesett a hő, majd pedig megint emelkedett. Nem tudom ... tartok a mensitől, bár semmi előjele nincsen! Viszont ha megint megjön a napokban, akkor tuti progi hiányom van ... De nem akarom előrevetíteni ezt a dolgot, szeretnék pozitív maradni, ha meg is jön, akkor legalább normális hosszú legyen a luteális.
erikasz
2018-03-30 09:30:28
Margaréta : Jól felhúztál ,de jó szép a görbéd !:D
Encsy :Ez nem létezik hogy ennyit mértél !
Vagy 5. 6. nap szokott ilyet csinálni a hő ,leesik az ösztrogén miatt,de utána emelkedni kezd több progit termel a szervezet ,ne ijedj meg !!
Fbara :Olyan a görbéd mintha megtörtént volna fokozatosan emelkedett !:)
De kíváncsi vagyok rá !
Anita : Már emelkedik a hőd !!:)
Encsy883
2018-03-30 09:28:48
Erikasz drága! Mit gondolsz a görbémről? Mensit jelezhet a hőleesésem? Ami nekem édekes, hogy mensi előtt nem szokott lenni bő nyákom, inkább olyan száraz érzet szokott előtte lenni, de most meg bő nyák van, nem tudom mi van.
erikasz
2018-03-30 09:02:46
Jó reggelt mindenkinek ,szép napot kívánok !:D
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek ,sok locsolót !!:)
Én ma igy:)
Hát fokozatosan emelkedek, többre számítottam minden nap 0,1 tized ,de már 4 emelkedett megvan akkor megtörtént szerintem .
Holnap kiderül :)
Menszire ne is gondolj !