Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt !
Én ma igy :)
Lassan de haladok felfelé !
Ahogy gondolkodtam én már 2 óra hosszával kelek hamarabb ! :)
Óra állítás is volt ,és most 5.20 helyett megint 4.20 kor kelek ! :(
Muszáj mert párom messze dolgozik !
Hogy jó ez a mérés ,nem tudom !
Ti mit gondoltok e felől lányok ?
Mert 1 óra alvás 1,2 tized fok pluszban ,nekem mindig igy van !
Anitacool
2018-04-09 00:23:02
Köszönöm Lion :-)
Csak az eleje nehéz a 160g ch diétának is, aztán rutinból megy az is. Ha netán tartanotok kell, akkor sem szabad megijedni tőle :-) De kívánom, hogy ne legyen rá szükség!
Anitacool
2018-04-09 00:22:58
Köszönöm Lion :-)
Csak az eleje nehéz a 160g ch diétának is, aztán rutinból megy az is. Ha netán tartanotok kell, akkor sem szabad megijedni tőle :-) De kívánom, hogy ne legyen rá szükség!
Eszter83
2018-04-08 23:36:15
Lion, próbálom húzni, terveim szerint csak pénteken tesztelek, de aztán lehet, hogy kedd lesz belőle! :D (ezen a 2 napon nem kell reggel 6:20-kor elrohannom otthonról, a többi napon max. a kész tesztet hagyhatnám a férjem éjjeliszekrényén, aztán este találkozunk újra :D )
Lion86
2018-04-08 23:20:54
Fbara, köszönöm. Már tűkön ülök, hogy mit mond majd az ovros és mi vár ránk ezután. Nagyon szépen alakul a görbéd :)
Amandeen, borzasztóan sajnálom. Remélem ha kikezelik ezt a bacit, a baba is jönni fog, valahol találkoztam olyannal is, hogy valami fertőzés miatt nem sikerült és, amint kikezelték, egyből összejött. Nem tudom Nálad ez milyen jellegű, de még az is lehet, hogy ez miatt nem jártatok eddig sikerrel.
Anitacool, nagyon várom mi lesz holnap. Remélem nem jön meg mégsem :)
Eszter, lassan tesztelhetsz is :)
Gyémánt, ez érdekes :) Nekem a luteálisban állandóan olyan érzésem van, mint mikor megindul a tej. Most viszont már a ciklus elejétől és főleg a bal fáj, ma megnyomtam kicsit és jött belőle pár csepp valami (10 hónapja nem szoptatok). Pedig a prolaktinom alacsony volt mostanában, nem tudom miért lehet ez. Az 5.dpon ( ha jól jelöli) elég valószínűtlen, hogy terhesség miatt lenne, ettől persze még simán lehetsz babás. Azért lehet, hogy a prolaktin szintednek nem ártana utánanézni.
Ma mi is sokat kint voltunk, a sok mozgás úgy tűnik jót tett a fiamnak, mert még egy gombóc fagyi után is alacsonyabb volt a vércukra mint tegnap ugyanakkor. Tisztára hülyén érzem magam, mert egyedül meg tudja csinálni a vércukormérést, amikor meg segíteni akartam, nem sikerült. Nagyon ügyes :) És minden kaját lemérünk és kiszámolom mennyi szénhidrát van benne, ma még a 160-at sem értük el a fagyi és 4 étkezés mellett :) Ha maradandó az állapota, úgy tűnik megbírkózunk vele.
Anitacool
2018-04-08 21:46:57
Erikasz, bár igazad lenne :-) Bár az maga lenne a csoda :-)
Encsy remélem igazad van Gyémánttal kapcsolatban. :-) Nekem első babával csak a végefelé jött előtej, de mivel azóta is szoptatok, vélhetően fel sem tűnne :-D Remélem babás vagy Gyémánt! :-)
gyémánt7
2018-04-08 21:32:19
Eszter! Remélem igazad van, holnap bízom abban hogy magasabbat mérek.
Eszter83
2018-04-08 21:27:34
Gyémánt, baba jele is simán lehet :) van, akinek végig folyik a teje a terhesség alatt :)
gyémánt7
2018-04-08 21:15:08
Erikasz Nem voltam még hormon vizsgálaton . Semmi gyógyszert nem szedek! Érdemes lenne elmennem ?
erikasz
2018-04-08 20:50:44
Gyémánt : Gyogyszer is okozhatja ,!
Hallottam olyat, fogantatástól végig jött a melléből a tej és ez természetes ,de van olyan hogy hormon a prolaktin miatt !
Volt hormon vizsgálatod ?
Én ma igy :)
Lassan de haladok felfelé !
Ahogy gondolkodtam én már 2 óra hosszával kelek hamarabb ! :)
Óra állítás is volt ,és most 5.20 helyett megint 4.20 kor kelek ! :(
Muszáj mert párom messze dolgozik !
Hogy jó ez a mérés ,nem tudom !
Ti mit gondoltok e felől lányok ?
Mert 1 óra alvás 1,2 tized fok pluszban ,nekem mindig igy van !