Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm Natus, hogy válaszoltál :) Milyen érdekes, hogy mennyire hasonlítanak a tünetek a mentruációs görcsökre!
ma nem jártam sokat pisilni, de olyan erősen tört rám hirtelen az éhségérzet, hogy azt hittem el is szédülök, ha nem eszek azonnal :D meg ovu után 2-3 napig volt kicsit több fehér folyásom, aztán pár nap szárazság, most meg bővebb vizes fehér folyásom van megint. nem jellemző.
Erikasz nekem meggyőződésem volt, hogy ha mozgok magasabb lesz a hőm. :-O Más mit gondol vagy tapasztalt? :)
Anita012 elvileg a 8. dpo-n vagyok, mert egy nappal korábbra 2.-a hajnalra teszem az ovum, mivel 2.án délelőtt már negatív volt az ovuteszt. Elsején volt az a brutál durva pozitív estefelé :D) Jövő hét hétfő-keddre nem várom, de nagyon nem! :D :D igazából mi március 30-31-és április 1-én is együtt voltunk :D Jó lenne ha elcsíptük volna.az utolsó 2 mérésem nem igazán jó, mert tegnap bealudtam mérés közben 2x is, ma meg át kellett mennem a másik szobába a hőmérőért.. :D :D :D
Encsy883
2018-04-10 17:09:34
Anita012: vagyis mert ez a legegyszerűbb! :-) mikor mész holnap az eredményedért? :-)
Encsy883
2018-04-10 17:07:32
Erikasz: köszi, holnap meglátjuk mit mérek, de az elmúlt 2 nap mérése lehet hogy nem igazán mérvadó. Ha holnap alacsony lesz akkor szerintem ezt a kettőt kiveszem majd.
Anita012: szerintem azért mert nem így egyszerűbb, hiszen mindenkinek lehet máskor a peteérése és nem mindenki tudja megmondani, hogy mikor volt neki pontosan és mikor fogant meg a baba. Ezért utolsó mensi első napjától számítják szerintem!
Anita012
2018-04-10 16:46:29
Sose ertettem, hogy a terhességet miért a cikus 1.napjatol szamitjak?
Anita012
2018-04-10 16:38:40
Natus nagyon izgi :) Nagyon jó babavárást (:
Én még nem reménykedek mert lehet csalódok..gyakori vizelési inger van ,de az mástól is lehet :) Meg kicsit fáradt is vagyok,de lehet hogy csak azért mert ilyen a közérzetem épp:D
Fbara : Mindenképp irj,ha van valami ! :) Mikor kell megjönnie ? Nem találom a görbéd :(
erikasz
2018-04-10 16:31:53
Fbara :_ Ha nem mozogsz több a hőd ,ha mozogsz vissza esik én már tapasztaltam ,5 éve hőmérőzök !
Szép a görbéd hiába van leesés,mellfájdalom is terhesség jele :D
Encsy :Írtad 3- órakor kimentél pisilni ,az a mérés sem jó már !
Natus
2018-04-10 15:45:08
Fbara:
Hát annyira fura, mert egész múlt héten hétfőtől voltak görcseim, akkor nagyon szomorú is voltam és biztos benne, hogy ez sem lesz sikeres hónap... De valamivel másabb görcsök ezek, mint a menstruációsok. valamint melleim nagyon feszültek és fájdogáltak.Ez a nemvárt menstruáció napjára el is múlt és aznap estére(esküvő előtti este) nagyon görcsölgettem a hotelben fekve, így melegítő palackkal próbáltam elaludni.
Ott idegeskedtem, hogy az esküvő reggelére tuti az fogad, hogy megjött... de még mindig semmi.
Aztán ezek a görcsérzetek meg vannak enyhe formában, melleim újra kezdenek duzzadni és a mellbimbóm is megnőtt :-D
Aztán van furcsa émelygés érzetem, hányingerem főleg ha eszek meg utána fájdogál a gyomrom is.
Aztán most fogalmam sincs normálisak-e ezek a görcsszerű érzetek :-/
Natus
2018-04-10 15:36:46
Fbara:
dehogy veszem tolakodásnak :-)
A rendszer elvileg 21-e szerdára húzta be az ovumat, amikor pozitív volt az LH teszt, bár sztem csütörtökön volt. Mert csak pénteken indult meg felfelé a hőm és csütörtökön még volt ovus fájdalmam.
Mi kedden és csütörtökön voltunk együtt a férjemmel.
fbara90
2018-04-10 14:51:43
Natus hadd kérdezzem meg, ha nem veszed tolakodásnak, hogy ovu környékén mikor voltatok együtt? :) és érzed már jelét, hogy laknak a pocakodban? :D
Natus
2018-04-10 14:19:10
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a rengeteg jó kívánságot! Annyira jól esett őket olvasni. :-) Igazából még nem is tudatosult bennünk, hogy a kis csodánk úton van hozzánk. A legörömtelibb nászajándékot mi kaptuk a világon...
Amikor időm engedi, azért mindenképpen olvaslak majd Titeket és néha jelentkezek is hogy vagyunk.
Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön a kis csodáknak teljesülnie, és szülessen nagyon sok baba.
ma nem jártam sokat pisilni, de olyan erősen tört rám hirtelen az éhségérzet, hogy azt hittem el is szédülök, ha nem eszek azonnal :D meg ovu után 2-3 napig volt kicsit több fehér folyásom, aztán pár nap szárazság, most meg bővebb vizes fehér folyásom van megint. nem jellemző.
Erikasz nekem meggyőződésem volt, hogy ha mozgok magasabb lesz a hőm. :-O Más mit gondol vagy tapasztalt? :)
Anita012 elvileg a 8. dpo-n vagyok, mert egy nappal korábbra 2.-a hajnalra teszem az ovum, mivel 2.án délelőtt már negatív volt az ovuteszt. Elsején volt az a brutál durva pozitív estefelé :D) Jövő hét hétfő-keddre nem várom, de nagyon nem! :D :D igazából mi március 30-31-és április 1-én is együtt voltunk :D Jó lenne ha elcsíptük volna.az utolsó 2 mérésem nem igazán jó, mert tegnap bealudtam mérés közben 2x is, ma meg át kellett mennem a másik szobába a hőmérőért.. :D :D :D