Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
fbara: köszi, hát meglátjuk holnap reggel mit mutat a hő! :-)
Remélem nem lesz rá szükséged! ;-)
Anita012
2018-04-10 11:06:45
Igen holnap megyek a leletert :) fbara nagyon szurkolok nektek, aterzem milyen izgalmakat élsz at, en is epp varok :D az mar lassan 1eve, eddig nem voltal vizdgalatokon gondolom :) en is csak azért kezdtem el koran, ( mi meg csak januar óta probalkozunk) mert tisztara ragorcsoltem az egeszsegi allapotra:D most a heten letudok mindent remelem..
Nagyon szoritok
fbara90
2018-04-10 09:32:03
Encsy ha most sem sikerül, akkor 2 hónapra teljesen félreteszem a mérést... Mert úgyis indul az építkezés, meg 2 hónap szünetet kell tartanom a gyógyteákban is, mert már 3 hónapja iszom- így teáváltás miatt nem kell figyelnem mikor van az ovu.. Akkor el fogom most engedi teljesen a fonalat, meg elmegyek vérvételre, és társai... De inkább próbálok bizakodó lenni, hogy nem lesz erre szükság :)
Nálam amúgy kb mindegy h 11kor vagy éjfélkor fekszem, nem igazán szokott jelentős eltérést okozni. Lényeg h ugyanakkor mérj, de a 2 óra eltérés azért már okoz nagyobb különbséget! :) Azt mondják, hogy 1 óra 1 tizedet is jelenthet.
Encsy883
2018-04-10 09:26:44
fbara: nagyon szurkolok neked, hogy akkor végre sikerüljön! :-) igen, azért tényleg nem árt, ha tudja az ember, hogy mikor szükséges együtt lenni ahhoz, hogy baba lehessen! :-) Biztos vagyok benne, hogy hamarosan meg lesz az eredménye nálatok is! ;-)
Hát akkor viszont lehet amiatt is mértem az elmúlt 2 napban magasabbat, mert vasárnap csak kb éjfél után valamivel kerültem ágyba, amúgy 10 körül szoktam, és ugye ugyanakkor keltem reggel, ahogy szoktam. Most éjjel pedig többször fent voltam, forgolódtam, hajnalban ugye pisilni, inni is kimentem ... lehetséges emiatt? Remélem holnap kiderül :-D
fbara90
2018-04-10 09:19:55
Encsy 2017. május óta, de akkor még elég fogalmatlan voltam mikor kell együtt lenni a siker érdekében, meg amelyik naptár alkalmazást használtam, az is félrevezetett... :) görbét tavaly július óta vezetek itt.
Ha kevesebbet alszol, magasabban marad a hőd. :)
Encsy883
2018-04-10 09:12:32
fbara: mióta próbálkoztok?
lányok, ha kevesebbet alszok, mint amennyit szoktam, vagy felkelek éjjel, akkor az mindegyik úgy befolyásolja a hőt, hogy magasabb lesz? Vagy ha kevesebbet alszok, akkor alacsonyabb?
fbara90
2018-04-10 09:08:13
Olyan régóta próbálkozunk :( Olyan jó lenne :)
Encsy883
2018-04-10 09:07:10
Gyémánt: akkor holnap meglátjuk! :-)
Fbara: kívánom, hogy beágyazódás legyen!!! ;-)
gyémánt7
2018-04-10 08:53:07
Fbara remélem és szorítok hogy ez beágyazódás legyen!!!
Encsy, igen befolyásolja !!!
Encsy883
2018-04-10 08:44:36
Gyémánt: voltam fent éjjel, nem tudtam aludni, meg fél3 körül ki kellett mennem pisilni is. Ez befolyásolhatja? Nem hittem a szememnek, amikor megláttam a hőmérőn, hogy mennyi ... igen előző ciklusban erikasz mondta, hogy szerinte megvolt az ovum mensikor, de szerencsére nem akkor volt. Viszont akkor nem is volt ilyen magas a hőm. Fogalmam sincs mitől lehet. Előző 2 ciklusban szépen 36.3 és 36.4 körül mozgott mensikor, nem értem most miért magas. Kíváncsian várom mit mérek holnap :-D
Remélem nem lesz rá szükséged! ;-)