Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encsy883
2018-04-03 07:51:39

fbara: jaa bocsi, hát persze írtad is, hogy visszaálltál a fél6os mérésre :-D na akkor kíváncsi leszek miket mérsz a következő napokban, szorítok, hogy meginduljon végre felfele! :-)
fbara90
2018-04-03 07:49:20

De dolgozom, már bent vagyok az irodában :D
Csak bekukkantottam mi a helyzet a fórumon :D
Encsy883
2018-04-03 07:47:18

fbara: tényleg nagyon érdekes a görbéd! Lehet benne valami, hogy mivel később mértél a napokban, ezért nem mutatja egyértelműen, reméljük a napokban már egyértelműbb lesz majd a hő alapján is, hogy meg volt az ovud! :-) Az biztos, hogy a teszted az egy hatalmas nagy pozitív volt :-D szóval reméljük meg is tudott repedni! :-) ma még nem dolgozol?
fbara90
2018-04-03 07:38:25

Sziasztok! :)
Tegnap kicsit eltűntem, mert moziztunk, meg sétáltunk a jó időben mi is :)
a tegnapi tesztem ugyan még viszonylag erős volt reggel, de az esti már tovább halványodott, negatív volt mindkettő. Azonban egyenlőre a hőm nem akarja igazolni, hogy megtörtént az ovu :( remélem meg tudott repedni, annyira vártam, hogy ma már magasat mérek, és nem... kiakasztó most már ez a várakozás...
Mondjuk annyira nem releváns a görbém mert előző 1-2 napban később mértem, inkább arra figyeltem, hogy kb meglegyen az egybefüggő 6 óra alvás, lehet itt szúrtam el.. de most visszaálltam a fél6-os mérésre, indul a munka megint... :P talán most már egyértelműbb lesz h mi van.

Látok itt továbbra is szép görbéket :)
Margaréta sajnálom, hogy a tiéd lefelé indult :(
Encsy883
2018-04-03 07:36:17

erikasz: legyen szép napod! :-)
erikasz
2018-04-03 07:32:46

Délután jelentkezem ,dolgozni megyek !:)
erikasz
2018-04-03 07:29:49

Encsy : De szépen megy a hőd felfelé!:D
Stagnált is minden második nap, és nő az érték ! :)
Jót jelent !:)
erikasz
2018-04-03 07:06:53

Kerie : Szép magas a hőd ,ebből bébi lesz !:)
Ez ovu az biztos :)
Kerie
2018-04-03 06:47:58

Sziasztok, én ma így:)
Erikasz, úgy tűnik közeledik az ovud ;)
Anita, jó lesz az!
Margaréta, még mindig coverline felett vagy, ne add még fel!
Tegnap befejeztem a 28 napos méhpempő kúrát. Ma reggel a férjem automatikusan vette ki a hűtőből :D most napig nem piszkálom
Encsy883
2018-04-03 06:46:19

Jó reggelt! Én ma így!

Erikasz: ez tényleg egy igazi hegy :-D

Margaréta: sajnálom, hogy leesett a hőd, de amíg nem jön meg addig van remény! ;-)

Anita012: igen, lehet a 2 óra eltérés miatt mértél kevesebbet! Ha holnap időben tudsz mérni és az magas lesz, akkor a mai értéket töröld is ki! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!