Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara, ez a teszt tényleg nem semmi, mindent bele! ;)
Lion86
2018-04-01 18:28:06
Fbara, a tegnap, tegnapelőtt is jó szerintem és még a holnap is :)
Anita, azért kell reggel mérni, mert általában éjjel vagyunk minimum hat órát nyugalomban és ilyenkor áll az alaphőre a test, ezért ha reggel rögtön mérsz, megtudod milyen az aktuális alaphőmérsékleted. Nappal már mozgásra, stresszre, hidegre, melegre, evés után stb. változhat sokat a hőmérséklet, így az csak egy pillanatnyi képet mutat.
fbara90
2018-04-01 18:09:49
Köszönöm :D teljes döbbenet :D tegnapelőtt meg tegnap is együtt voltunk :) remélem vmelyik betalál :) a mai nap tuti kimarad. Talán a holnap este még időben lesz. Mit gondoltok? :)
Anita012
2018-04-01 17:53:24
Az szép :D az enyem is pont ig nézett ki csutortokon :D
Anita012
2018-04-01 17:52:26
fbara : koszonom :) en biztos hogy egy novenyre lehetek, a hirtelen tüsszentés végett :) igen remelem, csak azt nem ertem hogy miért fontos reggel merni? Ez csak kovancsisagbol kerdezem :)
Natus
2018-04-01 17:48:40
Fbara: Ez aztàn a pozitív ovu teszt :D
erikasz
2018-04-01 17:38:08
Fbara : Az igen ilyen erős juuhuuu !:D:D:D
Lion86
2018-04-01 17:29:04
Köszi Fbara :) Nem semmi a teszted :D Bár nekem a 40-es nem volt ennyire erős, de szintén azonnal pozitív volt és kb. 12 óra múlva jött az ovu.
fbara90
2018-04-01 17:16:29
Hát csajok itt nem tudom mekkora ovu lesz, de nekem még ilyen pozitív tesztem nem volt :D :D :D
a felső 2 teszt tegnapi
az alsó két teszt mai -ebből a felső a délelőtti, alsó a mostani legfrissebb délutáni :-O
Kerie továbbra is nagyon szép magas a görbéd, remélem ez jót jelent! :D
Encsy jó lenne ha végre tényleg emelkedne, mert már baromira megvárattat! :D
Anita012 szerintem azért ugrott ekkorát a hőd, mert megvolt a peteérésed! :) Holnap szerintem még magasabbra szökik majd! :) a gép csak akkor húzza be az ovut, ha már 100% hogy megtörtént, ehhez kell 3-4 napnyi emelkedett hőadat :) így szinte tuti jó helyre kerül, és nem vezet félre! :) ne izgulj :) és igen, több nappig is életképesek a katonák :) de ez főleg akkor igaz, ha a termékeny nyákkal találkoznak ovu idején, mert az jobb életfeltételeket biztosít nekik :) Az allergiákról meg annyit, nekem ételallergiám van -laktóz és tojásfehérje... megkérdeztem a nődokit róla, akadályozó tényező lehet-e, és azt mondta ha tartom a diétát, nem fogyasztok ezekből, akkor semmiféle problémát nem okozhat :)
Natus csak az ébredési hő az iránymutató, ne foglalkozz vele mennyi lett visszaalvás után, mert az már nem reális eredmény. Még ne szomordj el, nem csökkent a hőd jelentősen, még van pár napod a luteális végéig.
erikasz de jóó, örülök, hogy nem tudott olyan korán megrepedni, így nagyobb eséllyel indultok! :) mit érzel? most lesz??
Amandeen nem valószínű, hogy ma lesz az ovu, mert nagyon erős volt a most végzett ovu tesztem is, be semittam még szinte a pisit, már ott volt mindkét vonal.. szerintem max holnap lesz sajnos
Kira most egész szépen meginduét felfelé! Lehet, hogy ovu?! éreztél valamit??
Lion, az én párom is rágörcsöl kicsit, így én nem is mondom meg mindig mi a helyzet :) azért drukkolok, hogy a hosszú nap után jókor maradjon még egy kis ereje a férjednek ;-)