Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kerie
2018-04-06 07:57:20

Amandeen, szép trifázisos a görbéd, ez jó jel ;)
Encsy én is azt kívánom, hogy fent maradjon a hőd!
Hétfőnél előbb biztos nem tesztelek, a csalódások már erre intenek :) és így marad az ára is másra;)
Anitacool
2018-04-06 07:29:34

Sziasztok!
Eszter, ahogyan Amandeen is említette én is az akár 2órás különbséget emelném ki a mérési időpontok között. Én is 5:20-kor kelek mindemnap :-) Hétvégén azért visszaalszok :-D

Erikasz, most a pihenő után uzsgyi a babahegy! :-) Gigaovu lesz ez már! :-D

Encsy kívánom, hogy fent maradjon a hőd! :-)

Kerie neked szépen visszafordult, láttam már ilyen terhesgörbét! ;-)

Fbara ez igen, szépséges vonalzó ;-) Hajrá!

Anita012 reméljük, tényleg megvolt az ovud és csak egy egyéni dolog az alcsonyabb hő a luteális szakaszodban :-) Drukkolok, hogy ne kelljen sokat várnod!

Mindenkinek megy a drukk!

Kicsit elvesztem mostanában az olvasással, olyan sokat pörög a fórum hálistennek! Lion, Amandeen ti hol tartotok?

Natus szerintem nagy boldogság lesz a tesztelésed vége! Mikor lősz el egyet? Annyira izgulok érted! :-)

A kismamáink hogy vannak? Anita, Niki?

Így állok ma. Stagnálás.
erikasz
2018-04-06 07:27:33

Megyek dolgozni !
Sziasztok !
Majd jelentkezem !:D
erikasz
2018-04-06 07:24:18

Kerie : Látod megfordult az a hő ,adná Isten babás légy drukkolok nagyon neked is !!!!:D:D
Coverlinét verte a hőd és megfordult ,ezért is mondom utolsóig hinni kel !!:D

Encsy :Stagnálás nagyon jó ,de a te coverlinéd ,36,4 ,36,45 hol van még 36.7 hőd ! Holnap felfog menni majd meglátod ,hinni kel !!:D

Encsy883
2018-04-06 07:16:39

Ja és itt a görbém! :-D

erikasz: nahát ez nem semmi, egy igazi művész vagy úgy néz ki :-D
Encsy883
2018-04-06 07:15:37

Sziasztok! Én ma ugyanannyit mértem mint tegnap. Betétig nem jött ki egyelőre barna nyák.

Natus: te hogy állsz ma? :-)

fbara: szép a vonalzód! :-D

Kerie: mikor tesztelsz? :-D görbéd alapján sima esélyes lehetsz ;-)
Kerie
2018-04-06 06:36:39

Fbara szép vonalzód van, szurkolok hogy nagyon hosszú legyen!
Anita, Tiéd is alakul! Adatbevitelnél felül tudod a dátumot váltani, úgy tudsz másik napra adatot bevinni.
Kerie
2018-04-06 06:32:35

Sziasztok, Erikasz, tényleg, majdnem pontos tükörkép! Hogy Te miket alkotsz :D hajrá felfelé!
Én ma így, a leghosszabb tervezhető forgatókönyv szerint is meg kellett volna jönnie tegnap. Tüneteim nincsenek, se ilyen, se olyan, csak nyomásérzés és időnkénti feszülés.
Anita012
2018-04-06 06:27:33

Ez adatbevitelnel? Sajna oda nem nagyon tudok ezeken kívül mit betenni :( gyógyszert nem szedek.. Alvas előtt nem volt alkohol..stb:D
erikasz
2018-04-06 06:19:45

Fbara : Csak igy húzd a csíkot ,kilenc hónapig !!:D
Neked sem volt még ilyen görbéd ,én ugy emlékszem igaz ?
Hogy stagnáltál már az elejétől !:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!