Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara ,Anitacool :Hogy álltok ?
Remélem Anitacool nem jön meg !! :)
Anita012 : A kövi hónap ,ha lesz mert kívánom babás légy ,rendesen mérni kell egy időpontban !
Anita012
2018-04-10 06:31:25
Jóreggelt !
Lion nagyon sajnálom :( Sok kitartást kívánok !! Az én unokatesom 13 éves kora óta cukorbeteg :( Átérzem :(
Nagyon szép a görbétek :)
Ha nekem megjön akkor kezdem a héten végig mérni a hőt :)
Ma van a ciklusom 27.napja,nagyon izgulok hogy megjön e :D Csütörtökre irja hogy meg kell jönnie
erikasz
2018-04-10 06:19:22
Gyémánt :Szép magasra felment a hőd !!!!:D
A tej szivárgás meg van még ?
gyémánt7
2018-04-10 06:08:36
Lion rettenetesen sajnálom hogy ilyen nagy feladatot kaptatok az élettől! Nagyon sajnálom a kisfiad! Tudom hogy ez nem nyugtat , de a rossz után mindig jó jön! Lehet hogy egy kistesó még nagyobb erőt ad majd nektek ! Sok sok erőre és kitartásra lesz szükségetek, de szerintem írhatom a lányok nevében is , hogy itt ránk számíthatsz ha egy kis biztatás , vagy lelki támasz kell!
Erikasz szépen alakul a gorbed!
Én így állok ma
erikasz
2018-04-10 05:33:00
Lion :Nagyon sajnálom a kisfiadat !!:(
Az én fiam 13 éves korától magas vérnyomásos és poligluboliája van és még a lányomnak is ! :(
Ugy vették észre hogy gáz szivárgás volt nálunk és kórházba kerültünk be, volt sűrűsödve a vérünk ! :(
De nem lett normális ,ugy maradt ,azt mondták a mienk ilyen az Erdélyi Magyaroktól származunk akik a hegyekben éltek azoknak volt ilyen a vérük,a magaslati levegőtől !
Fiam is vérhígitót szed ASA protektet mint én ,a lányomnak még nem kel, mert neki csak 5,75 a vörösvérsejtje ha elérné a 6 ot akkor kel csak !
Én ma igy bejelölte a gép oda ahova kel :)
Amandeen
2018-04-10 00:40:29
Jajj Lion, nagyon sajnálom! Ezek tényleg nem jó hírek! Kár azonban azon rágódnod, hogy miért, hogyan, stb... és nehogy magadat hibáztasd emiatt!!!!! Ennek egyszerűen így kellett lennie. Az jó, hogy ilyen hősiesen viseli, jól teszi, ha elfogadja, így mindannyiótoknak könnyebb. Kitartás!!!!
Lion86
2018-04-09 23:46:01
Gondoltam ma már nem írom le, nem akartam ezt a napot elrontani Natus csodás híre után.
Az a helyzet, hogy jövő hétig kórházban kell feküdnie, végleges az állapota és élete végéig inzulinozni kell. Azért ennél jobbra számítottam, de ő hősiesen bírja, úgyhogy nekem is össze kell szednem magam. Nem tudják mitől van, ez az autoimmun (1-es) fajta. Én nem értem, hogy hogy lehet már a második súlyos autoimmun betegsége 11 évesen :(
fbara90
2018-04-09 23:22:04
Lion mi lett az eredmény?
Amandeen
2018-04-09 23:21:08
Lion, mit mondtak ma az orvosnál?
Lion86
2018-04-09 22:47:09
Natus, sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!
Kemény napunk volt ma, de ez a hír azért javított a hangulatomon :)
Remélem Anitacool nem jön meg !! :)
Anita012 : A kövi hónap ,ha lesz mert kívánom babás légy ,rendesen mérni kell egy időpontban !