Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Bár azért 2 hónap próbálkozás után én még nem gondolnám ezt egyértelműnek! :-) nem egy ismerősöm lett terhes 100 kg felett! ;-)
Encsy883
2018-04-02 15:53:47
Anita: ha úgy gondolod, hogy a pluszkilók miatt nem sikerül teherbe esned, akkor próbálj meg életmódot változtatni és leadni pár kilót! :-) de igen, a vizsgálatok után is többet tudsz majd! Nem biztos, hogy a szombat este nem lehetett jókor még, majd kiderül! A csütörtöki is bőven jó lehet!
Anita012
2018-04-02 15:44:29
Igen, az meg 10nap :( ha nem sikerült akkor legalabb tudni fogom hogy nem a peteérés miatt nem sikerül, hanem mert plusz kilok vannak, ahany nőt latok az utcan terhesen, nem koverek:D de ha szombaton volt Hajnalba, akkor a 12orarol lekestem mert mi szombat este voltunk egyutt:) tudom mar beteges dolgok ezek de valahogy tullepek rajta h megvoltak a vizsgalatok :)
Encsy883
2018-04-02 15:38:54
Igen Anita! 2 naponta ajánlott együtt lenni peteérés körül! ;-) nemsokára kiderül, hogy sikeres volt-e! ;-)
Margaréta: az tényleg nagyon sok! Jó utat nektk, vigyázzatok magatokra! ;-)
Anita012
2018-04-02 15:30:29
Az nagyon szep hely, többször voltunk ott, csak messze van :( igen, ezzel nincs gond remelem, csak a pentek maradt ki, aznap nem volt ido meg nem is ajanljak a ketnaponti együttlétet :) csutortokon voltunk (aznap volt pozitív) meg szombaton :) igen mar latom, az a biztos ha en magamnak a testemen ellenőrzőm le :)
Margaréta88
2018-04-02 15:25:00
Encsy: köszi, majd meglatjuk hogy alakul. :)
Aggteleki cseppkőbarlangban voltunk, most vagyunk úton hazafelé, az tőlünk kb.250 km :D
Encsy883
2018-04-02 15:19:43
Anita: a naptár az tankönyv szerinti ciklusjellemzőket mutat. Ha a ciklusod mindig 28 napos mondjuk, akkor arra jó igen, hogy előrejelzi mikor jönne meg! De az ovu abszolút nem biztos, hogy akor van, láthatod most már te is! ;-) ugye az a baj, hogy a petesejt max 24 óráig életképes, de ha jól tudom, akkor az első 12 órában a legesélyesebb, hogy megtermékenyüljön és ugye a kiskatonáknak is pár óra mire eljutnak a petesejtig! Szóval az a biztos, ha előtte 1-2 napban és aznap is együtt tudtok lenni! :-) ezért jó ha lh teszttel és hővel be tudja lőni az ember pontosan az ovut! :-)
Anita012
2018-04-02 15:11:37
Igen, Baratnom is ezt mondta, hogy szombaton volt, ha szombat Hajnalba volt, és szombat este voltunk egyutt, akkor pont elcsiptuk!! :) mert sajnos a petesejt 1napig el :( en 12.re nem varom.
Akkor szerintetek ez a naptar csak arra jo hogy meghatarozza hogy mikor kell megjonnie legközelebb?
Encsy883
2018-04-02 15:11:05
Margaréta: szorítok, hogy ne is jöjjön meg! ;-) merre kirándultok? :-)
Kerie: neked is megy a drukk! ;-) reméljük valakinek sikeres lesz ez a hónap!
Lion86
2018-04-02 15:07:40
Anita, azért mérj holnap is ha tudsz, mert ha meglesz a 6 óra alvás, akkor bár alacsonyabb érték várható, mintha nyolckor mérnél, de ha mondjuk már hajnalban is eléri a 36,5- öt vagy többet, akkor biztosra vehető, hogy megvolt az ovu. Egyébként szerintem szombaton volt. Az még benne van a 36 órában és másnapra nagyot ugrott a hőd.