Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! :)
Lehet a mai mérésemet is elcsesztem, mert a másik szobában felejtettem a hőmétrőt, és kimentem érte, tudom nem szabad mozogni mérés előtt... de hát ennek ellenére azért kíváncsi voltam.. :D hát így lett 36,7 megint. Ha nem mozogk lehet h alacsonyabb lett volna? :-O
Lion, nagyon sajnálom, hogy ilyen híreket kaptatok! :( Viszont a fiacskád egy igazi kis hős,erősnek kell lenni neked is, hogy támogasd! :) Örülök, hogy ő jól viseli, mert így később sem fog nehezére esni odafigyelni magára. Kitartást kívánok Nektek! Így hogy tudjátok mi a baj, szépen szinten lehet tartani. Sokszor a gyerekek tanítanak minket! :)
Anita34, Niki ? Kriszta? Csuti? Chill? És a többi régi fórumozó?? :) Ugye nem tűntetek el teljesen?
Erikasz nekem nem a mellbimbóm fáj egyenlőre, hanem maga a mellem :)
Anita012 megy a drukk!! :D
Gyémánt nagyon szép a görbéd! :)
Encsy nem tudom miért ugrott fel a hőd. De a peteérés előtt előfordulhatnak hullámzások. :)
gyémánt7
2018-04-10 08:35:06
Encsy , én sem tudom mi történhet veled! Olyan mintha ovu lett volna, de rémlik valami az előző hónapból , hogy ott is mensi alatt hittük hogy volt ovud! De szerencsére nem ott volt! Nem kellett most felkelned a kislanyodhoz?
Kerie
2018-04-10 07:55:45
Lion, kívánok Neked sok-sok erőt és kitartást! Remélem hogy rövidesen elérhető lesz nálunk is a szuri helyetti inzulintapasz, ami erősen megkönnyítené a cukorbetegek életét.
Gyémánt, Erikasz, szép a görbétek, Anita012, Neked is megy a drukk :)
Nálam egyenlőre semmi izgalmas.
Anita34
2018-04-10 07:51:03
Sziasztok!
Lion, nagyon sajnálom, hogy rossz híreket kaptatok. Kitartást, Veled vagyunk! Ügyes, erős a Kisfiad és remélem, hogy később könnyebbül majd ez az egész.
Encsy883
2018-04-10 07:31:23
Sziasztok! Én ma így ... nem igazán értem mi történik. Mit gondoltok?
Erikasz: na végre szépen bekerült a helyére az ovud! :-)
Lion: sajnálom, hogy rossz hírt kaptál a fiaddal kapcsolatosan, de tényleg az a lényeg, hogy ilyen hősiesen, okosan áll a helyzethez! Minden rendben lesz így is, magadat még csak véletlenül se okoljad!!!
Anita012: reméljük nem is kell többet mérned! ;-) holnap lesz meg a hormonvizsgálat eredménye?
erikasz
2018-04-10 07:28:16
Sziasztok lányok !
Megyek dolgozni, mindenkinek szép napot kívánok !!:D
Margaréta88
2018-04-10 07:22:55
Natus: hatalmas gratula!!!!! :) ennel szebb ajandek nem is lehetne. Boldog babavarast kivanok! :)
Lion: sajnalom, de latod a fiad hosiesen allja, neked is ossze kell szedned magad, csak igy tudsz neki segiteni.
Én még nem mértem ebben a ciklusban, ma vagyok a 7.napon és megálltam, még a hőmérő is el van rakva. :D Az eredmenyeim birtokában esélyt se adok magunknak, most azon vagyok hogy minel hamarabb talaljak dokit.
erikasz
2018-04-10 07:17:37
Gyémánt :Ennek örülök ,de jel is lehet a terhességre !:)
erikasz
2018-04-10 07:16:25
Fbara :A pisilés folyton és a derékfájás az előjel, nekem röktön jelentkezett már a lutelárisban ,mell nyilallás fájás mellbimbó érzékenység nem lehetett hozzá érni !
gyémánt7
2018-04-10 07:14:47
Erikasz azóta nem volt tejszivargás!
Anita remélem csütörtökön nem kezdesz új hónapot , hanem tesztelsz :-)
Lehet a mai mérésemet is elcsesztem, mert a másik szobában felejtettem a hőmétrőt, és kimentem érte, tudom nem szabad mozogni mérés előtt... de hát ennek ellenére azért kíváncsi voltam.. :D hát így lett 36,7 megint. Ha nem mozogk lehet h alacsonyabb lett volna? :-O
Lion, nagyon sajnálom, hogy ilyen híreket kaptatok! :( Viszont a fiacskád egy igazi kis hős,erősnek kell lenni neked is, hogy támogasd! :) Örülök, hogy ő jól viseli, mert így később sem fog nehezére esni odafigyelni magára. Kitartást kívánok Nektek! Így hogy tudjátok mi a baj, szépen szinten lehet tartani. Sokszor a gyerekek tanítanak minket! :)
Anita34, Niki ? Kriszta? Csuti? Chill? És a többi régi fórumozó?? :) Ugye nem tűntetek el teljesen?
Erikasz nekem nem a mellbimbóm fáj egyenlőre, hanem maga a mellem :)
Anita012 megy a drukk!! :D
Gyémánt nagyon szép a görbéd! :)
Encsy nem tudom miért ugrott fel a hőd. De a peteérés előtt előfordulhatnak hullámzások. :)