Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita012
2018-04-02 11:10:05

Encsy: sajnos sokkal elobb :( 5:45kor kelunk :(
De remelem hogy ki lehet venni majd belole,1nap ledz igy sajnos,szerdan mar megint 8kor kelek :) mi az a stagnalt ho ?:)
Lion86
2018-04-02 11:03:38

Hát most az ovutesztem láttán már elkapott kínomban a nevetés. 5. napja pontosan ugyanolyan se nem erősödik se nem halványul. Ilyet még nem láttam. Reggel és este is ugyanaz. Na mindegy, a szokásos időpontig még van 2 napja, hogy pozitív legyen.
erikasz
2018-04-02 10:44:00

Lion :Köszönöm ,aranyos vagy !
Lion86
2018-04-02 10:33:53

Amandeen, még ez sem alacsony, terhesség mellett is csökkenhet a hő a nemvártig, mire felismeri a szervezet, hogy most nem kell megjönnie. Holnap már tesztelhetsz szerintem.
Lion86
2018-04-02 10:31:12

Erikasz, lehet, hogy neked is most lesz. Nekem is most egyesével megy fel, pedig volt leesés is, de szerintem nálam megint kivárja a 19. napot.
Azért lehet szerintem krémes folyásod, mert most nem rögtön a mensi után jön az ovu és eddig a vérzés után nem volt ideje krémesre váltani. Mensi után nekem 1-2 napig még vizes, aztán ovuig krémes, 1 napig csúszós, utána megint krémes.
Amandeen
2018-04-02 10:28:28

Sziasztok! Látom, vannak itt szép magas hők! Biztató! :-)
Szurkolok az ovu előtt állóknak is!
Én ma így. Csodálkozom rajta, hogy Utro mellett ilyen "alacsony", vagy akkor elvileg még alacsonyabb lenne és az Utro nyomja fel 1-2 tizedet? Arról sincsen fogalmam, hogy mikor teszteljek, mert ha én netán azok közé tartozom, akiknek nem jön meg a gyógyszer mellett, akkor valahonnan tudnom kell, hogy mikor hagyjam abba, illetve abba kell-e hagyjam... pfffff
erikasz
2018-04-02 09:58:21

Margaréta :Örömteli kirándulást kívánok neked !! :D
erikasz
2018-04-02 09:49:35

Lion :Csak ez a krémes folyás,nekem csak ovu után szokott lenni nem értem ,szerinted ?
Nálad készülődik az ovu !:)

Kerie : Nagyon szép a görbéd , a hőd szuper !!:)

Margaréta :Szép magas a hőd stagnált a lutelárisban ez jót jelent !:)
A negatív tesztet sajnálom ,de holnap holnapután lehet az pozítiv is !

Encsy : Ugye felment a hőd ez egy ösztrogén löket volt csak ,hogy több progi termelődjön !:D

Anita012 :A stagnált hő az szuper ,már biztos lehetsz benne ,hogy megtörtént! :) holnap be is rakja a gép :)

erikasz
2018-04-02 09:34:36

Sziasztok :Én ma igy :)
Méhnyak középen ,közepesen kemény és krémes folyás a hőm leesett megint :)
De annak örülök hogy nem volt még meg ,legalább a méhnyálka erősödik ! :)
Encsy883
2018-04-02 09:22:13

Anita012: az nem jó, ha nem tudsz mérni, mert nem lesz meg sz ovu pontos ideje úgy! Mennyivel előbb kéne mérned így?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!