Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Margaréta : Ne add fel még ez nem olyan alacsony még megfordulhat az a hő !
Encsy :A holnapi mérés a névadó !
Én ma igy :)
Margaréta88
2018-04-03 06:14:50
Jó reggelt!
Hát sajna elindult lefelé. :(
Anita012
2018-04-03 06:01:39
Jóreggelt ! (: Sajnos most tudtam mérni,de nem hiszek nagyon neki,mert nem időben volt :( Holnap viszont időben fogok tudni ! (:
Anita012
2018-04-02 21:02:21
En is ismerek nőt aki alacsony volt, kover is, és kislanyt szült, de igazatok van a túlzott fogyókúra sem megoldas, csak ront a helyzeten.
Igen, majd beszkennelem az eredményt, hogy lássátok :)
Encsy883
2018-04-02 18:54:40
Anita! Igen ezért kell minél előbb csináltatni egy hormomvizsgálatot, abból kiderül, hogy van-e bármi gond és el lehet kezdeni a kezelést! :-) de csak ismételni tudom magam, hogy 2 hónap próbálkozás után még nem biztos hogy van baj, de az a biztos, ha megnéznek amit lehet! :-)
Anita012
2018-04-02 18:34:08
Koszonom a biztato szavakat :) en is ebben bizom hogy hatasos lesz :) a szenhidratot mertekkel fogyasztom, cukrot nagyon ritkan fogyasztok :) sajnos a szemem alatt van ket nagy sötét folt (panda szemek) :D sokak szerint valamelik hormon okozhathatja :( szerdan megyek egy allergia vizsgalatra, csutortokon meg a vervetelre:)
erikasz
2018-04-02 17:21:33
Anita 012 :Ha most kezdesz fogyózni ,bajt csinálsz a hormonjaiddal és még esélytelenebb lesz a teherbeesés ! Sportolhatsz ,több zöldség ,több gyümölcs kevesebb hús, de azt sem mellőzheted sajt és rozskenyér és zsemle !
Fehér kenyér mellőzve és a tésztaféle, inkább vizben főtt krumpli ha lehet édesburgonya tele van progeszteronnal,rizs !
Egy hónap és meglátod hatásos lesz !
Sót az ételbe mindig ,fél főtt állapotba tedd ,és a párolt zöldség brokkolit fogyassz sokat !
Száritott gyömbért ,kurkumát fűszerként vidd az ételbe ,mérsékelten fűszerezz !
Fahéjat fogyassz gyümölcsre mézzel zsírégető és koleszterin csökkentő !
Lion86
2018-04-02 17:08:49
A testsúly a hormonok révén befolyásolhatja a termékenységet, de ha a hormonjaiddal minden rendben van, akkor nem jelenthet gondot :)
erikasz
2018-04-02 17:01:44
Anita012 :Én szomszédom Gyarmati Éva 130 kg volt és terhes is lett ez nem befolyásolja a terhességet ,gyönyörű kislányt szült 4.95 dkg volt !