Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-04-10 17:10:29

Köszönöm Natus, hogy válaszoltál :) Milyen érdekes, hogy mennyire hasonlítanak a tünetek a mentruációs görcsökre!
ma nem jártam sokat pisilni, de olyan erősen tört rám hirtelen az éhségérzet, hogy azt hittem el is szédülök, ha nem eszek azonnal :D meg ovu után 2-3 napig volt kicsit több fehér folyásom, aztán pár nap szárazság, most meg bővebb vizes fehér folyásom van megint. nem jellemző.

Erikasz nekem meggyőződésem volt, hogy ha mozgok magasabb lesz a hőm. :-O Más mit gondol vagy tapasztalt? :)

Anita012 elvileg a 8. dpo-n vagyok, mert egy nappal korábbra 2.-a hajnalra teszem az ovum, mivel 2.án délelőtt már negatív volt az ovuteszt. Elsején volt az a brutál durva pozitív estefelé :D) Jövő hét hétfő-keddre nem várom, de nagyon nem! :D :D igazából mi március 30-31-és április 1-én is együtt voltunk :D Jó lenne ha elcsíptük volna.az utolsó 2 mérésem nem igazán jó, mert tegnap bealudtam mérés közben 2x is, ma meg át kellett mennem a másik szobába a hőmérőért.. :D :D :D
Encsy883
2018-04-10 17:09:34

Anita012: vagyis mert ez a legegyszerűbb! :-) mikor mész holnap az eredményedért? :-)
Encsy883
2018-04-10 17:07:32

Erikasz: köszi, holnap meglátjuk mit mérek, de az elmúlt 2 nap mérése lehet hogy nem igazán mérvadó. Ha holnap alacsony lesz akkor szerintem ezt a kettőt kiveszem majd.

Anita012: szerintem azért mert nem így egyszerűbb, hiszen mindenkinek lehet máskor a peteérése és nem mindenki tudja megmondani, hogy mikor volt neki pontosan és mikor fogant meg a baba. Ezért utolsó mensi első napjától számítják szerintem!
Anita012
2018-04-10 16:46:29

Sose ertettem, hogy a terhességet miért a cikus 1.napjatol szamitjak?
Anita012
2018-04-10 16:38:40

Natus nagyon izgi :) Nagyon jó babavárást (:

Én még nem reménykedek mert lehet csalódok..gyakori vizelési inger van ,de az mástól is lehet :) Meg kicsit fáradt is vagyok,de lehet hogy csak azért mert ilyen a közérzetem épp:D

Fbara : Mindenképp irj,ha van valami ! :) Mikor kell megjönnie ? Nem találom a görbéd :(

erikasz
2018-04-10 16:31:53

Fbara :_ Ha nem mozogsz több a hőd ,ha mozogsz vissza esik én már tapasztaltam ,5 éve hőmérőzök !
Szép a görbéd hiába van leesés,mellfájdalom is terhesség jele :D

Encsy :Írtad 3- órakor kimentél pisilni ,az a mérés sem jó már !
Natus
2018-04-10 15:45:08

Fbara:
Hát annyira fura, mert egész múlt héten hétfőtől voltak görcseim, akkor nagyon szomorú is voltam és biztos benne, hogy ez sem lesz sikeres hónap... De valamivel másabb görcsök ezek, mint a menstruációsok. valamint melleim nagyon feszültek és fájdogáltak.Ez a nemvárt menstruáció napjára el is múlt és aznap estére(esküvő előtti este) nagyon görcsölgettem a hotelben fekve, így melegítő palackkal próbáltam elaludni.
Ott idegeskedtem, hogy az esküvő reggelére tuti az fogad, hogy megjött... de még mindig semmi.
Aztán ezek a görcsérzetek meg vannak enyhe formában, melleim újra kezdenek duzzadni és a mellbimbóm is megnőtt :-D
Aztán van furcsa émelygés érzetem, hányingerem főleg ha eszek meg utána fájdogál a gyomrom is.

Aztán most fogalmam sincs normálisak-e ezek a görcsszerű érzetek :-/
Natus
2018-04-10 15:36:46

Fbara:
dehogy veszem tolakodásnak :-)
A rendszer elvileg 21-e szerdára húzta be az ovumat, amikor pozitív volt az LH teszt, bár sztem csütörtökön volt. Mert csak pénteken indult meg felfelé a hőm és csütörtökön még volt ovus fájdalmam.
Mi kedden és csütörtökön voltunk együtt a férjemmel.
fbara90
2018-04-10 14:51:43

Natus hadd kérdezzem meg, ha nem veszed tolakodásnak, hogy ovu környékén mikor voltatok együtt? :) és érzed már jelét, hogy laknak a pocakodban? :D
Natus
2018-04-10 14:19:10

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a rengeteg jó kívánságot! Annyira jól esett őket olvasni. :-) Igazából még nem is tudatosult bennünk, hogy a kis csodánk úton van hozzánk. A legörömtelibb nászajándékot mi kaptuk a világon...
Amikor időm engedi, azért mindenképpen olvaslak majd Titeket és néha jelentkezek is hogy vagyunk.

Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön a kis csodáknak teljesülnie, és szülessen nagyon sok baba.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!