Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
gyémánt7
2018-04-09 15:36:34

Natus elsőként gratulálhatok neked innen!!!!! Nagyon örülök hogy lett még egy babás a csoportban !!!!!
gyémánt7
2018-04-09 15:35:35

Encsy Én nem szeretnélek egyáltalán rossz kedvet okozni, de nem lehet hogy sikeres volt a hónap,de mégsem...?Emlékszem írtad hogy nagyon görcsöltél is! De tényleg ne haragudj a feltételezésemért! Lehet hogy hülyeséget írok!
Kerie rólad igazán nem is tudtam semmit, de nagyon nehéz lehet :-(
Natus
2018-04-09 15:35:24

Sziasztok Lànyok!
Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, de az esküvő előtt is meg még tegnap is nagyon sok tennivalónk volt. Nem is tudtalak Titeket olvasni, se jelentkezni.

Vasàrnap reggel mikor kómásan felkeltünk a lagzi után, nem hagyott nyugodni a kíváncsiság, így feleségként :D teszteltem egyet.
Lett egy két csíkos tesztem!!! :D
Kerie
2018-04-09 14:25:02

Sziasztok, nekem ma reggel csökkent végre a hő.
Be is szereztem a stimulációs szerek receptjeit sikeresen, elindítjuk a következő inszemet :/ most megint figyelhetek mocskosul, hogy mikor mit kell bevenni vagy szúrni... sajna nekem ez elég nehezen megy.
Encsy883
2018-04-09 12:26:31

Hát lányok, én ugye mára még behúztam reggel a mensit, de ma már semmi sincs konkrétan, úgyhogy este lehet ki is veszem már ezt a napot, bár nem igazán értem, hogy mi van akkor most?! Mert azért nekem 4-5 napig szokott tartani, első 2 nap sok, aztán egyre kevesebb, utolsó napon már alig. Most ehhez képest lényegében ugye péntek délután is már pecsételgettem véreset, hajnalban iszonyat mennyiséggel megjött, aztán tegnap meg már alig volt valami. Kíváncsi leszek mit mérek reggel, de tegnapot leszámítva még mindig magas a hőm. Szerintetek ez mitől van?
gyémánt7
2018-04-09 11:52:32

Látom mind a kettőnknek 3.án volt ovuja!
gyémánt7
2018-04-09 11:49:19

Fbara... én már nem tudom mit gondoljak! Szerintem ilyenkor még nem igazán kellene tüneteimnek lennie .Előző két gyerkőcnél sem volt semmi ! csak jóval később jelentkeztek tünetek! Nem szeretném beleélni magam mert én így is nehezen viselem a csalódást! A második babánk elég nehezen jött! De remélem neked és nekem is babára utaló jelek ezek!
Encsy883
2018-04-09 10:21:31

fbara: végülis a beágyazódás is aktuális lenne neked éppen! ;-) szóval reméljük attól esett a hőd! ;-) :-D
fbara90
2018-04-09 09:47:31

Egy hangulatjel miatt lemaradt a vége:

Erikasz nagyon szépen megindultál! :D :D az óraátállítás miatt nem kell régi idő szerint kelned, nyugodtan kövesd az új időszámítást :) amúgy minél többet alszol, elvileg annál jobban lecsökken a hőd :) de az alváshiányt be is állíthatod az adatbevitelnél. :)

fbara90
2018-04-09 09:45:58

Nekem ez a 7. dpo :) (mert ugye rossz helyre húzta az ovum... :P )

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!