Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Encsy: sajnos sokkal elobb :( 5:45kor kelunk :(
De remelem hogy ki lehet venni majd belole,1nap ledz igy sajnos,szerdan mar megint 8kor kelek :) mi az a stagnalt ho ?:)
Lion86
2018-04-02 11:03:38
Hát most az ovutesztem láttán már elkapott kínomban a nevetés. 5. napja pontosan ugyanolyan se nem erősödik se nem halványul. Ilyet még nem láttam. Reggel és este is ugyanaz. Na mindegy, a szokásos időpontig még van 2 napja, hogy pozitív legyen.
erikasz
2018-04-02 10:44:00
Lion :Köszönöm ,aranyos vagy !
Lion86
2018-04-02 10:33:53
Amandeen, még ez sem alacsony, terhesség mellett is csökkenhet a hő a nemvártig, mire felismeri a szervezet, hogy most nem kell megjönnie. Holnap már tesztelhetsz szerintem.
Lion86
2018-04-02 10:31:12
Erikasz, lehet, hogy neked is most lesz. Nekem is most egyesével megy fel, pedig volt leesés is, de szerintem nálam megint kivárja a 19. napot.
Azért lehet szerintem krémes folyásod, mert most nem rögtön a mensi után jön az ovu és eddig a vérzés után nem volt ideje krémesre váltani. Mensi után nekem 1-2 napig még vizes, aztán ovuig krémes, 1 napig csúszós, utána megint krémes.
Amandeen
2018-04-02 10:28:28
Sziasztok! Látom, vannak itt szép magas hők! Biztató! :-)
Szurkolok az ovu előtt állóknak is!
Én ma így. Csodálkozom rajta, hogy Utro mellett ilyen "alacsony", vagy akkor elvileg még alacsonyabb lenne és az Utro nyomja fel 1-2 tizedet? Arról sincsen fogalmam, hogy mikor teszteljek, mert ha én netán azok közé tartozom, akiknek nem jön meg a gyógyszer mellett, akkor valahonnan tudnom kell, hogy mikor hagyjam abba, illetve abba kell-e hagyjam... pfffff
Lion :Csak ez a krémes folyás,nekem csak ovu után szokott lenni nem értem ,szerinted ?
Nálad készülődik az ovu !:)
Kerie : Nagyon szép a görbéd , a hőd szuper !!:)
Margaréta :Szép magas a hőd stagnált a lutelárisban ez jót jelent !:)
A negatív tesztet sajnálom ,de holnap holnapután lehet az pozítiv is !
Encsy : Ugye felment a hőd ez egy ösztrogén löket volt csak ,hogy több progi termelődjön !:D
Anita012 :A stagnált hő az szuper ,már biztos lehetsz benne ,hogy megtörtént! :) holnap be is rakja a gép :)
erikasz
2018-04-02 09:34:36
Sziasztok :Én ma igy :)
Méhnyak középen ,közepesen kemény és krémes folyás a hőm leesett megint :)
De annak örülök hogy nem volt még meg ,legalább a méhnyálka erősödik ! :)
Encsy883
2018-04-02 09:22:13
Anita012: az nem jó, ha nem tudsz mérni, mert nem lesz meg sz ovu pontos ideje úgy! Mennyivel előbb kéne mérned így?
De remelem hogy ki lehet venni majd belole,1nap ledz igy sajnos,szerdan mar megint 8kor kelek :) mi az a stagnalt ho ?:)