Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt lányok szép napot mindenkinek ! :)
Én ma igy :)
Remélem már megtörténik végre, stagnálok most is éjjel szurkálásra keltem ! :)
Eszter83
2018-04-06 01:34:20
Amandeen, köszi, pont ezt tervezem, ha most megjön. Ha nem, úgyse méricskélek tovább. Bár férjuram biztos morogni fog az 5:20-as csipogásért
Amandeen
2018-04-05 23:07:57
Eszter, én is a 28. nap környékére tenném az ovudat! Írod, hogy nem mindig kelsz ugyanakkor, ez is befolyásolja ám a görbét! Az lenne a jó, ha mindig, még akkor is, amikor nem kell munkába menned, ugyanabban az időben mérnél! Én 6.40-kor mérek, még hétvégén is, amikor nem kell munkába mennem. Beállítom az órát, mérek, utána visszaalszom.
Encsy883
2018-04-05 21:47:58
Köszi Lion! :-) meglátjuk reggel mit mutat a hőmérő! Eddig tuti nem szokott bő krémes nyákom lenni mensi előtt és előző ciklusnál lent volt a méhnyak az tuti. Dehát ezek önmagukban semmit se jelentenek. Holnap okosabbak leszünk már az biztos. :-)
Lion86
2018-04-05 21:40:21
Encsy, az még beágyazódási vérzés is lehet (a 7-12. napig bármikor). Ha a hőd holnap visszamegy, akkor esélyes, hogy az. Drukkolok :)
Sajnos az én tapasztalataim szerint mensi előtt 1-2 nappal bő krémes nyákom szokott lenni és nagyon magasan van a méhnyak és puha, de remélem maradok én az egyetlen akinek ilyen és nálad ez mást jelent :)
Encsy883
2018-04-05 20:55:30
Nahát lányok, azt hiszem ennyi volt ez a ciklus is. Néztem egy méhszájat, ami nagyon magasan van, de barnás nyákkal ... úgyhogy szerintem 1-2 napon belül megjön, azért esett a hőm is. Szóval gondolom reggel még kevesebbet mérek.
Eszter83
2018-04-05 20:21:16
Margaréta, általában akkor csinálok lh tesztet, ha ovulációs tüneteim vannak, alátámasztani, vagy épp a hőgörbét alátámasztani. De nem mindig. A mostani 13-14. napon meg utautam, ezért nem tudtam nézni. És mivel behúzta a program oda a vonalat, úgy voltam vele, hogy ok, már megvolt, nem is foglalkoztam nagyon vele. Csak most, hogy a 14.ovus nap után a 30.on meg kellett volna jönnie....
Margaréta88
2018-04-05 20:14:57
Köszi Erikasz! Persze, hogy írok, ha meglesznek az eredmények. :)
Eszter83
2018-04-05 20:13:10
Anita, a cilusaim 33 és 41 nap között mozognak. Ja, február végén, azaz az utolsó mensi előtti napokban csúnyán influenzás voltam, talán az tolhatta ki?
Eszter83
2018-04-05 20:10:54
Köszi csajok a válaszokat :) a 14.nap környékén annyi volt, hogy utaztam, emiatt máshol és máshogy aludtam, de szoktam munkahelyen is aludni, az eddig sosem befolyásolta a görbét (kivéve, ha dolgozni is kell, mert akkor nincs meg a szükséges alvás, olyankor inkább nem is mérek). A hőmérőm mindig ugyanaz, bár kezdi felmondani a szolgálatot, mert néha nem sípol meg elfelejti az értékeket (az elem friss benne, szerintem valami kontakthiba, de ha most "nem fog megjönni", bőven ráérek újat venni). A mérési időpont töbnnyire 5:20, akkor kell kelnem munkába, ha nem kell reggel kelni, akkor valamikor 6 és 7 között ébresztenek általában a lurkók
Én ma igy :)
Remélem már megtörténik végre, stagnálok most is éjjel szurkálásra keltem ! :)